04-12-2011, 02:05 PM
De curand am inceput ``Togainu no Chi`` . Un anime cu o grafica superba pot sa spun, scene sangeroase si horror asa cum imi place mie *sadic smile* si desigur shonen - ai . Caracterul personajelor este bine ales , indiferenta lui Akira completeaza felul spontan de a fi a lui Keisuke. Nu am sa stau sa va povestesc tot, pot spune doar ca m-am indragostit la prima vedere de acest anime [si sunt abea la episodul 10] <3
Ar mai fi și Gosik la care cel m-ai mult m-a interesat grafica, fiind un anime nou.
Vad ca multi de aici se uita la Ghost in the Shell. Am vizionat acest anime acum un an sau doi si chiar mi-a placut. Motoko este un personaj feminin bine desenat cu o atitudine dura dar, chiar si ca cyborg, poate simti.
Ar mai fi și Gosik la care cel m-ai mult m-a interesat grafica, fiind un anime nou.
Vad ca multi de aici se uita la Ghost in the Shell. Am vizionat acest anime acum un an sau doi si chiar mi-a placut. Motoko este un personaj feminin bine desenat cu o atitudine dura dar, chiar si ca cyborg, poate simti.