Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Alege!
TheDeyu03
66.67%
4 66.67%
SilviuSsj5
33.33%
2 33.33%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

~L~ vs TheDeyu03 - votati acum

#1
deci primu' meu duel care e cu Deyu si se pare ca e si al ei
Vom face pool
Tema: Dezamagire si Speranta
nr. de pagini: cat cuprinde
timp la dispozitie pt postare fic: o saptamana, adica pana pe 18 dec 2010
timp pt voturi: o saptamana dupa ce au fost postate amandoua lucrarile
si as dori sa se argumenteze ficurile 4
Zuppy03
gambate

prelungire 2 zile in plus pt deyu
-----------------------------------------------------------------
[Imagine: silviussj5.png]
-----------------------------------------------------------------

#2
Silviu, mai intai , tin sa-ti multumesc pt. faptul ca mi-ai mai dat 2 zile (nu de alta dar am avut o saptamana teribila)
Avand in vedere ca am terminat, am zis sa postez ...Deci spor la citit! hug
De ce ea?


,, De ce ea? De ce tocmai ea? De ce ma chinuiesti? De ce ?
Atat reusesc sa spun printre lacrimi. Oamenii din biserica se uita la mine, dar nu-i bag in seama . Sunt mult prea ocupata acum. Ma rog pentru mama mea, ma rog pentru sanatatea ei, ma rog s-o tina Dumnezeu in viata. Nu stiu ce m-as face fara ea, mai ales stiind ca tata e hoinar, si pe langa asta nici nu l-ar interesa de mine sau de mama. El e total paralel. Oricum, de el nu ma mai intereseaza. Acum mama e pe primul loc.
Chiar nu vreau s-o stiu bolnava, pe patul de spital, cum este acum . Ma omoara statul si asteptatul ca cineva sa ma sune de la spital si sa-mi spuna ca totul este bine sau sa-mi spuna contrariul. Nu prea cred ca as rezista socului sa-mi spuna cineva ca a murit. Nu as fii in stare sa o duc la groapa. Nu !
Trebuie sa-mi scot toate gandurile acestea din cap. Mama va fi bine. Doar Dumnezeu are grija de ea in toate momentele prin care trece. Imi intelege gandurile imediat ce-mi intalneste privirea inlacrimata. Nu stiu de ce, mereu cand o vad, acolo, in acel salon rece si mizer care este unul dintre multele saloane din spitalele de la noi, nu ma pot abtine sa nu incep sa plang . Nu suport sa o vad asa neputincioasa. Mi se rupe sufletul cand o aud cum zice ca mai bine ar muri decat sa mai sufere atat . Dar nu vrea Dumnezeu sa ma lase pe mine singura , si de aceea o tine pe ea in viata.
Probabil ca era adevarat, dar totusi, cum putea gandi una ca asta? Mai ales sa o spuna cu voce tare in timp ce sunt langa ea? Poate nu isi dadea seama cat de mult ma raneste cand aud. Dar poate, are si ea dreptate. Si stiu ca durerile o fac sa spuna asta. Nici ea nu mai suporta. Si daca m-as pune in locul ei probabil ca as zice la fel si nu as realiza.
Stiu ca nu ma raneste intentionat. Cand ma uit la ea parca vad un rege, un erou. O adimr si o iubesc din toata inima mea. O femeie , lasata singura, cu un copil mic, cu doua slujbe, nu cred ca i-a fost prea usor dar a reusit. Si inca bine. De aceea ma rog in fiecare moment pentru ea. Sa se faca bine, sa vina acasa ca sa o stiu in siguranta langa mine. Nu pot suporta dorul de ea. Gata ! Stiu ce fac. Ma voi duce la spital in vizita.
Pe drum am inceput sa plang, de ce?!?Nu stiu, dar aveam o presimtire ca ceva rau o sa se intample asa ca m-am grabit spre spital. Cand intru in salonul mamei incremenesc. Noptiera este goala si patul facut. Am crezut ca o sa innebunesc, ca o sa pic pe jos si nu o sa ma mai ridic. Unde era mama? M-am indreptat usor catre Matilda, o fata de varsta cu mine care statea in acelasi salon cu mama:
- Unde e mama, Matilda? Spune-mi unde e! i-am ordonat fetei, cuprinsa de disperare.
- In sala de operatie. Chiar acum o ora au luat-o. A facut hemoragie interna, iar doctorii au decis sa o opreze urgent. Spuneau ca... Matilda ezita.
- Ce spuneau, Matilda? am intrebat-o speriata, parca stiind ce raspuns imi va da..
- Spuneau ca va muri, continua aceasta cu vocea gatuita.
Ma tot intrebam ce voi face. Imi spuneam ca mama nu va muri, ca va fi bine, ca se va intoarce... Ca Matilda ma minte. Tremuram din toate incheieturile si priveam in gol catre fata. Usa salonului se aude deschizandu-se in spatele meu. Ma intorc si o zaresc intrand pe Barbara, asistenta-sefa de pe aceasta sectie
-Lory , haide putin pe hol cu mine, te rog . Trebuie sa discutam despre mama ta.
Simteam cum pamantul mi se evapora de sub picioare si cum sangele imi explodeaza in vene.Cuprinsa de lacrimi incep sa merg incet pre usa care dadea in holul spitalului.
-Lory, cred ca ti-a spus deja Matilda, nu? Mama ta este deja intr-o operatie foarte periculoasa. Daca ceva nu va merge bine, va muri, spuse Barbara punandu-si mana pe parul meu negru, mangaindu-l.Dar stai linisita, ca o sa se rezolve, o sa se faca bine si o sa vina acasa .
Dar parca nu mai intelegeam ce-mi spunea. Nu mai vedeam si nu mai auzeam nimic. In mintea mea era doar imaginea mamei mele. Simtem ca pe lumea asta nimic nu mai are rost si ca nimic nu va mai avea rost. De ce sa mai traiesc, sau mai bine zis, de ce sa traiesc fara mama? Ce voi face eu fara ea? Aceste ganduri ma macina in interior. Nu mai vad rostul vietii fara ea. Pur si simplu nu pot .
-Barbara, du-te si vezi ce se mai intampla cu mama! spun femeii aproape tipand.
-Imediat, scumpo!spuse plecand.
O vedeam si pe ea ca suferea. Chiar daca era o asistenta, era diferita. Ea isi iubea pacientii si ii trata cat de bine putea. Si se imprietenea cu ei.Dar totusi, nu era corect. Speram ca se va face bine, ca va veni acasa. Iar acum viata ei atarna de un fir de ata. Sau mai bine zis, depindea de cativa doctori, care isi faceau meseria cu dezinteres, sau cateodata deloc doar pentru simplul fapt ca nu le bagai niste bani in buzunar. Asta este realitatea din ziua de azi. Daca nu primesc bani sunt in stare sa lase omul sa moara pe masa de operatie. Si mama nu le daduse nimic din cate stiam de la ea. La aceste ganduri ma prabusesc pe podeaua rece si murdara. Mii de lacrimi de cristal imi inundau fata. Pur si simplu simteam ca Dumnezeu ma uraste. De asta nu-mi ascultase rugaciunile. Sau da. Si totusi aveam un presentiment ca mama o sa moara. Dumnezeu chiar vroia sa raman singura ? O zaresc pe Barbara venind spre mine . I se citea durerea si o suferinta pe fata.
-Lory , medicii au facut tot ce au putut. Dar….nu a fost de ajuns.
-Vrei sa spui ca….? o intreb speriata de moarte si fixand-o din priviri.
-Imi pare rau, draga mea.
Cand am auzit, nu mi-a venit sa cred. Am ramas intocmai ca o stana de piatra. Priveam fix un punct de pe perete si plangeam, dar fara sa scot un sunet. M-am intors catre Barbara si am imbratisat-o, incepand sa plang si mai tare, de data asta cu sughituri. Nu suportam durerea. Era prea mare. Simt cum si Barbarei incepe sa-I cada lacrimi pe podea. Cum de , o simpla asistenta plangea alaturi de mine?
Apoi am realizat: nu numai mie imi va lipsi mama.Multi oameni isi vor pune aceeasi intrebari pe care mi le puneam si eu in biserica:,, De ce tocmai ea?’’. Nu voi fii eu singura care va suferi…Vor fii cateva zeci de oameni care o vor regreta, inclusiv Barbara. Si de ramas singura,nu voi ramane singura. Am inca familia care ma iubeste si care va avea grija de mine. si mai am si prietenii, care ma vor ajuta sa trec peste.Dar e mama...nimeni nu o poate inlocui...niciun prieten,niciun alt membru alt familiei...Ahh!!!o vreau langa mine...
---------------------------------------------------------------------
Deci, cam asta este....acum sa vedem ce va face si Silviu...si cine va castiga 4
[Imagine: 4sb4lf.jpg]

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥

#3
Incepeti s-a votati de acum: votul lu hanna03 nu se va lua in considerare si orice vot neargumentat nu se va lua in considerare si daca se poate un admin, moderator ceva sa stearga votul acela si cele neargumentate care vor fi daca vor fi

Baiatul si Fata: Dezamagirea si Speranta
Totul a început înainte ca băiatul şi fata pe care o vom boteza Fata2 să se cunoască sau să se vadă şi nuh...nu va fi dragoste la prima vedere. Ca să fiu sigur că nu îşi dă nimeni seama despre cine e vorba nu o să fac descrierea lor fizică pentru că povestea se bazează pe una reală. Aşa...deci baiatul cunoştea o fată pe care o vom numi de acum Fata1, şi trebuiau să se vadă Duminică. Înainte Fata1 îl întreabă pe băiat la telefon dacă mai poate aduce şi o prietenă cu ea, iar el a fost de acord. Şi ajunşi cu toţii la Restaurantul1 nu s-au cunoscut pentru că nu s-au mai văzut de o lună şi aveau amandoi look-ul schimbat. Băiatul se uita după doua fete dar vede trei şi nu îsi dă seama ca ele sunt din cauză că Fata1 o adusese şi pe sora ei care o vom numi Fata3. Ca să fie sigură că baiatul e acela, l-a sunat şi l-a întrebat cu ce e îmbracat şi aşa s-au recunoscut. Fata1 i-a făcut cunoştiinţă băiatului cu Fata2 si Fata3 şi apoi au pornit la drum spre Parcul1. Tot drumul până în Parcul1 băiatul nu prea a vorbit, e mereu timid la început, iar Fata3 şi Fata2 vorbeau încontinuu. Peste 20 de minute de mers cu Troleibuzul, au început să se plimbe prin parc, iar băiatul încerca să vorbească din ce în ce mai mult şi se pare că reuşea. Dupa ce s-au învărtit în cerc de două ori s-au aşezat pe o bancă, au desenat fiecare, iar băiatul cu Fata1 au scris şi cu marker permanent pe bancă. După ce s-au plictisit să stea jos au mers mult şi bine pe jos pană în Parcul2 care se afla lângă o gară. Au stat acolo pe doua bănci, au jucat Fazan, Fata2 şi Fata3 complotau, ceea ce nu a fost corect şi nu s-au mai jucat. Apoi au jucat Flori, fete sau băieţi, cel mai mult să spuna numar a rămas Fata2 până când a rămas singură cu băiatul cat timp s-au dus surorile să spună 4 haine dintre care sa îi spună ce să le faca fiecaruia. De data asta s-au îndepărtat ceva mai mult, iar băiatul a început s-a glumească cu Fata2, dar nu era încă îndrăgostit de ea. Apoi au mers la toaletă cele doua surori şi Băiatul cu Fata2 au rămas iar singuri. Se simţeau bine, râdeau. După ce a ieşit Fata1 din încăperea unde erau toaletele a început să apese pe butoanele unde se introducea codul de intrare in toaleta care era dat după ce cumparai un meniu. Şi aşa oamenii din toaletă au rămas închişi vreo 5 minute până să se deschidă uşa. N-au mai stat mult şi au plecat. Au stat la metrou într-o staţie pe o zebră. Acolo Fata1 le-a făcut poze celor 3. Pe la ora 18:00 au plecat surorile şi în drum spre casă Fata2 cu băiatul, şi chiar dacă băiatul nu ştia ca e îndrăgostit de ea tot se simţea bine. Fata2 i-a dat id-ul de mess şi când sa coboare băiatul nu îi mai dadea drumul fetei din braţe dar tot i-a dat că trebuia sa coboare. Deci în ziua asta nu s-au întamplat prea multe.
Săptămâna cealaltă se văd tot Duminica dar de data asta baiatul întârzie 15 minute iar fetele doar o oră şi 15 minute şi spuneau ca e vina Fetei2. Se văd şi nu ştiu unde să se ducă. Şi au fost într-o staţie de metrou unde au desenat, s-au desenat fiecare pe ceilalţi, dar urât nu portret . Baiatul vorbea cel mai mult cu Fata2 şi dintr-un moment a început să o ţină de maini şi sa îi atingă obrazul cu obrazul lui. Când surorile au plecat baiatul o luă pe Fata2 in braţe şi înainte să se întoarca celelalte doua i-a dat drumul. După cateva minute baiatul a început sa o ia iar in braţe, iar Fata1 a fost surprinsă . Băiatul şi-a dat seama că era îndrăgostit de fata şi poate şi fata de el. Băiatul se apropia din ce în ce mai mult de Fata2, o putea săruta ca era aproape de buzele ei cu buzele lui dar nu a reuşit. Când au plecat erau ceva mai departe de casă şi au mers mai mult cu metroul. Cât timp au stat în staţie metroul nu mai venea, şi era bine, mai mult timp împreună. A venit metroul, au vorbit în metrou, fata i-a dat numărul de telefon şi când să coboare băiatul ţinand-o în braţe a reuşit să o sarute dar doar pe obraz.
Miercuri seara băiatul o sună pe Fata2 de la un coleg şi a programat prima întâlnire în ziua următoare la Restaurantul1 unde s-au întâlnit şi prima dată. În ziua următoare convins ca va veni băiatul s-a dus dar a avut telefonul închis. Când a ajuns acolo l-a aprins şi a văzut mesaj de la Fata2 primit la 09:52 că a programat înainte cu câteva zile cu colegele sa iasă într-un club şi ca o să iasă altădată. Băiatul se simţea subestimat, neînţeles, subapreciat, subevaluat, subapreciat, depreciat, bagatelizat, obscur, nedesluşit, nelămurit, neclar, necunoscut, întunecos, mediocru, dezamăgit, deziluzionat, decepţionat etc; de parcă nu le-a mai văzut de mult, că doar nu le vede în fiecare zi, în fine băiatul era supărat pe ea. După toate astea o sună Sâmbătă dimineaţa şi a răspuns sora ei care a spus că se pregăteşte sa plece nu ştie unde. Peste vreo doua ore Băiatul o sună pe Fata1 care îi spune la telefon că Andreea a primit apeluri de la el în ora de biologie şi suna încontinuu şi trimitea mesaje . Băiatul nu înţelege cum că el nu a sunat-o. O mai suna pe Fata2 Joi seara tot de la băiatul acela dar nu răspunde aşa că nu o mai sună a doua oară. O mai sună Duminică pe la 12:00 din telefonul mamei lui. Prima oară nu a răspuns aşa că o mai sună peste 5-10 minute iar Fata2 îi spune că de data asta răspunde, că nu are chef de el şi să o lase în pace. Apoi Băiatul îi spune în mesaj că nu el a sunat-o că nu avea cum fără credit că nu mai încărcăse de mult, mai precis de doua săptămani. Apoi tot în mesaj pe telefon, că putea trimite mesaje din cauză că i-a dat 1 euro cadou de 1 dec, trimis către Fata1 a spus ca o sa vorbească ea cu Fata2, iar băiatul speră şi acum că mai poate fi ceva între el şi Fata2.
Şi încă ceva care nu e prea important, peste vreo doua săptamani şi ceva Fata2 era pe y!m dar era sora ei defapt, iar sora ei era chiar de treabă, nu cum spuneau alţi. Iar in următoare zi era iar dar nu a răspuns. etc etc etc

Dacă e să se mai întâmple ceva o să fac în următorul duel.
-----------------------------------------------------------------
[Imagine: silviussj5.png]
-----------------------------------------------------------------

#4
Prima lucrare: Nu ai pus diacritice T.T. A fost tristă lucrarea, dar nu pot spune că m-a impresionat foarte mult. Tristetea se simte oricum, de fiecare dată când citeşti şi asta e bine. Ai pus sentimentele fetei foarte bine în valoare. Lory, îmi place numele, dar Barbara îl detest. Nu ai grăbit acţiunea, ceea ce e bine. Descriere ai avut, mai mult a sentimentelor, iar dialogul nu a fost sec.

A doua lucrare: Ai pus diacritice, yay 8. " nuh " ? Se scrie NU, aici nu eÅŸti pe mess ^^.
Nu-mi place că ai scris " Fata1 " , " Fata2 " , etc. Dar totuşi laşi un mister în urma acestor nume bizare. Chestia asta e chiar originală. Îmi place că ai pus mai multe adjective băiatului 15, defapt este fraza mea preferată dacă stau să mă gândesc mai bine.

Prin urmare votul meu se duce spre: Silviu, adică lucrarea numărul doi. Asta doar pentru că îmi place misterul acela 105.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Well, am trecut si eu pe aici, sa vedem despre ce este vorba...
Prima lucrare
E bunicica, recunosc, dar nu este nici formidabila. Descrierea este, dar mai putea fi imbunatatita. Mai ales descrierea sentimentelor...putea fi imbunatatita cu mult...daca intrai in pielea personajului, ai fi putut descrie mult mai bine sentimentele...ar fi trebuit sa iti imaginezi ceea ce ai fi facut tu, ai fi simtit daca iti murea mama, cea mai draga fiinta, singura care iti e alaturi inca de la nastere, cea care iti da viata si sa fi descris exact sentimentele tale. Naratiunea este buna, dialogul nu este sec, iar actiunea nu este grabita. La estetica vad ca stai bine..si greseli de tastare nu am vazut...bravo...diactritice?...pacat ca nu ai pus... daca descriai mai bine sentimentele sunt sigura ca ar fi iesit mult mai bine...dar pentru inceput e bine...felicitari
A doua lucrare
Descrierea nici macar nu prea ai avut, doar ce l-ai descris atunci pe baiat, care si acelea sunt o invalmasala de cuvinte, unele cu acelasi inteles. Naratiunea a fost singura care ti-a mai tinut in picioare ''fic-ul'', care sincer nici macar nu prea este un ''fic'', este mai mult o invalmaseala de fraze legate intre ele... care nica macar nu are un sfarsit.... Ma enerveaza acel ''etc etc etc '' de la sfarsit....Aici nu e un dialog....nu se poate sa existe asa ceva intr-un text...si acel ''nuh'' ce naiba cauta acolo? Pentru cultura dumneavoastra nu se foloseste limbaj de messenger intr-un text, mai ales pentru duel...Dialog nu a fost deloc...Macar e bine ca ai scris cu diactritice... Cifrele ar fi trebuit scrise in litere... Nu imi place ca ai pus '' fata1, parcul1, restaurantul 1'' etc....Inteleg ca e vorba despre o poveste reala...dar totusi n-au si fetele alea niste nume...am inteles ca nu vrei sa-si dea cineva seama, dar totusi eu m-am prins din prima despre cine e vorba...dar in fine...tac...Pai puteai si tu sa descrii sentimentele baiatului, ce simtea pentru aceea fata etc
Oricum, in final votul meu merge la prima lucrare care pot spune cu desavarsire ca este mult mai buna ca cealalta...Oricum, succes in continuare amandurora!
[Imagine: j5atg3.png]


#6
Prima lucrare este foarte sentimentala, nu foarte dar nici de loc.
Ai descris sentimentele cel mai mult, puteai si mai mult sa scri. Ai alea o tema foarte grea, durerea este usor de descris dar nu usor de imprimat in foaie, cuvintele pe care trebuie sa le folosesti nu sunt obijnuite, moartea sau tristetea au o oarecare vocala ( un stil mai puternic in vocale). NU poti sa scri o lectura trista dar sa folosesti un vocabular de strada, sau obijnuit, ai nevoie de durere si putere in cuvinte.
Ideea este buna dar nu cred ca se ridica la nivelul tau, nu ai destula experienta.
Titlul: "De ce ea?" foarte sec si fara pic de gandire.

A doua lucrare
Nu ai descriere, acesta e pe alta planeta. NU ai pus de deloc suflet in cea ce ai facut, tu ai lucrat bine tinand cont va este primul tau duel. Nu este o lucrare rea dar nici perfecta.
"Fata1", "Fata2" si tot asa mai departe mi-a lasat o amintire placuta, Daca ai fi descris ai fi castigat cu siguranta. Ai lasat un suspans, a trebuit sa citesc incet ca sa nu pierd firul, acest lucru mi-a placut.
Actiunea a fost grabita, dar tinand cont de tema sa sti ca nu este o problema.
Titlul este chiar tema, foarte urat, asta nu mi-a placut.

Deci am comentat mai dur la prima o aleg pe ea deoarece are mai multe sentimente. Silviu daca ai fi descris te-asi fi votat pe tine fara sa mai stau pe ganduri.

#7
So, am trecut si eu pe aici. Nu sunt eu cine stie ce mare scriitoare, dar am zis sa-mi spun parerea:
Prima lucrare
Este buna, dar nici exceptionala. Descrierea este si nu prea este... Sentimentele sincer nu sunt prea bine descrise, adica mie nu prea m-au atins la inima asa cum ar fi trebuit sa o faca...adica cand citesti despre moartea unei mame, ar trebui sa te emotioneze pana la lacrimi acel text dar sincer al tau nu m-a atins prea rau. Oricum la estetica stai bine, greseli am observat cateva, pe viitor incearca sa fi mult mai atenta. Si incearca sa te infiltrezi in pielea acelui personaj, sa te pui in locul lui, sa descrii din perspectiva ta, sa devi una cu acel personaj si sentimentele lui. Eu iti urez mult succes pe viitor si sa devi din ce in ce mai buna, deoarece poti asta...am observat asta, doar trebuie sa muncesti mai mult!
A doua lucrare
E dezastruoasa...Baietel, tu ai auzit de descriere? Cred ca nu... Cred ca si-a luat liber si m-a insotit pe mine in Finlanda...Stai putin sa ma duc sa o caut... 21 [Pauza] A, am gasit-o! Mi-a zis ca se ascundea de tine, ca tu mereu o uiti si nu o intrebuintezi... Rusine sa-ti fie! O ranesti....Lasa ca ti-o trimit eu inapoi, dar ai girja ca de acum sa o folosesti 24 Naratiunea ma mir ca este, dar ea e singura prezenta in text-ul tau...Celelalte moduri, saracele unde sunt? A, am inteles e criza si nu mai ai cu ce sa le platesti sa lucreze pentru tine...Of...of... 21 Asa, greselile sunt si ele prezente, se putea sa lipseasca? Actiunea zici ca e la curse de cai, asa e de grabita...Saracele personaje, ce parinti cruzi au avut...nici macar un nume nu le-au dat? 21 Vad ca ti-a fost foarte lene si cifrele nu le-ai scris in litere...Pacat la o lucrare asa de ''buna'' ca a ta, chiar pacat 21 (sarcasm total). Baietas ce ai descris tu acolo sunt doar niste cuvinte aruncate in sila...care unele au exact acelasi inteles....nu ma mai obosesc sa ti le spun...si asa cred ca nu-ti pasa...Intreg textul este doar o ingramadeala de fraze legate intre ele...puse doar de umplutura... Si de ce pana masii nu are si textul asta un sfarsit...sau stai...ma scuzati...trebuie sa ghicesc eu cum se termina...sunt clarvazatoare...va rog sa ma suzati 24
Am ajuns la conluzia ca textul tau este scris de un copil de 4 ani...Cati ani ai baietas, 16? Nici macar nu se vede...esti mai rau ca un copil de 7 ani.
P.s: Si sa nu-mi spui mie ca am fost rea si bla bla bla...Trebuia sa o faca cineva care sa-ti deschida ochii si sa vezi ce dezastru total e textul tau si asta nu din cauza ca nu ai putea sau chestii d-astea ci din simplul fapt ca nu-ti dai interesul pentru ceea ce faci.
In concluzie, votul meu merge la prima lucrare care este de mii de ori mai buna decat a doua, care este un dezastru total.
P.s2:Va rog sa-mi scuzati incoereta sau posibilele greselile de tastare dar sunt obosita dupa tot zborul.
P.s 34omnule Silviu, aveti grija sa nu decedati cand imi cititi comentariul.Si daca se intampla cumva aceasta nenorocire care va fi cel mai mare dezastru pentru planeta Terra va transmit sa aveti o moarte usoara si sa nu va sinucideti,pentru ca am mai vazut ca ati avut asemenea tentative de suicid.
[Imagine: SHINee20.gif]

#8
concurs incheiat. am pierdut.
Zuppy03
dc e prea lung?
-----------------------------------------------------------------
[Imagine: silviussj5.png]
-----------------------------------------------------------------




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)