Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kyuubi vs. Shukaku

#1
Kyuubi>Este demonul care în urmă cu mulţi ani a fost summonat de Uchiha Madara pentru a putea să îşi înfrângă tatăl. De asemenea este şi cea care a atacat konoha şi care a fost închisă de 4 hokage în fiul acestuia Naruto Uzumaki cu preţul vieţii lui Minato. Se spune că aceasta este cea mai puternică dintre toţi demonii, având cea mai demonica chakra. Oamenii din sat îl vedeau pe Naruto ca vulpea care le-a distrus satul şi de aceea îl privesc cu ură. În timpul bătăliei din ţara apelor Naruto eliberează un pic din chakra vulpii şi capătă o putere fenomenală, mai târziu în timpul examenelor chunin în lupta contra lui Orochimaru, el îl salvează odată pe Sasuke, eliberând din nou puterea vulpii, însă Orochimaru pune un nou sigiliu pe Naruto, care va destabiliza chakra acestuia. Acest nou sigiliu va fi îndepărtat de Jiraiya, care îl va învăţa cum să folosească puterea vulpii. Mai târziu Naruto va deveni un mic demon vulpe în miniatură la 4 cozi vulpea preluând controlul şi distrugând totul în jur inclusiv corpul lui Naruto. Se crede că vulpea a fost summonată special de Madara, pentru a distruge konoha în urmă cu câţiva ani.

Shukaku>Este demonul care se află sigilat înlăuntrul lui Gaara, la ordinul celui de-al 4 Kazekage tatăl său. Mai târziu acesta încearcă să fie folosit pentru invadarea konohei, dar totul se dovedeşte a fi un eşec pentru că Gaara se va schimba.

Sa presupunem o lupta intre cele doua "bestii" sa le zic asa.Care credeti ca va invinge si de ce?Kyuubi-ul lui NAruto sau Shukaku a lui Gaara?
Parerea mea e ca Kyuubi-ul lui NAruto va invinge.De ce?Pai motivele sunt multe si marunte...dar cel mai important este diferenta de putere dintre bestii.Cu totii stim cate rele a facut Vulpea pana ca aceasta sa fie inchisa in Naruto.Ok...Si shukaku este puternic,dar nu inde-ajuns incat sa se poata confrunta cu Kyuubi de la egal la egal.So...raspunsul e evident:Kyuubi.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
Desi imi place mult de Gaara...He has no chance .___.
Adica,cum ar putea avea in fata lui Naruto care e oricum mai puternic fata de el sau Shukaku in fata lui Kyuubi?!I mean,it has 9 tailes..Shukaku has only one x.x' .Si deja cei doi s-au luptat iar Kyuubi a castigat,remember?Plus ca este si mult mai mare..39 Si nu l-a invins decat atunci cand avea o coada..so it`s pretty obvious.^^


~
Kyuubi FTW!
LOLNOPE

#3
dintre acesti doi demoni eu il aleg pe kyuubi deoarece este foerte puternic si asta a dovedit acest demon atunci cand a atacat satul konoha atunci cand naruto s-a nascut si aproape a distrus konoha,iar daca nu era tatal lui naruto el(kyuubi) distrugea complet satul dar nu pot sa zic ca shukaku este slab deoarece si el este ce si ce puternic
cel mai mult as vrea ca demonul kyuubi sa iasa din naruto si sa distruga konoha4
ja ne
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#4
Eu cred ca demonul inchis in Naruto, adica Kyuubi este mai puternic decat Shukaku, din mai multe motive. Unul dintre motive ar fi chakra vulpii cu 9 cozi care e mai mare decat cea a demonului cu o coada, apoi Shukaku poate fi infrat mai usor in timp ce Kyuubi este mult mai greu de invins. Al patrulea Hokage a trebuit sa-si dea viata pentru a putea opri acest demon.
Deci, Kyuubi e mai tare. ^^
[center][Imagine: Orochimaru-tongue.gif][/center]
[center]大蛇丸[/center]

#5
pai in lupta kurama(asta e numele lui kyuubi) a castigat
deci dc nu ar castiga din nou? kurama rules aaw yeah! desi despre chestia cu cozile daca cititi manga veti vedea ca 8 cozi ii spune lui kurama " puterea nu se masoara in numarul de cozi, aceasta aroganta a ta il face pe demonul cu o coada sa te urasca"
deci nu e un argument bun 10
totusi kurama a castigat ...shukaku e KO[posturi unite]
EDIT :apropo , kyuubi nu e numele lui! kyuu=9 bi=coada
am citit undeva(nu aici) zicea unul ca "ichibi e un shukaku" daa comentariul asta m-a facut sa rad vreo doua zile

#6
Parerea mea e ca a voastra si am si argumentele : Shukaku sau Ichibi sau cum vreti sa-i spuneti este demonul primar si totodata primul alungat cand a avut loc separarea lui 10 cozi.Este mai intept, dar si enervant.Orgoliul sau este mai puternic decat orice, creand o distanta considerabila intre el si Jinchuriki.Cum demonul nu este niciodata separat de Jinchuriki, exista slabe sanse sa existe o conexiune intre acestia si ca urmare, neputand lucra in echipa, fiecare luptand pentru el ,isi scad relativ puterea reciproc.Chiar si in cazut in care s-ar intelege bine, din infatisarea lui rezulta ca punctul lui forte este atat apararea, cat si atacul UNIC( are doar o coada)In plus, daca Jinchuriki-ul este lovit sau trezit,Shukaku este nevoit sa se retraga.Astfel, ei nu vor lupta niciodata deodata,ci doar pe rand,insa trezirea brusca reprezinta punctul slab al lui.
Kyuubi sau Kurama detine noua cozi, reusind sa realizeze pana la 4 atacuri simultan, folosindu-si ultima coada pentru aparare.Desigur, atacul va pierde din putere,aceasta impartindu-se in 4.Totusi, rezultatul va fi destul de puternic.Kurama are si el un dezavantaj10oate fi usor dominat de Sharingan.Cat despre JInchuriki,(naruto)este posibila o intelegere si lucrul in echipa,amandoi lucrand simultan.
Ca sa fie mai simplu, ganditi-va ca Shukaku este demon al intunericului.Kyuubi detine atat al intunericului(inauntrul sau),cat si al luminii(exteriorul)Deci cine va castiga este teoretic evident.Cum clanul Uchiha nu apartine nisipului,se poate spune ca Kyuubi nu are niciun dezavantaj, decat daca campul de lupta ar fi in nisip.Cam atat !!!!!!!
[Imagine: ItachiSig.jpg]









Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)