17-02-2013, 11:48 PM
Mi-a placut anime-ul,m-am uitat de curand la el si trebuie sa spun ca e destul de interesant,mai ales partea cu Wolfram si Yuri,si cu casatoria si mai tarziu mai apare si fetita(am uitat cum se numea) pe care Yuri doreste s-o adopte,si pana la urma ea devine "copilul"celor doi "logodnici".Wolfram e tare dragut,mai ales can se imbraca in camasa aceea de noapte(prima data cand l-am vazut am inceput sa rad de ma durea burta) si intra in camera lui Yuri dormind cu acesta, ziua este curajos,un bun luptator si se vede ca tine la Yuri din primele episoade.Pentru Gunter pur si simplu nu am cuvinte...e atat de ...si atat de...si ce comportament are(din prima clipa de cand l-am vazut si pana am ajuns la ultimul episod am murit de ras cand aparea el) Yuri e si el simpatic si imi place si cand se transforma in celalalt Yuri.Conard este protector,curajos si se gandeste mereu la binele lui Yuri.Gwendal pare dur dar pe dinauntru este chiar sensibil,de asta mi-am dat seama mai ales din hobby-ul.De Ken nu mi-a placut niciodat,nu stiu de ce dar nu-l suport.Celelalte personaje sunt si ele interesante si amuzante.Recomand acest anime tuturor celor care vor sa se prapadeasca de ras in unele momente dar si sa stea in suspans in altele.