11-09-2011, 01:32 AM
Si uite-ma aici, cum ti-am promis *cum m-ai obligat*. Eu ti-am spus inainte sa de a-l posta pe Zup ca-mi place ideea, deaia te tot bat la capsor cu noile capitole : )) . Mi-a placut ca ai reglat treaba cu virgula, ca nu mai pui spatiu inainte. Singurul lucru care nu l-am adorat, sa mor dupa el, a fost inceputul primului capitol. Restul l-am citit cu o placere , de ziceai ca-l mananc : )).
Oh , eram atat de sigura ca titlul va avea legatura cu The Pretty Reckless. Si da, e atragator, adica ma 'atrage in plasa'.
Voiam sa comentez mai mult, dar nu prea am ce, descrii impecabil. Ai putin de lucrat la dialog, parca grabesti personajele. Pune-te in locul lor, simte ce crezi ca simt ele si o sa vezi ca decurge totul mai normal.
Btw , ma simt asa tare cand vorbesti despre patroana. Personajul meu favorit , doar suntem una si aceeasi persoana : )).
Hai mai repede cu urmatorul capitol >:D<
Oh , eram atat de sigura ca titlul va avea legatura cu The Pretty Reckless. Si da, e atragator, adica ma 'atrage in plasa'.
Voiam sa comentez mai mult, dar nu prea am ce, descrii impecabil. Ai putin de lucrat la dialog, parca grabesti personajele. Pune-te in locul lor, simte ce crezi ca simt ele si o sa vezi ca decurge totul mai normal.
Btw , ma simt asa tare cand vorbesti despre patroana. Personajul meu favorit , doar suntem una si aceeasi persoana : )).
Hai mai repede cu urmatorul capitol >:D<