07-04-2011, 10:54 AM
Minunat ! Ce pot sa spun altceva?:)) A , da ! Bravo , amandurora , sunteti niste fete extraordinar de talentate si sper sa postati cat mai repede nextu ' . Eee , asa sunt eu , prea nerabdatoare :pfiu: In fine , imi place foarte mult cum va combinati voi doua in scris , cine a avut ideea ca voi doua sa faceti acest fic mirific fic impreuna , a fost o idee geniala ! Descriere , actiune , se imbina asa de frumos toate ... Gresili de tastare are toata lumea , dar ca sa nu mai fie :)) puteti sa va corectati de doua ori inainte sa postati si , em ce mi-a placut e ca ati adaugat personaje din imaginatia voatra , mereu e un loc pentru un surplus de curiozitate pentru cititori , nu-i asa ? Pai eu persnal , asa cum am mai spus , sunt nerabdatoare sa aflu ce se va intampla mai departe ;;)
Cireasa de pe tort e mereu gustoasa , nu ? Pai cireasa voastra de pe tort a fost mai mult decat gustoasa , a fost ..a fost delicioasa ! Adica ce frumos ati stiut sa descrieti sentimentele Sakurei de prietenie pentru Hinata , foarte frumos ! Apropo , ador personalitatea Sakurei :)) Parca imi seamana putintel..:P
Asa , succes in continuare amandurora si mult noroc ! Si felicitari ! Le meritati ! :X:X
:bye:
Cireasa de pe tort e mereu gustoasa , nu ? Pai cireasa voastra de pe tort a fost mai mult decat gustoasa , a fost ..a fost delicioasa ! Adica ce frumos ati stiut sa descrieti sentimentele Sakurei de prietenie pentru Hinata , foarte frumos ! Apropo , ador personalitatea Sakurei :)) Parca imi seamana putintel..:P
Asa , succes in continuare amandurora si mult noroc ! Si felicitari ! Le meritati ! :X:X
:bye:
ï¼ï¼¹ FIC ะ PETALA RÄ‚TÄ‚CITÄ‚ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤáµá¶¤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰâ»áµƒ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ áµáµƒá¶¤ ᵃᵖᵃʳᵉ áµ’ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤáµ
De La-nceput ..!
Dʳᵃáµáµ’ˢᵗᵉᵃ ᵉ áµ’ ˢᵃáµáµ‰áµƒáµ—ᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ áµ’ ˡᵃᶜʳᶤáµáµƒ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃáµáµ‡áµ‰áµ—, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ áµáµ‰áµƒ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine