22-03-2009, 01:36 AM
KG, un anime care se numara printre preferatele mele. Mi-a luat ceva timp sa-l inteleg, este destul de greutz. Are o grafica si o coloana sonora excelenta, personaje conturate superb, mai ales Eclair si Alv in seria 1 si Eclair in seria a 3-a.. Cea mai buna serie este a treia si prima... de fapt prima este cea mai usoara... are actiune, drama, faze haioase and etc. Preferata mea este Eclair, imi place mult de ea. Si altceva nu stiu ce sa mai zic, e un anime de nota 10^^.
Iar dintre Eclair si Lumy-Chan:
Imi place si de Lumi-chan , dar o prefer mai mult pe Ecli .
Asta e parerea mea .
Eclair
O luptatoare devotata, frumoasa, ambitioasa, haioasa, ii sare tandara repede, cel mai frumos desenata, putere speciala si nemaivazuta de mine O.O, are multe corpuri, dar aceeiasi inima si minte, un personaj demn de locul 1.
Lumi
O domnisorica stilata, eleganta, simandicoasa, prietenoasa, un pic mai timida si rusinoasa, tine la prietenii ei si are si ea o putere care am mai vazut-o si la alte personaje, dar a ei e un pic mai deosebita.
Este o diferenta cam mare intre ele ca si comportament si aspect fizic, minte si logica, dar tot cele mai bune prietene raman si niste coechipiere grozave.
1.Ce parere aveti despre anime?
Am zis mai sus.
2. Care este personajul vostru preferat?Argumentati!
Eclair: Argumentare mai justificata ca asta nu pot sa-ti dau:
Personaj feminim din anime-ul Kiddy Grade. Ma fascinat mult personalitatea ei si comportamentul. Lupta extrem de bine, are o putere nemaintalnita de mine, originala, ciudata mi s-a parut prima data, but mia-m dat seama ca este deosebita. Eclair este o fata cu mii corpuri, dar cel mai mult mie imi place acesta :
Este foarte draguta si are niste forme frumos desenate, ea fiind cel mai cute desenata <3. Este prietenoasa sii dura atunci cand trebuie, isi iubeste partenera nespus de mult si face orice pentru apararea oamenilor, chiar si sa se impotriveze GOTT-ului. Cam ata am avut de zis desprea ea, este un personaj ce mi-a luat ochii si ma lasat masca O.O + ca anime-ul este de nota 10 pur.
3.Eclair vs Alv.Argumentati!
Daca Eclair nu ar fi fost personajul meu preferat, dar este, as alege-o pe Alv, ptr. ca mie imi plac personajele negative... dar de data asta o aleg pe Eclair.
4.Sinistra vs Dextra.Argumentati
Mai, chiar nu pot alege... adica Sin si Dex sunt mana stanga si dreapta, chiar nu stiu. il aleg pe Sinistra doar pentru ca este cu un procent mai dragut decat Dextera... but nu pot face mari alegeri in privinta asta O.o'.
Iar dintre Eclair si Lumy-Chan:
Imi place si de Lumi-chan , dar o prefer mai mult pe Ecli .
Asta e parerea mea .
Eclair
O luptatoare devotata, frumoasa, ambitioasa, haioasa, ii sare tandara repede, cel mai frumos desenata, putere speciala si nemaivazuta de mine O.O, are multe corpuri, dar aceeiasi inima si minte, un personaj demn de locul 1.
Lumi
O domnisorica stilata, eleganta, simandicoasa, prietenoasa, un pic mai timida si rusinoasa, tine la prietenii ei si are si ea o putere care am mai vazut-o si la alte personaje, dar a ei e un pic mai deosebita.
Este o diferenta cam mare intre ele ca si comportament si aspect fizic, minte si logica, dar tot cele mai bune prietene raman si niste coechipiere grozave.
1.Ce parere aveti despre anime?
Am zis mai sus.
2. Care este personajul vostru preferat?Argumentati!
Eclair: Argumentare mai justificata ca asta nu pot sa-ti dau:
Personaj feminim din anime-ul Kiddy Grade. Ma fascinat mult personalitatea ei si comportamentul. Lupta extrem de bine, are o putere nemaintalnita de mine, originala, ciudata mi s-a parut prima data, but mia-m dat seama ca este deosebita. Eclair este o fata cu mii corpuri, dar cel mai mult mie imi place acesta :
3.Eclair vs Alv.Argumentati!
Daca Eclair nu ar fi fost personajul meu preferat, dar este, as alege-o pe Alv, ptr. ca mie imi plac personajele negative... dar de data asta o aleg pe Eclair.
4.Sinistra vs Dextra.Argumentati
Mai, chiar nu pot alege... adica Sin si Dex sunt mana stanga si dreapta, chiar nu stiu. il aleg pe Sinistra doar pentru ca este cu un procent mai dragut decat Dextera... but nu pot face mari alegeri in privinta asta O.o'.
[center]Riesige Himmel verstecken Tausende und Tausende von Sternen ~
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.
Chibi-ul lui SintaX_Dev[/center]
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.
Chibi-ul lui SintaX_Dev[/center]