02-12-2008, 05:40 PM
1.Ce parere aveti despre anime>
lolzz....este un anime bun...poate cel mai bun din seria echi....e dragut cu personaje dragute uneor very funny^^
2.Care este personajul vostru preferat?Argumentati!
Lumiere in primul rand pen tru ca e draguta si very kawaiii~ apoi imi place faptu ca e mai matura si se comporta foarte interesant ^^"
3.Eclair vs Alv.Argumentati!
Eclair imi place mai mult de ea chiar daca uneori e cam aiurita si chiar funny...in schimb Alv e un personaj de-a dreptul enervant >_>
4.Sinistra vs Dextra.Argumentati
Sinistra....dintre cele 2 ea cred ca ma reprezinta cel ami bine ( chiar daca mie personal nu imi place nici unu din personaje >_>)
Sinistra are un acracter mai puternic fata de Dextera
lolzz....este un anime bun...poate cel mai bun din seria echi....e dragut cu personaje dragute uneor very funny^^
2.Care este personajul vostru preferat?Argumentati!
Lumiere in primul rand pen tru ca e draguta si very kawaiii~ apoi imi place faptu ca e mai matura si se comporta foarte interesant ^^"
3.Eclair vs Alv.Argumentati!
Eclair imi place mai mult de ea chiar daca uneori e cam aiurita si chiar funny...in schimb Alv e un personaj de-a dreptul enervant >_>
4.Sinistra vs Dextra.Argumentati
Sinistra....dintre cele 2 ea cred ca ma reprezinta cel ami bine ( chiar daca mie personal nu imi place nici unu din personaje >_>)
Sinistra are un acracter mai puternic fata de Dextera
†â€
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoiâ€
you define
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoiâ€
you define
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.