Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

KawaiiS vs. Grella

#1
Hey lume. Uite că ne-am decis să facem un duel împreună, la secţiunea de fotografie ^^ . Lucrările vor fi postate mai jos ca fiind anonime, altfel nu vor ieşi discuţii. Preferăm să votaţi poza, nu personajul din poză, fără să faceţi discriminări între animale. So...:
Tema: Necuvântătoare
Perioada de votare : 5.04.2011 ( marţi ) - 12.04.2011 ( marţi )
Lucrările :
Numărul 1
Numărul 2


Baftă draga mea hug
Start Vot!

#2
Ok, niciun film bun, plictiseala mă doboară, so... let's see.

Ah, sunt prima, ce onoare.

Vă zic de la început că nici una din poze nu m'a lăsat cu gura căscată. Deci amândouă mai aveţi până la stadiul în care să vi se spună "Da măi, eşti genială!". Nu vreau să vă supere remarca mea, nici eu nu sunt cine-ştie-ce pui de fotograf profesionist. : ))

Prima poză: Calitate destul de bună. De ce e de dimensiuni aşa mici? Nu ştiu, poate dacă lăsai căţelu' ăla jos şi încercai să îi faci poză ieşea altfel. Se cunoaşte că sărăcuţul animal e foarte plictisit şi numai de poză nu îi arde. Când fotografiezi un animal, încerarcă să îi faci pe plac, să îi găseşti o poziţie în care să se simtă şi el bine [vorbesc de animale de companie, că nu o să te apuci şă muţi un elefant]. E foarte drăguţ căţelu', e cu sigurană necuvântător [este?!] deci e ok. În rest te'ai încadrat în temă.


A doua poză: Calitatea la fel, bună [încep cu calitatea pozei, pentru că asta contează pentru mine, dacă nu e clară, automat nu înţelegi nimic din ea şi se duce totul]. Ar fi fost mai bine dacă prindeai mai mult din pisică, părerea mea. Şi culorile îmi par şterse, faţă de prima poză unde erau mai vii. În rest, e ok. Poza destul de reuşită, drăguţă pisicuţa, btw.

Pffff. Votez cu a doua lucrare. Sper ca la următorul duel să mă surprindeţi. : ))
Xoxo, Ang.:bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Hey , am trecut si eu pe aici . . . ca defiecare data . : ))


Prima lucrare - E draguta . .dar mai bine era , parerea mea , daca nu tineai catelusul in brate si il lasai stiu si eu , liber : )) . Calitatea mi se pare destul de buna , pot zice 39 .

A doua lucrare - Si aceasta poza e draguta , imi place cum ai suprins pisicuta . .dar peisajul e cam deranjant . In rest e foarte draguta poza.

Dupa ce m-am gandit mai bine . . cred ca votul meu merge la a doua poza . Succes amandouror participante . hug
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#4
Helo girls! So, un nou duel ? 108 Ohh, si cu animalute. hug Bravo fetelor, ambele lucrari imi plac foarte mult. Urasc cand ma puneti sa aleg. grr
Prima lucrare

Ohh, ce dragut este acel cutu`! : o 3
First, imi place unghiul in care l-ai fotografiat, iar catelul pare exact ca un animalus de plus. Ohh, si vad culoarea verde in spate .. ? Se potriveste, cainele si aceasta culoare par intr-un contrast perfect. Totusi, nu-mi prea place acea mana ce-l tine. Parca se duce acel sentiment de emotie si gingasie. Nota 9

A doua lucrare

Deci, din nou, un alt animalut dragut si pufos. Asa cum am mai spus, ambele lucrari imi plac foarte mult. Revin la comentat. Poza ar fi foat mult mai frumoasa daca nu se vedea pe "fundal" acel .. furtun? O.O Sau ce e acolo, masa si... : | Asta chiar nu-mi place. Unghiul este foarte bun, n-am ce comenta, insa puteai sa fotografiezi pisicuta intr-un alt loc, undeva unde peisajul este mai .. sensibil. Da, am eu ce am cu asta. :]] Nota 9

Votul meu merge la prima lucrare. Succes in continuare, fetelor! hug

#5
Nu le am eu cu fotografia dar fie xD

Prima lucrare

Căţelul ăla e pur şi simplu adorabil, dar dacă nu îl ţineai în braţe ieşea de 10x mai bună poza. Orice alceva, dar nu în mână. Nici căţeluşului ăluia nu`i prea convine, nu vezi ? Nu ştiu, dacă`l făceai să se uite la cameră, că majoritatea căţeilor au ochi de te lasă moale, dar are ochii aşa obosiţi.

Lucrarea a doua

Ai prins bine mâţa [ pisica, na ~.~ ] aia, dar ce e în spate cam strică >.> Furtunul acela mai ales. E cam deranjant. Ai făcut poza undeva unde se lucrează [ Atelier or smth?] şi se văd lucrurile alea >.>

Votez cu a doua lucrare.

:bye:
[Imagine: Hm757.png]





#6
Hello. CUm sa nu treaca Ichigo pe la dueluri ?24

Prima fotografie: Aici nu vad ce ar trebui sa fie artistic. [nu te supara]. Modelul este dragut si cu siguranta ai fi putut sa faci ceva artistic. In primul rand, intr-o fotografie, dupa parerea mea, nu are de ce sa existe blit. Nu face decat poza mai luminoasa. Daca era close-up si pus pe blit era mai ok, dar mai bine deloc. Pentru ca vad ca nu era totusi noapte. Saracul caine chiar nu este surprins bine. Are o figura trista, defapt nu vreau sa spun ca asta e rau. Dar are capul in jos, astfel nu a putut fi fotografiat. Inafara de culoarea cainelui nimic de prin jur nu imi place. Clopotelul ala de la gat totusi e dragutel ca e ca o pata de culoare. In spate se vede parul cuiva, si apropo de asta: ti se vede mana. Banuiesc ca tu ai facut poza. SI pentru ca l-ai tinut nici nu ai putut sa iti fixezi unghiul. Mai bine l-ai fi lasat jos si gata. Se vad multe lucruri prin spate si face poza incarcata. Vad ca tema este "animale". Una prea usoara. Dar printre atatea culori si chestii din spate deja nu mai pune in evidenta animalul. Mai bine ai fi facut un font negru si ai mai fi taiat din poza. Pentru ca asa cum am mai zis, culorile nu te ajuta.. ai fi putut sa mai dai un contrast sau vedeai tu. Sau putea fi poza facuta mai de aproape, din alt colt.

A doua fotografie: La tine culorile chiar imi plac. Si poza la fel. Bravo. Se vede foarte bine blana si apreciez asta. Este genul de poza care ma atrage. Adica atrage atentia asupra dragalaseniei animalelor. Ti-ai ales bine animalul pentru unghiul, culorile si pentru close-upul folosit. Este totul foasrte original. Dar si la tine daca era mai blurish in spate ar fi fost ceva mai interesant. Dar pentru ca (,) culorile sunt atat de bune nu mai am nimic de comentat.

Cred ca stiti deja ca votul meu merge spre a doua lucrare. Felicitari!
bafta in continuare concurentelor!
Cea mai reuşită semnătură.

#7
Am trecut si eu pe aici 15 Imi place mult tema acestui duel, sunt inebunita dupa animale :]]]
Este o alegere dificila, din punctul meu de vedere O_O Adica imi plac la nebunie ambele poze, cainii si pisicile...animalele mele preferate. Pai cred ca o sa comentez fiecare fotografie in parte.

Prima fotografie: Imi place catelusul, este atat de mic, mic, mic si dragalas. Asa pufos si carliontat. Este un animal foarte dragut. Calitatea este una buna, deoarece totul se vede asa cum trebuie. Totusi nu prea imi place cum a iesit in general poza. Adica, probabil cum au mai spus si ceilalti useri, nu ar fi trebuit ca animalul sa fie tinut in brate. Se vede o persoana in spate, probabil userul respecitv, I don't know. Cred ca daca era surprins doar cainele iesea totul mult mai bine, parerea mea. Si deasemenea pare foarte trist, plictisit. Nu da bine deloc la poza. Nu imi exprima nimic fotografia decat o atmosfera monotona. Nimic special,doar animalul in sine. Ar fi trebuit ca acesta sa priveasca spre camera si sa fie putin mai vesel. Macar daca i se vedeau mai bine ochii.

A doua fotografie: Imi place mult pisica, este foarte draguta, iar unghiul din care ai fotografiat este unul foarte bun. Imi exprima simplitate, dar in acelasi timp ceva unic care ma atrage. Nu stiu exact, probabil animalul in sine. Culorile imi par putin sterse, iar peisajul din spatele animalului nu este deloc unul frumos. Ar fi iesit mult mai bine daca nu fotografiai si acel furtun, sau ce o fiO__O Nu stiu, nu imi place deloc ce este in spatele pisicii :]]

Sper ca nu am jignit pe nimeni, nu asta a fost scopul meu. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. Votul meu merge spre a doua lucrare, deoarece din punctul meu de vedere a fost mult mai buna decat prima.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#8
Tema simpla, dar draguta. Ambele poze sunt adorabile, ador si pisicile si cainii. Dar fiindca nu conteaza care e mai chiut, ci pozele, aici e parerea mea:
Prima poza.
E draguta, caine dragut, cu fata draguta. Desi unghiul mi se pare cam prea banal si pare o poza de-aia pe care o faci cand vezi un caine dragut. Nu e nimic 'artistic' la ea. E banala, e poza de familie cum se zice.
A doua poza.
Ceva mai bine decat la prima. Ochiul pisicii e frumos, iese in evidenta si fundalul e in ceata. Asta e super-bine. Dar totusi, se observa fundalul(bucatarie? nu imi place), care trebuia inlocui. Culorile sunt mai sterse, puteai sa accentuezi ochiul intr-un program(daca nu e voie cu edituri, sorry)
Votul meu merge spre a doua poza.

#9
Well, scuzati-mi intarzierea.
Nu comentez, decat spun cine a castigat.
Lucrarea 1, este a mea, si am 1 vot.
Lucrarea 2, este a lui KawaiiS care, nick ul ei este acum Ŧani. , are 6 voturi.

Btw. Bravo! Ai castigat! 3
HOT. SEXY. and POWERFUL.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel- 2011' si Grella Ana 11 10.128 15-12-2011, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Grella vs WonderCaT Grella. 14 10.051 12-12-2011, 09:58 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Grella vs. Ză Haku Grella. 0 1.472 25-06-2011, 03:23 PM
Ultimul răspuns: Grella.
  Grella vs. wonderCaT wonderCaT 12 8.649 30-05-2011, 06:00 AM
Ultimul răspuns: justmissu
  Grella vs 2011' Grella. 8 5.643 04-04-2011, 07:10 PM
Ultimul răspuns: Grella.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)