Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Katekyo Hitman Reborn !] Katekyo Hitman Reborn !

> spoiler de prin manga <

Anime-ul l-am inceput si abia am vazut doua episoade- don't blame me, I prefer reading the manga instead- dar sunt la zi cu manga-ul si pur si simplu iubesc seria. Imi place totul la ea, de la actiune pana la personaje- in special personajele, hehe* starts dreaming*. Cauza pentru care l-am inceput a fost o imagine in care aparea Hibari si avea pe cap pasarea aia mica si galbena- am avut constant vaga senzatie ca doar pe ea o tolereaza- imagine pe care am adorat-o si am gasit-o foarte cute.

Sincer primele 50 de capitole au fost destul de plictisitoare si nu prea au avut multa actiune- daca nu iau in seama iesirile lui Gokudera- imi place ca vrea tot timpul sa arunce pe cineva in aer si stie sa manuiasca dinamita. A, si Reborn a fost memorabil in momentele in care il pocnea pe Tsuna- poor boy. Dar dupa o lunga asteptare, in sfarsit, au ajuns la adevarata actiune... Luptele dintre Varia si 'familia' lui Tsuna au fost superbe si pur si simplu am adorat implicarea fiecarui personaj.

Squalo mi-a placut din prima clipa cu tot ' Voooooi' -ul lui si chestia cu taiatul mainii stangi pentru a putea manui mai bine sabia si a intelege mai bine un stil de lupta- am uitat cum se numeste. Totusi, lupta dintre el si Yamamoto a una dintre preferatele mele- poate si din cauza ca in ' future arc' ii trimite lui Yamamoto o caseta cu luptele pe care le-a avut si pe care a facut-o special pentru el- antrenamentele pentru a-l ajuta pe Yamamoto sa controleze cutia au fost very tough and made me laugh.

Xanxus are atitudinea aia de badass care mi-a placut din prima... Si tigrul ala pe care-l are lupta fantastic si se potriveste de minune cu stapanul sau.

Bel are un ranjet cat se poate de malitios si apreciez mult ingeniozitatea lui- plus talentul in lupta si plus chestia aia legata de fratele lui geaman... I mean, he mistook him for a cockroach... a cockroach, for God sake; in viitor s-a luptat cu fratele lui geaman- aproape luptat, era terminat daca nu intervenea Xanxus.

Ultimul din Varia care mi-a placut a fost Flan, cu palaria aia uriasa in forma de broasca pe cap si comportamentul lui putin, erm, childish; but he was cute, nevertheless.

Din arcul legat de viitor mi-au atras atentia si altii... Irie, care s-a descurcat foarte bine sub acoperire si, desi Byakuran( I need to admit, he's really hot) si-a dat seama de manevrele lui, a reusit sa se ocupe foarte bine de totul.

Spanner, imi place priceperea lui si curiozitatea si faptul ca la ajutat pe Tsuna sa termine X Burner - ul -- he was a nice guy, really.

Gamma si Yuni, care au avut o legatura foarte speciala si am fost surprinsa sa aflu ca Yuni face este un Arcobaleno- and the Sky one, mind you. Gamma a fost un adevarat luptator si s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele.

Acum, am lasat la sfarsit personajele care mi-au placut cel si cel mai mult.
Primul este Tsuna, in Hyper Dying Will Mode- era asa de cool si sigur pe el. Imi plac mult abilitatile lui si toate chestiile pe care le-a invatat in 'viitor' - plus faptul ca are o intuitie de invidiat. Ca si personalitate, admir faptul ca-i pasa de prieteni si ca nu i-a considerat niciodata " subordonati" . Ma bucur ca in cele din urma isi accepta pozitia de Decimo si alege sa lupte cu Shimon family si sa descopere adevarul despre legatura dintre Vongola si Shimon( iubesc noul arc, este de-a dreptul superb si abia astept sa vad cum functioneaza noile inele care, btw, arata minunat).

Yamamoto este un tip foarte relaxat si chiar m-a dat pe spate la inceput cand considera toate acestea doar un joc de-a mafiotii- era asa inocent si sweet. Stie sa lupte si se descurca frumos cu sabia. The future Yamamoto is hot.. Like, really really hot and skilled- pacat ca ajunge din cauza idiotilor alora sa zaca pe un pat de spital... Nu as fi fost asa increzatoare de eram in locul lui.

Gokudera a fost tare inca din prima clipa, cu toata dinamita and stuff- nickname-ul m-a facut sa rad: Smokin' Bomb Hayato - he is, indeed, smokin' . A fost pianist, ceea ce insemana ca se are cu muzica- iubesc muzica- si este de-a dreptul adorabil cand se afla pe langa Tsuna sau cand are acea 'reactie alergica' la Bianchi.

Hibari... Ehhh, cel mai bine il am in minte ca fiind tipul obsedat de replica: Bite you to death si de scoala. Tin minte scena in care Yamamoto era grav ranit si ca sa-si arate ingrijorarea, Hibari ii da o replica foarte 'incurajatoare' : " You would mess up the discipline if you died on school grounds. If you want to die, go outside to do it. " - Smooth, Hibari, smooth... Imi place si Hibari din viitor and his coolness. A, era sa uit de 'magnifica' relatie dintre el si Dino- frumos, frumos.

Mukuro, desi a bad guy, a fost unul dintre personajele mele preferate. Cred ca imi place totul la el, incepand de la looks si pana la putere- I love the Six Paths of Rebirth si faptul ca se pricepe la iluzii( ii ador ochii).

Dintre Arcobaleno, am si eu cativa preferati- trei mai exact- Reborn, Colonnello si Lal Mirch. Desi sunt adorabili asa micuti, ii prefer, cu siguranta, in varianta adulta( in special Reborn- God he's sexy, now I know why Bianchi is all over him- si Colonnello). Toti au abilitati incredibile, chiar daca stau ca pe ace fiindca vreau asa mult sa vad cat de puternic este Reborn><

Cu privire la noul arc, the Inheritance Story , spun doar ca este captivant si ma face sa fiu din ce in ce mai nerabdatoare.
[ O, nici n-am scris asa mult ]
She is a living existence of selfishness.

Răspunsuri în acest subiect
Katekyo Hitman Reborn ! - de nolazy - 23-11-2009, 04:23 PM
RE: Katekyo Hitman Reborn ! - de YamaMina - 27-01-2010, 01:47 PM
RE: Katekyo Hitman Reborn ! - de Teh - 05-02-2010, 02:35 PM
RE: Katekyo Hitman Reborn ! - de Mitzuke. - 22-03-2010, 12:20 PM
RE: Katekyo Hitman Reborn ! - de Shiva - 26-03-2010, 10:49 PM
RE: Katekyo Hitman Reborn ! - de Rouge - 15-08-2010, 11:14 PM
RE: Katekyo Hitman Reborn ! - de Chriss - 09-08-2012, 02:25 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)