Răspunsuri: 153
Subiecte: 14
Data înregistrării: Dec 2009
Reputație:
23
Zupi: 2.678 z
29-12-2010, 09:05 AM
(Ultima modificare: 06-05-2012, 11:41 AM {2} de Addeh.)
Personajele mele preferate sunt
* Sora Naegino este personajul principal al anime-ului. Cand a fost mica, a fost adusa de parintii ei la Kaleido Stage sa vada spectacolul Alice in Tara Minunilor. Desi au murit putin dupa acea vizita, Sora e inspirata de aceasta amintire sa devina membra al Kaleido Stage cand devine matura. La inceputul seriei, Sora e singura persoana care il poate vedea pe Fool, Spiritul Scenei. Acesta ii va dezvalui ca este nascuta pentru a fi pe scena; in prima serie ii dezvaluie ca va realiza Manevra Legendara, iar in seria a doua ii spune ca are potential sa devina o adevarata Kaleido Star.
* Layla Hamilton este o acrobata desarvarsita si un personaj incapatanat. Tatal ei, detinatorul lanturilor hoteliere Hamilton, doreste ca fiica sa sa devina o actrita, indemnand-o sa renunte la aceasta ocupatie de acrobat. Layla refuza si doreste sa ramana, deoarece isi aminteste mereu pe scena cum iubea mama ei, Rola(in alte variante Laura) sa mearga la Kaleido Stage. Se raneste la umar in timpul antrenamentelor pentru Legendara Manevra, executa Manevra, i se spune ca nu va mai putea face acrobatii la Kaleido Stage, se va retrage pe Broadway, ca apoi sa revina sa o provoace pe Sora pentru rolul Odettei din spectacolul Lacul Lebedelor si apoi va efectua un ultim spectacol: Legenda Phoenixului.
* Mia Guillem este o prietena apropiata a Sorei. In al doilea episod, ea accepta prezenta Sorei la Kaleido Stage dupa executarea Phoenixului de Aur. Mai tarziu devine persoana care va introduce mai multa literatura in Kaleido Stage, fiind scenarista.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.