Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just Passion

Dacă tot mi-ai dat ceva de făcut, am zis să îl fac până la capăt și să îți și comentez =^^= !
Trebuie să spun totuși, din ce am observat atât din ultimele desene postate, cât și din primele... că se vede foarte bine când ai momente de maximă inspirație și când nu prea. Mă rog, cel puțin mie așa mi s-a părut. Deci cred că depinde mult și de felul în care te simți ca să îți iasă ceva reușit.

They - Fețele ți-au ieșit bine, dar ai fi putut să lucrezi mai mult la restul corpului. În special la tip, să te mai chinui puțin cu niște detalii pe la îmbrăcăminte... gen cute, sau ceva asemănător, nu știu. Bănuiesc că te-ai plictisit la partea aia.

Lord of the rings - Ți-a ieșit bestial inelul ăla! Inscripțiile și tot restul, super realizat. La fața tipului ( iar îi uit numele ) ai mai fi avut de lucrat totuși. Hmm... pupila unui ochi e direcționată spre inel, iar a celuilalt ochi undeva în față, ceea ce e aiurea. Iar corpul lui e orientat un pic spre stânga, din ce văd eu... deci ochiul stâng ar trebui să fie și el un picuț acoperit de nas... sau nu?

Yoruichi (Bleach) - Nu am văzut Bleach... dar îmi place mult cum ai făcut desenul ! Îmi place poziția în care ai pus-o... talia pare anormal de subțire în comparație cu picioarele și tot restul, dar cred că asta era și ideea... oricum, e super !

Escape - Genială ideea ! Și frumos realizat și desenul. Umbrele le-ai pus bine și... uau, chiar e super ! *stares* Se vede că ai avut multă inspirație la ăsta.

Katen Kyokotsu (Bleach) - Uhmm... eu în general nu prea sunt atrasă de desenele colorate... și iarăși, nu am văzut Bleach... dar îmi place cum ți-a ieșit desenul ăsta...

Următoarele două sunt și ele drăguțe, dar nu mi se par la fel de reușite precum celelalte... îmi par ușor infantile... deși bănuiesc că ideea din spatele desenului cu „My power” nu se vroia a fi câtuși de puțin infantilă. Hmm...

Dreams of a Singer - Da, și mie îmi place fața lui. Și nu numai fața, ți-a ieșit bine cu totul. Singurul lucru pe care îl am de comentat aici este faptul că... dacă are mâna în buzunar, cred că ar fi trebuit să îi „împingi” cotul un pic mai la dreapta.

Ultimele trei, pentru că mi se par toate reușite, nu le mai comentez separat. Îmi place ideea de la Freak, chiar mișto. Și ultimul desen legat de Bleach le întrece pe cele de dinaintea lui... ah, chestie rapidă, pe care am observat-o adineauri... brațele tipului în gri sunt suuuuuper-lungi. Anormal de lungi, după parerea mea... și e ceva ciudat și cu umerii săi... hmm..

Oricum, ideea principală este că îmi plac foarte mult lucrările tale și abia aștept să mai pui ! Scuze dacă te-a deranjat critica mea în vreun fel... Lots of love <33 !
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

Răspunsuri în acest subiect
Just Passion - de Dragonz Eyez - 06-04-2011, 12:41 AM
RE: Just Passion - de Rain - 14-04-2011, 02:00 PM
RE: Just Passion - de Too Many Dreams. - 16-04-2011, 12:00 AM
RE: Just Passion - de Dragonz Eyez - 22-04-2011, 01:34 PM
RE: Just Passion - de Allison - 19-05-2011, 11:44 AM
RE: Just Passion - de Dragonz Eyez - 20-06-2011, 01:11 PM
RE: Just Passion - de yaoi maniac - 20-06-2011, 01:22 PM
RE: Just Passion - de Dragonz Eyez - 09-09-2011, 01:51 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)