09-02-2010, 01:46 PM
Prima care comenteaza >:)
Bun deci observ ca nu a trebuit as astept prea mult pana sa primesc acest capitol, asta e bine. :D
Let's see.
Am sa incep cu greselile deaorece de data aceasta nu au fost foarte multe :D
merse - a mers
Dupa ce-si trase - 1. Dupa ce si-a tras si 2. incearca sa eviti astfel de expresii
iar parul despletit ii se prelingea - iar parul despletit i se prelingea
isi trase geanta - 1. si-a tras geanta si 2. dupa cum am mai spus, evita astfel de expresii.
si incepu de zor sa caute - si a inceput sa caute de zor [ suna mai bine;)]
fata vroi sa paraseasca biblioteca - fata a vrut sa paraseasca biblioteca
Acasa fusese - Acasa a fost
Isi alesese - ori spui "si-a ales" ori " isi alese"
o rochie roz si sexi - Incearca sa eviti cuvantul "sexi" deoarece nu cred ca ai intalnit pana acum intr-o carte cuvantul "sexi". Puteai la fel de bine sa spui "frumoasa".
sa putut - s-a putut
Incearca sa evitit perfectul simplu!
Bun... Deci mi se pare foarte ciudata chestia cu fantoma geloasa. Adica eu ma gandeam ca o sa fie ceva super infricosato,r ca o sa-i taie capul, il lipeste la loc [=))]; chestii de genu =)). Oricum ma intreb ce spune sora lui Yura >:).
La capitolele descriere, naratiune si dialog nu am nimic de adaugat. Tot ce am scris in comentariul trecut ramane valabil ;).
Acestea fiind spuse...
Ja ne! :* si spor la scris! Astept urmatorul capitol. :D
Bun deci observ ca nu a trebuit as astept prea mult pana sa primesc acest capitol, asta e bine. :D
Let's see.
Am sa incep cu greselile deaorece de data aceasta nu au fost foarte multe :D
merse - a mers
Dupa ce-si trase - 1. Dupa ce si-a tras si 2. incearca sa eviti astfel de expresii
iar parul despletit ii se prelingea - iar parul despletit i se prelingea
isi trase geanta - 1. si-a tras geanta si 2. dupa cum am mai spus, evita astfel de expresii.
si incepu de zor sa caute - si a inceput sa caute de zor [ suna mai bine;)]
fata vroi sa paraseasca biblioteca - fata a vrut sa paraseasca biblioteca
Acasa fusese - Acasa a fost
Isi alesese - ori spui "si-a ales" ori " isi alese"
o rochie roz si sexi - Incearca sa eviti cuvantul "sexi" deoarece nu cred ca ai intalnit pana acum intr-o carte cuvantul "sexi". Puteai la fel de bine sa spui "frumoasa".
sa putut - s-a putut
Incearca sa evitit perfectul simplu!
Bun... Deci mi se pare foarte ciudata chestia cu fantoma geloasa. Adica eu ma gandeam ca o sa fie ceva super infricosato,r ca o sa-i taie capul, il lipeste la loc [=))]; chestii de genu =)). Oricum ma intreb ce spune sora lui Yura >:).
La capitolele descriere, naratiune si dialog nu am nimic de adaugat. Tot ce am scris in comentariul trecut ramane valabil ;).
Acestea fiind spuse...
Ja ne! :* si spor la scris! Astept urmatorul capitol. :D