Răspunsuri: 893
Subiecte: 13
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
235
Zupi: 21.006 z
Pur si simplu ... Am adorat Jigoku Shoujo!
Cred ca a fost al treilea anime vizionat de mine si pot sa spun ca mi-a placut extrem de mult , intreaga poveste , personajele , actiunea , totul a fost mai mult decat perfect . Cred ca te atrage intr-un fel , te face sa urmaresti fiecare episod in parte pentru a afla ce se intampla mai departe . Eu una asa am facut . Nu m-am desprins de televizor si de calculator . Iar in momentul in care s-a terminat am inceput sa injur , deoarece sfarsitul a fost atat de trist si atat de ... am plans foarte mult cand a muirt Ai =[ . Sincer , nu merita nici cat negru sub unghie din cele patite .
Eu cred ca anime-ul este , deasemenea , o lectie de viata . Vrea sa arate pacatele oamenilor , greselile facute , aratand de cata rautate pot da dovada . Ai cred ca are un rol foarte important in acest anime , deoarece prin prezenta ei si prin munca ei , aceasta arata adevaratul chip al oamenilor . M-a impresionat atat de mult povestea ei , in primul sezon pot spune ca am plans la ultimile 2 episoade . Este atat de trist cand vezi ca o fetita este ingropata de vie , cum este tradata .Desi este horror pot spune ca este si o adevarata drama .Nu cred ca sunt singura care a varsat lacrimi la acest anime xD . Grafica este deasemenea perfecta . Imi place la nebunie cum sunt desenate personajele , in special Ai si Ren . Ren e atat de kawaai >.< . Nu ai cum sa nu il adori . E prea dragut . M-a impresionat deasemenea si trecutul acestuia . Prea trist .
Din partea mea anime-ul primeste nota 11+ . Cei care nu au vizionat acest anime , eu una il recomand , deoarece tuturor lasa o impresie buna
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !
Răspunsuri: 276
Subiecte: 1
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
14
Zupi: 5.435 z
Mi-a placut mult acest anime, ador melodiile din opening si ending si chiar nu mi se pare horror, cu exceptia catorva faze mai infricosatoare. E interesanta ideea de a trimite pe cineva in iad doar accesand un site si tragand o ata rosie de pe o papusa de paie, desi nu toti cei care fac acest lucru au motive intemeiate (ex: drogatul care a trimis o asistenta nevinovata in iad, fetita care l-a trimis pe veterinar in iad pt ca el nu a avut grija de cainele ei, etc.) Enma Ai are o poveste foarte trista, e groaznic ca a fost ingropata de vie de catre Sentaro, la care tine foarte mult. Acum, e blestemata sa duca oamenii in iad pe vecie.
Răspunsuri: 158
Subiecte: 4
Data înregistrării: May 2010
Reputație:
41
Zupi: 3.191 z
Inca unu pe care l-am vazut la tv. Mi-a placut, era printre preferatele mele cand il urmaream. Fiind si ceva mai mica, ma speria putin. Sau ma intriga, mai bine zis. Era ceva gen "bring the popcorn, baby."^^ Imi placea Enma, si in fiecare episod era ceva diferit. Uneori chiar ma soca. Nu le-aveam eu cu grafica atunci, dar acum imi dau seama ca era foarte buna. [nu stiam ca e aparut in 2005]
[center] [/center]
Răspunsuri: 53
Subiecte: 6
Data înregistrării: Apr 2010
Reputație:
15
Zupi: 660 z
Well.. sh eu am vazut Jigoku Shoujo. Imi placea foarte mult, sh faza mai tare.. sh akm imi vine sa rad cand imi amintesc , in perioada aia uram niste pers. M-am uitat de 3 ori park la fiecare ep ca sa inteleg totu. Dupa ce m-am prins am cautat pe toate partile site-ul oficial. Bine.. atunci eram mica sh prostuta si chiar vroiam sa dispara pers alea...
Vreau sa zik k am fost asa cascata incat am setat toate limbile in japoneza
scriam in japoneza pe int k sa imi apara
ma gandeam k merge
doamneee
eram obsedata
cand imi amintesc ma bufneste rasul
ce copil mic sh natang eram
Nanairo no kaze ni fukarete tooi misaki wo mezashiteta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta
Răspunsuri: 398
Subiecte: 17
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
86
Zupi: 2.259 z
21-11-2010, 10:47 AM
(Ultima modificare: 18-05-2012, 11:17 AM {2} de Addeh.)
Pe mine nu ma sperie asa tare. Adica toti monstrii aia care apar cand trimite pe cineva in iad nu sunt asa infricosatori, poate din cauza graficii. En fin, Enma e personajul meu preferat. Pot spune ca ii ador ochii. Ä‚ia m - au facut mai mult sa ma uit. Imi place si caracterul ei rece, desi se observa mai incolo ca nu ii place sa trimita oameni in iad.
Povestea e draguta, desi sunt unele episoade tare plictisitoare. Cele mai reusite sunt partile in care e vorba de trecutul lui Enma.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
Răspunsuri: 109
Subiecte: 5
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
10
Zupi: 1.675 z
Nu am terminat inca sezonul 2, dar primele doua sezoane au fost, pur si simplu, geniale. Eram asa innebunita cand a dat prima data la TV primul sezon. Nu mai puteam de fericire :X ba chiar am facut si-un fic, inainte de a aparea sezonul 3, dar nu l-am mai publicat pe net
Tre sa termin sezonul 3
Răspunsuri: 303
Subiecte: 14
Data înregistrării: Jun 2011
Reputație:
23
Zupi: 1.430 z
Doamne... Asta a fost printre primele mele anime-uri, stiu ca il vedeam cand il dadea pe Anime+. Ne uitam mai multe colege si cand mergeam urmatoarea zi la scoala doar de modurile in care au murit aia vorbeam.
Mie mi-a placut foarte mult si l-as revedea din nou cu placere, dar nu in "cantitati" mari. Tot asa, cate un episod pe zi. Poate acum toate fazele nu mi-ar mai placea ata de mult si nu as mai fi la fel de captivata, dar cand l-am vazut mi-era frica sa ma duc la baie dupa Tin minte ca-mi obligasem verisoara sa se uite si am speriat-o rau de tot.
Mie imi placea mult de Enma, si desi episoadele aveau cam aceeasi poveste - trimiterea unor oameni in Iad- pe mine m-a fascinat. Vroiam sa vad cat mai mult si incercam sa fiu ca un judecator, sa vad daca oamenii aveau motive intemeiate sa trimita o persoana in Iad.
Ah, si melodia Sakasama no Chou m-a obsedat muult timp. Si acum, cand o ascult din nou, am fiori
In rest, e un anime ok. Mie mi-a placut. Poate acum mi s-ar parea plictisitor, dar cand l-am vazut, l-am adorat.
She's wiskey in a teacup.
Hell Girl merge pentru mine mana in mana cu Death Note. Ideea ca exista o speranta pentru cei ce au nevoie de ea e una placuta la auz. Sufletul tau in schimbul liberarii. Dar iarasi, din moment ce ajungi in iad in secunda in care esti razbunat, well, mai lasa-mi cativa ani, doar de chestie. Ai Enma m-a impresionat de la bun inceput, imi parea o fiinta plina de suferinta in spatele expresiei perfecte pentru un joc de poker. Frumoasa si scary. Bineinteles ca dupa ce ii afli povestea si iti dai seama ca e indreptatita sa faca dreptate. Well, nu stiu daca indreptatita e un cuvant bun, mai bine zis, stie durerea prin care au trecut victimele. Pentru mine e o serie melancolica ce ma duce inapoi in zilele de glorie in care eram nevoita sa vizionez anime pe ascuns. Love it xD
|