Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea pe role

Dimineata a sosit in sfarsit dupa o noapte plina de cosmaruri impletite cu vise frumoase,ca de obicei Saya vine in camera si imi spune replica pe care nu o suport:
-Trezirea ,,Frumoasa din padurea adormita" ca intarziem la scoala.
-Mai taci odata ca ma enervezi,spun iritata in timp ce ma frec la ochi.
-Imbraca-te ca trebuie sa plecam,spune pe un ton superior.
-Dar ce o sa spuna mama ca nu luam micul dejun?intreb cu un ton superior.
-Mama si tata n-au de unde sa stie pentru ca sunt plecati si se intorc maine seara,spune ea foarte sigura pe ea.
-Ce crezi ca Alexia n-o sa ne spuna mamei?intreb ridicand din spranceana.Alexia este bucatareasa noastra,o femeie de 29 de ani,cu ochi verzi si parul roscat pana la solduri.
-Alexia e plecata la sora ei si ea o sa vina tot maine seara,imi explica ea.Ai vrea sa iti gatesc eu?
-Nuuuu,ma imbrac imediat.Daca vrei sa mor atunci du-te in bucatarie,spun eu pe un ton ironic.
-Haha,ce amuzanta mai esti,spune ea pe acelasi ton ironic.
-Stiu.tu nu auzi ca suna cineva la usa?Poate e iubitul tau,du-te mai repede si raspunde-i,spun eu chicotind.
-Haha,ce sa spun,spune ea pe un ton ironic plecand si lasandu-ma sa ma pregatesc.
M-am dus la baie pentru a-mi face siesta,iar dupa ma indrept spre dulap de unde imi aleg o fusta albastra,o bluza alba cu maneca scurta si o pereche de bascheti albastri.
La usa,Saya a avut o mare surpriza.
-Andre,ce cauti aici?intreaba ea foarte iritata de aparitia blondului.
-Am venit sa vorbesc ceva cu Ayame,spune el incercand sa schiteze un zambet.
-Nici gand sa vorbesti cu ea,spune ea la fel de iritata.
-Saya,vii odata sa iti iei ghiozdanul sau te astepti sa ti-l iau eu,strig nervoasa.
-Ia-mi-l tu,te rog,imi spune ea.
-Da,bine,strig la fel de nervoasa.
-Andre,pleaca inainte sa te vada si sa i se faca rau din nou,spune Saya ingrijorata din cauza mea.
-Saya ieri mi-am dat seama cat rau i-am facut si chiar imi pare foarte rau,vreau sa ii spun asta,spune in timp ce isi lasa capul in jos.
-Saya cu cine vorbesti?intreb in timp ce ma apropiam de usa.
Cand am vazut cine era la usa am simtit cum corpul meu este invadat de o durere insuportabila si chipul meu este invadat de mii de lacrimi.
-Andre,ce cauti aici?Vrei sa ma faci sa sufar din nou?spun cu lacrimi in ochii.
-Ayame am venit sa vorbim,spune el.
-Nu avem ce vorbi,spun eu.
-Sa iti spun ca imi pare foarte rau ca te-am facut sa suferi si ca sunt un fraier ca am ascultat-o pe Karin,mi-a spus el in timp ce se apropia de mine.
-Da,ai perfecta dreptate.Esti un mare fraier,sa stii ca nu o sa te iert niciodata.Asa ca pleaca imediat de aici,spun eu in timp ce simteam cum pamantul imi dispare de sub picioare,iar in clipa urmatoare simteam cum trupul meu s-a lovit de podeaua rece.
-Ayame,te rog,revin-o-ti,spune el cu lacrimi in ochi in timp ce ma ridica de pe podeaua rece si ma duce pe canapeaua maronie din sufragerie.
-Andre,ti-am spus sa pleci.te rog las-o in pace,spune Saya in timp ce se uita foarte nervoasa la el.
-Bine,Saya,spune blondul in timp ce se indreapta spre usa.
-Dan,Dan,vino putin,striga Saya.Dan este soferul familiei,un barbat de 29 de ani,cu parul negru si ochi verzi care exprima bunatate.
-Da,domnisoara.ce s-a intamplat?spune Dan cu zambetul pe buze.
-Parca ti-am spus sa imi spui Saya.Te-am chemat sa stai cu ayame pana vin de la scoala.
-Bine,spune el in timp ce ma i-a in brate si urca treptele spre camera mea.In acelasi timp Saya pleaca spre scoala.Dupa 10 minute de mers,ea a ajuns in curtea scolii,unde se uita dupa prietenele mele.
-Buna,eu sunt Saya,sora lui Ayame,voi trebuiesa fiti Hinata,Sakura,Temari si TenTen?spune ea in timp ce incearca sa schiteze un mic zambet.
-Da,noi suntem.Ce s-a intamplat cu Ayame de nu a venit la scoala?intreaba Hinata.
-I s-a facut rau de dimineata.Va rog puteti vorbi voi cu profesori sa o invoiasaca.
-Desigur,spun cele patru in cor.
-Saya,pot sa te intreb ceva,dar intre patru ochi?spune Hinata.
-Sigur,Hinata.
Cele doua au plecat de langa fete si s-au dus langa un cires si s-au asezat pe iarba.
-Saya,are legatura cu Andre?intreaba putin speriata de raspunsul Sayei.
-Din pacate,da,spune Saya lasandu-si capul in jos.
-Ma temeam.
-Hai sa mergem in clase ca mai e putin si se suna.Hinata,te rog,san u spui la nimeni de ceea ce s-a intampla,o roaga Say ape bruneta.
-Promit.
Dupa cateva minute de mers Hinata a ajuns in clasa unde a vazut-o ca de obicei pe Karin care incerca sa il impresioneze pe Sasuke,ea a trecut pe langa ei si s-a asezat in banca.
Dupa alte cateva minute de asteptare pe usa a intrat un barbat de 27 de ani,cu parul castaniu si ochi caprui care exprima multa bunatate,era imbracat cu un costum negru,iar in picioare avea o pereche de pantofi negri.Numele acestuia este Iruka.
-Buna ziua,copii,eu sunt profesorul vostru de istorie.Acum sa vad cata istorie stiti,sa incepem cu domnisoara Ayame.
-Ayame nu a putut sa vina la scoala pentru ca I s-a facut rau,spune Hinata.
-Bine,atunci daca nu e la scoala altcineva sa raspunda.Sa vedem…domnisoara Karin.
Numai cand a auzit asta Karin simtea cum totul din jurul ei se invartea.Profesorul a inceput sa ii puna intrebari,dar ea a reusit sa raspunda la doar trei intrebari.Urmatoarea a fost Ino care a reusit sa raspunda la aproape toate intrebarile.A urmat inca doua personae,iar acestea au fost Naruto si Sai.Si acestia s-au descurcat destul de bine.
In pauza Karin era foarte nervoasa pentru ca ea credea ca din cauza mea a fost ascultata.Ino,care venise langa ea sa mai vorbeasca,incerca sa se abtina san u rada de ea,dar acelasi lucru nu il put spune si despre sakura si TenTen,care stateau chiar in spatele celor doua.De ele s-a apropiat apropiat sasuke care le-a intrebatunde e Hinata.Fetele au devenit putin suspicioase si la intrebat de ce o cauta pe bruneta,dar le-a raspuns cu indeferenta mult prea cunoscuta ca doreste ii spuna ceva ceva ce a intrebat-o cu o zi in urma.Ele i-a spus ca Hinata este afara sub ciresul cel batran.
Sasuke in cateva minute a ajuns langa cires unde a gasit-o pe Hinata uitandu-se visatoare la cer.
-Hinata,sti ce s-a intamplat cu Ayame?intreaba brunetul putin ingrijorat pentru mine.
-Da,Sasuke,stiu.Saya mi-a spus ca Andre a venit la ele acasa,iar acesta a rugat-o pe Saya sa il lase sa vorbeasca cu Ayame,ii explica bruneta in timp ce isi lasa capul jos.
-Din nou el,spune brunetul foarte iritat.Hinata sa mergem ca s-a sunat.
Dupa cateva minute cei doi au ajuns in clasa si au observat ca deja intrase profesorul.
-Sasuke,Hinata de ce ati intarziat?intraba doamna Kurenai.
-Scuzati-ne,nu e va mai intampla,se scuza cei doi.
-Bine,duceti-va in banca,spune dansa zambint.Unde este Ayame?
-Ea nu a putut sa vina pentru ca s-a simtit rau,ii explica Hinata.
-Doream sa o anunt ceva,dar Sasuke tu o ve anunta.Iti dau detalii dupa ora,spune aceasta cu zambetul pe buze.
Brunetului dupa ce a auzit cele spuse i-a aparut un micut zambet.In acea ora,fiind ora de fizica,Naruto si Sasuke au fost ascultati,fiecare dintre ei obtinand cate o nota,adica Sasuke-9 si Naruto-7.
Dupa ora Sasuke era pe hol unde vorbea cu doamna Kurenai.
-Sasuke,spune-i lui Ayame,ca voi doi o sa mergeti in fiecare clasa de a noua pentru a intreba cine doreste sa participle la miss si mister boboc,ii explica aceasta.
-Bine,o sa o anunt dupa ore,spune brunetul indifferent.
-Ultimele doua ore nu o sa le mai faceti pentru ca domnul Kakashi nu va veni deoarece are o problema de sanatate,ii explica dansa.
Dupa aceasta discutie s-a dus in clasa ca sa astepte sa vina profesorul.
Orele au trecut pe nesimtite pentru Sasuke care urma sa vina la mine.
In acelasi timp,in camera mea eu am fost trezita de sunetul strident al telefonului,la capatul celalalt al firului era mama care m-a anuntat ca in seara urmatoare o sa avem niste invitati la cina,acei invitati erau membri familiei Uchiha.M-a intrebat de ce nu am fost in acea zi la scoala,i-am explicat tot ce s-a intamplat.
Dupa o ora jumatate,Sasuke si-a facut aparitia la usa,l-am ivitat inauntru si am inceput sa vorbim.
-Ayame,doamna Kurenai ne-a rugat sa vorbit cu fiecare elev din clasele a noua de participarea la miss si mister boboc,imi explica brunetul.
-De ce noi trebuie sa facem asta?intreb eu putin uimita.
-Nu stiu ce nu mi-a spus de ce ne-a ales pe noi,spune el radicand din umeri.
-Ma rog,sa trecem de acest amanunt si spune-mi ce s-a intamplat azi la scoala,spun eu cu zambetul pe buze.
-Ayame,mai intai vreau sa te intreb de ce ai lipsit azi?ma intreaba el prefacandu-se ca nu stie.
-Pai…mi-a fost rau,spun eu incercand s ail mint pe brunet.
-Ayame,te rog,stiu de ce ai lipsit,ca mi-a spus Hinata tot ce sa intamplat intre tine si tipul ala Andre,spune el foarte serios.
-Umm…pai…da e adevarat tot ce ti-a spus Hinata,ii spun eu in timp ce pe obraji imi curgeau mii de lacrimi.
-Nu mai plange,iti promit ca o sa tea jut,spune el in timp ce imi stergea lacrimile.
-Lasa,ca nu vreau sa ma razbun pe nimeni,chiar daca merita,ii spun eu cu lacrimile ce curg in continuu.
Am mai vorbit timp de doua ore diferite subiecte.Mi-am amintit ca la trei trebuie sa fiu in parc pentru a ma antrena si i-am spus brunetului ca trebuie sa plece.M-am dus in camera pentru a ma schimba,mi-am ales un trening bleo cu cateva imprimeuri,iar in picioare mi-am luat rolele albastre cu trei trndafiri albi.
Am ajuns in parc inintea antrenorului,un barbat de 20 de ani,cu ochi albastri si parul blond,numele acestuia este Deidara.
-Buna,Ayame,imi spune cu zambetul foarte cunoscut pe buze.
-Buna ziua,domnule antrenor,spun eu zambind.
-Ayame,zilele acestea tu trebuie sa te antrenezi din greu pentru ca sambata avem un concurs la care vin cei mai buni roleri sa jurizeze.Eu doresc sa faci o impresie foarte buna,imi spune el cu un ton serios iesit din comun.
-Vreti sa ziceti ca Pein si Konan o sa jurizeze.De ce mai stam la discuti si de ce nu incep sa ma antrenez?apun eu foarte bucuroasa.
M-am antrenat din greu timp de trei ore jumate.Cand am ajuns acasa am vazut-o pe Saya foarte nervoasa pe mine.Cand i-am spus tot ce s-a intamplat la antrenamente s-a bucurat foarte mult ca am ocazia sa ma intalnesc cu cei care m-au facut sa iubesc acest sport.
Dup ace am mancat,nu ceea ce gateste Saya ca as fi fost moarta pana acum,am plecat in camera mea pentru a ma schimba.Imediat ce am pus capul pe perna am adormit cu gandul la acel concurs.
Dimineata si-a facut aparitia foarte repede,iar razele soarelui au intrat cu usurinta prin geamul de la camera mea,reusind sa ma trezeasca inaintea Sayei,ceea ce m-a bucurat ca nu am mai auzit replica ei enervanta.Asa ca m-am dus spre baie pentru a-mi face siesta de dimineata,iar dupa m-am indreptat spre dulap de unde mi-am ales o fusta albastra,un tricou alb cu maneca scurta si o pereche de adidasi albi cu trei dungi albastre.Dupa ce m-am imbracat,m-am indreptat spre camera Sayei sa vad daca e gata,dar surpriza Saya nu era acolo.Am coborat in bucatarie sa vad daca e acolo,dar nici acolo nu era.
-Dan,Dan.Vino putin,strig eu.
-Da,ce s-a intamplat?intreaba el cu zambetul pe buze.
-Unde este Saya?intreb eu.
-A plecat acum cateva minute cu un baiat,spune el zambind.
-Multumesc,Dan,ii spun eu putin enervate.,,Saya sa vezi ce-ti fac”gandesc in timp ce ies pe usa.Norocul meu era ca in acel moment trecea Hinata.
-Hinata asteapta-ma sip e mine,te rog,ii spun eu brunetei.
-Desigur,Ayame.Unde e sora ta?intreaba ea zambind.
-Nu stiu.Dan mi-a spus ca a plecat cu un baiat la scoala,ii explic eu brunetei.
-Poate fi iubitul ei,spune ea chicotind,dupa incep si eu sa rad.
Restul drumului nu am mai scos niciun cuvant,eu gandindu-ma la acel concurs si Hinata gandindu-se nu stiu la ce,dar dup ace fata avea cred ca se gandea la un baiat.Cat de adancite in ganduri eram nici nu am observat ca am ajuns in curtea scolii.
-Buna,fetelor,spunem noi zambind.
-Buna.Ce faceti?intreaba cele trei.
-Eu de la extraordinary de bine in sus,spun eu cu un zambet urias pe fata.
-Umm.bine,spune bruneta.
-Hei,Ayame,de ce esti asa bine dispusa?spun ele in cor.
-Pentru ca sambata o sa ma intalnesc cu cei mai buni roleri,spun eu cu acelasi zambet pe fata.
-Ceeee?spune Temari cu o fata foarte uimita.
-Eu nu mai am deloc rabdare pana sambata.
-Stiu cum e,spune Temari razand.
-Ayame,ce ti-a spus Sasuke?intreaba TenTen.
-Aaaa,pai mi-a zis ca noi doi trebuie sa vorbim cu cei de la clasele de a noua de participarea la miss si mister boboc,le explic eu.
-Grozav.Sa sti ca suntem sigure 100% ca si ,,scumpa” ta verisoara o sa participle,spun ele chicotind.
-Logic ca si ea o sa participle,spun eu razand.
-Cand o sa fie ,,Balul Bobocilor”?ma intreaba Sakura.
-Nu stiu,ca Sasuke nu mi-a spuscand o sa fie,ii spun eu radicand din umeri.
Am mai vorbit inca zece minutepentru ca sunetul strident al clopotelului anunta inceputul orelor.
Prima ora era cu doamna diriginta care ne-a anuntat ca pe intai octombrie o sa fie ,,Balul Bobocilor”.Dupa ora Sasuke a venit la mine la banca pentru a-mi spune ca trebuie sa vorbim cu cei de a noua de bal.
-Sasuke sa incepem cu cei de la noi din clasa.Tu o sa vorbesti cu baieti,iar eu cu fetele,ii spn eu zambind.
-Mda,cum spui tu,imi spune el indiferent in timp ce se indeparteaza.

Răspunsuri în acest subiect
Iubirea pe role - de emy_sweet_girl - 25-07-2009, 05:08 PM
RE: [naruto]Iubirea pe role - de emy_sweet_girl - 15-09-2009, 06:55 PM
RE: [naruto]Iubirea pe role - de emy_sweet_girl - 27-09-2009, 11:27 AM
RE: [naruto]Iubirea pe role - de ellamanu - 28-09-2009, 09:35 PM
RE: [naruto]Iubirea pe role - de Angel~Of~Dark - 28-09-2009, 10:35 PM
RE: [naruto]Iubirea pe role - de emy_sweet_girl - 04-10-2009, 07:47 PM
RE: [naruto]Iubirea pe role - de Denny - 04-10-2009, 07:56 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)