Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire secreta...

Prima! Deci capitolul trei, ca şi data trecută nu o sa fiu rea dar o sa comentez ambele capitole ceva mai mult.
Capitolul trei. Naraţiunea e si nu prea e prezentă, să zic aşa. Dialogul e destul chiar cam mult, mie nu mii se pare sec. Acţiunea e oarecum grăbită. Sfatul meu este sa încerci să descrii mai mult sentimentele personajelor, etc.

Capitolul patru, este mai lung decât capitolul antecedent. Problema cu dialogul în exces. Naraţiunea nu este pentru ca 80% din capitol este dialog. Acţiunea e grabita, spune cu cine s-a luptat Sasuke, de ce a lasat-o pe Sakura? Chestii de genul. Descrie mai mult, copacii erau verzi, negri, albaştri. Florile erau mov, roşii, galbene. Nu vreu să fiu rea dar te-ai bazat pe dialog iar descrierea şi naraţiunea nu prea sunt.

Asta nu însemna ca ficul nu trebuie continuat, chiar trebuie sa mergi înainte si sa încerci sa evoluezi. Vorba aia "Toata viata ai câte ceva de învăţat, nimeni nu se naşte deştept(ă)" aştept nextu, nu este o problemă dacă aştept o zii pentru capitol, dacă era mai mult atunci era o problemă, daca te-am suparat cu ceva, îmi cer scuze.
Succes si nu te lasa de scris pentru ca este pacat! Ai imaginaţie şi asta e bine.

Succes la şcoală!

Răspunsuri în acest subiect
Iubire secreta... - de Too Many Dreams. - 03-10-2010, 12:37 PM
RE: Sasusaku, iubire secreta... - de Who said i have to be normal - 04-10-2010, 10:17 AM
RE: Sasusaku, iubire secreta... - de Yun. - 04-10-2010, 12:40 PM
RE: Sasusaku, iubire secreta... - de InocentAngel - 07-10-2010, 06:11 PM
RE: Sasusaku, iubire secreta... - de Flash - 08-10-2010, 10:06 AM
RE: Sasusaku, iubire secreta... - de KarinaD - 08-10-2010, 06:33 PM
RE: Sasusaku, iubire secreta... - de Miranda. - 28-12-2010, 06:50 PM
RE: Sasusaku, iubire secreta... - de Turta Dulce - 17-01-2011, 10:43 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SasuSaku o iubire secreta alexandravega 6 6.631 25-07-2010, 02:38 PM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)