Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire din interes

#1
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto (in afara de cele create de mine), personajele apartin lui Masashi Kishimoto si nu fac profit de pe urma lor.

Iubire din interes

Capitolul I - Introducere


Intr-o zi frumoasa de vara, o fata pe nume Sakura Haruno, in varsta e 20 de ani isi facea exercitiile de dimineata. Aceasta avea parul de un roz trandafiriu, iar ochii sai erau asemnati cu cele mai scumpe smaralde. Era inalta, slabuta si avea niste forme foarte bine conturate. Era avocata si foarte bogata, dar era singura. Parintii ei murisera cu mult timp in urma, de fapt asta stia ea. Nu ii cunoscuse deoarece decedasera atunci cand ea avea 3 ani asa ca nu-si aducea aminte prea multe despre ei. Nici frati nu avea pentru ca fusese singura la parinti. Tot ce avea era dadaca ei care o crescuse. O iubea mai mult ca orice pe lume. Aceasta locuia intr-o vila cu 3 etaje pe care o cumparase cu ceva timp in urma. Iubea tot ce era frumos asa ca o amenajase dupa bunul ei plac. In spatele cladirii era amenajata o gradina de trandafiri, iar in mijlocul lor era o masa cu 4 scaune imprejurul ei. Biroul acesteia era la parterul vilei, iar camera ei la ultimul etaj. Ii placea inaltimea. La fiecare sfarsit de saptamana se ducea la munte. Iubea frigul pentru ca intotdeuna spunea ca nimic nu este mai rece ca ea. Si asa era! Intotdeuna aceasta era rece si la corp, dar si la suflet.
Langa vila acesteia mai era una putin mai mare ca a ei care era nelocuita. Sakura nu se indragostise niciodata, poate si din aceasta cauza era asa de rece. Un baiat din vechiul cartier in care locuise era foarte indragostit de ea. Acesta o mai vizita din cand in cand, dar aceasta nu-i dadea atentie.
Intr-una din zile, la poarta vilei vecine s-au strans 3 tiruri care aveau in frunte o limuzina neagra. Din ea au coborat 3 persoane. Primul a fost un baiat brunet cu ochii negrii stralucitori pe nume Sasuke Uchiha. Acesta avea 21 de ani si era avocat. Celalalt baiat care coborase ii semana foarte mult lui Sasuke, doar ca era mai inalt ca el. Acesta se numea Itachi in varsta de 23 de ani. Dupa ei a urmat o femeie in varsta de 50 de ani. Ea era cea care ii crescuse pe cei cei frati deoarece parintii lor murisera cu mult timp in urma. Itachi era medic si isi iubea foarte mult meseria, iar impreuna cu fratele sau si-au format o "mica" avere numai a lor. Iubita lui Itachi era bogata si fusese una dintre pacientele lui, asa se cunoscusera ei. Aceasta era si ea avocata.
Sasuke era genul de baiat inchis in el si foarte ingamfat. Nu avea nicio prietena asa ca el nu credea in dragoste si zicea ca dragostea este pentru cei saraci, bogatii iubesc doar din interes. Fratele sau nu il baga in seama pentru ca stia ca nu e adevarat ce credea el. Acesta isi iubea fratele mai mult ca pe el isusi. Niciodata nu vorbea despre moartea printilor sai. Cand Sasuke deschidea subiectul acesta, Il schimba imediat, nici macar doica lor nu vorbea despre asta.
"Niciodata nu o sa-i spun lui Sasuke ca parintii nostrii au fost otraviti de..." dar fu intrerupt de Sasuke.
-Itachi, ce se intampla?
-Nimic, ma gandeam doar. raspunse acesta afisand un zambet sters.
Dupa o scurta pauza Sasuke vorbii din nou.
-Uite ce e, eu vreau sa-mi imi fac birou la firma de avocatura "Tokio".
-Bine! Vei merge maine si vei vedea birourile si iti vei alege unul.
Dupa aceasta Sasuke pleca in camera lui unde era numai mobila neagra. Acesta se intinse pe patul acoperit cu lenjerie de aceeasi culoare cu mobila adormind imediat.

Sakura tocmai citea dosarul unui client. Dupa ce a discutat putin cu el acesta a plecat. Rozali i-a cerut uneia dintre servitoare un pahar cu apa cu lamaie si dupa ce i-a fost adus a urcat in camera ei. Era o camera plina de culori inchise. Patul ei era pe partea stanga iar in partea dreapta a patului era un geam. Acesta avea vedere spre vila alaturata, iar aceea avea si ea un geam care avea vederea spre camera Sakurei. Aceea era a lui Sasuke, dar el nu observase asta. Si cum ziua era pe sfarsite, noaptea sosi cu pasi repezi si ii gasi pe Sasuke si Sakura dormind. Cand veni ora cinei, Mituchi, doica Sakurei, intra in camera acesteia trezind-o.

La vila de alaturi si Sasuke se trezi pentru a luat cina. Numai ca acesta avea mai multa compnie decat Sakura. Dupa ce termina de mancat, brunetul merse in camera sa, dar nu il mai lua somnul deoarece dormise toata dupa-amiaza.
La fel facu si Sakura, aceasta merse in dormitor si privi pe geam desi nu prea avea ce vedea pana cand observa ca la cealalta vila lumina era aprinsa. Vazand asta, Sakura pleca de la fereastra si se schimba intr-o rochie de noapte neagra, de matase si isi desfacu parul ei roz si lung pana la solduri dupa care se puse in fata ferestrei si observa un baiat imbracat in pijamale negre prin care i se vedea trupul sau bine-lucrat. Acesta era brunetul care nu avea somn asa ca statea cu becul aprins si incerca sa gaseasca telefonul mobil, dar in zadar. Acesta aruncandu-si ochii la geam o observa pe Sakura atunci aceasta se lasa in jos. Atunci brunetul se ascunse dupa zid. In acel moment rozalia se ridica, iar Sasuke se puse in fata ferestrei. Cei doi se privira uimiti de ceea ce se intmplase si bufnira in ras, ceea ce nu faceau prea des. Dupa aceasta intamplare bizara, cei doi se pusera in pat.
"Nu se poate sa existe cineva care sa ma faca sa zambesc chiar si pentru cateva momente." gandea Sakura.
"Mda, ce mai vecina am si mai e si bogata, exact ceea ce ma intereseaza!" isi spunea brunetul.
Intr-un final cei doi au fost vizitati de mos Ene adormind.

Stiu ca e cam mic, dar nu am putut sa-l fac mai mare. Sper ca v-a placut si daca tot l-ati citit v-as ruga sa lasati un comm.

#2
Bun... am ajuns si pe la tine. Fic nou dupa cum se vede. Sincer m-a atras titlul. Sper ca o sa aiba legatura cu ficul intr-o anumita masura.
  • Dialogul
    E destul de ok, avand in vedere ca e primul fic din cate mi-ai spus. E putin sec pe alocuri. Se poate rezolva daca te straduiesti putin asa ca incearca.
  • Descrierea
    Mi se pare buna, e loc de mai mult, intotdeauna e loc de mai mult sa sti. Chiar si cei mai buni pot adauga ceva, niciodata nu sunt perfecti. Nimeni nu e perfect;)
  • Naratiunea
    E buna, ai si nu e grabita. Ar fi putut sa mai fie exact cum ai zis si tu da na, ce sa faci? Stai putin... cine vorbeste nu?:))
  • Idea
    Destul de originala pentru capitolul 1 sa vedem cum o dezvolti:-? Poti sa faci un fic foarte bun doar sa incerci sa relatezi ce ai in minte cat mai bine.

Acestea fiind spuse, iti urez succes in continuare.

#3
Iti multumesc foarte mult Letty pentru comentariu. Am observat ca-mi cititi ficul, si daca tot faceti asta v-as ruga sa-mi lasati si un comm ca sa stiu si eu daca va place sau nu. Oricum eu voi pune nextu`, dar daca nu voi avea cel putin trei comentarii capitolul 3 nu`l voi mai posta! So...spor la citit!

Capitolul II- Reintalnirea

A doua zi a venit cu pasi repezi aducand in Tokio o caldura infernala. Sakura se trezi si isi facu un dus scurt dupa care isi lua din garderoba un costum negru format din fusta, sacou si o camasa rosie. Isi prinse parul intr-un coc dupa care isi puse in urechi niste bobite albe si la gat perle la fel de albe ca spuma laptelui. In picioare isi puse niste pantofi cu toc subtire. Dupa ce termina isi lua servieta si geanta, ambele negre, coborand in living. Lua micul-dejun dupa care isi saluta doica intrand in limuzina care o astepta in fata vilei. Soferul porni spre firma de avocatura "Tokio". Dupa 20 de minute ajunse si intrand in cladire, aceasta ii saluta pe cei prezenti dupa care lua liftul catre etajul 5. Ajunsa acolo se opri la usa unui birou si scotandu-si din geanta niste chei deschise biroul. Intrand isi puse servieta pe birou si se aseza pe scaunul ei din piele si scotandu-si din ea niste dosare incepand sa le cerceteze.

In acest timp in casa familiei Uchiha, Sasuke inca se pregatea de plecarea catre biroul lui. Intr-un tarziu acesta cobora la parter luandu-si la revedere de la fratele sau iesi din vila intrand in masina sa si pleca in graba deorece era in intarziere. Ajuns la firma, acesta merse direct catre biroul patronului ce detinea acel loc. Dupa 30 de minute acesta iesi grabit din biroul acestuia cu niste chei si hartii in brate. Intra in ascenor apasand pe butonul etajului 5. Cand liftul ajunse, se deschisera usile Sasuke indreptandu-se spre biroul vizavi de cel al Sakurei. Deschise usa cu cheia si intra pasind lent inauntru. Biroul era gol, nevaruit, iar pe parchet praful era e doua degete. Acesta privi cu atentie in jur si incepu sa-si imagineze cum il va decora.

In acest timp Sakura iesi din incapere vrand sa-si ia o cafea. Aceasta se indrepta catre biroul din hol pe care era asezata o cafetiera. Dupa cateva minute rozalia isi lua cafeaua si pleca catre biroul sau. Atunci Sasuke iesi din incapere vorbind la telefon. Privirile celor doi se intalnira. Neputand evita asta, Sakura rosi putin in obraji si continua sa mearga atingandu-l pe brunet usor pe umar.
"Este fata de la geam! Trebuie sa fac ceva sa intram in vorba!" gandea Sasuke.
"Oh Doamne, jur ca nu ma mai recunosc! N-o sa mai fac asta niciodata!" se mustra Sakura.
Aceasta nu apucase sa se indeparteze de tanar deoarece acesta o prinse de bratul stang.
-Mi-am adus aminte, tu esti fata de la geam. Am crezut ca a fost un inger! spuse acesta afisand un zambet pe chip.
Sakura se intoarse spre el afisand o fata rautacioasa cerandu-i sa-i dea drumul la mana.
-Nu vreau! O sa ma obligi?
-Daca este nevoie! zise ea privindu-l cu niste ochi reci ce nu exprimau nimic.
Atunci acesta ii elibera bratul privind-o cu o anumita uimire pe chip.
-Stii, nu am vazut o privire mai rece ca a ta! zise acesta pe un ton indiferent, dar care trada putina uimire.
-Iar eu nu am mai vazut un baiat mai enervant ca tine!
Dupa aceste cuvinte, Sakura intra in biroul sau si incepu sa cerceteze un dosar, iar in mana dreapta lua un pix si o foaie inncepand sa scrie ceea ce o interesa.
Dupa ce isi termina programul, aceasta pleca spre plaja. Ajunsa acolo, isi scoase pantofii negri de piele incepand sa se plimbe pe nisipul fierbinte. Rozalia mergea linistita cand deodata fu lovita cu putere de catre o persoana. Aceasta cazu, iar cel ce o lovise peste ea. Cei doi se privira mirati de incident, iar barbatul apropiindu-se de buzele ei o saruta. Fu un sarut destul de lung pana cand Sakura riposta si impingandu-l cu forta il departa de ea si incerca sa se ridice, dar acesta o prinse de mana sa rece si se aseza din nou peste ea incercand sa o sarute, dar fara rezultat deoarece Sakura scapa de sub dominatia sa incepand sa fuga. In acel moment acesta se ridica si alerga spre ea si prinzand-o, o intoarse spre el sarutand-o. Tanara il impinse si ii dete o palma zdravana peste obrazul stang, atunci el o mai saruta din nou, iar cand Sakura vru sa ii mai dea inca o palma acesta ii prinse mana tinand-o cu forta. Ii mai fura inca un sarut in care "agresorul" puse multa pasiune.

#4
Nu mi se pare corect, doar pentru ca nu ai comentarii sa nu mai postezi, chiar daca noi nu prea lasam, asta nu inseamna ca nu este frumos.In orice caz, asa este mai la toate ficurile.Nu prea se primesc comentarii la inceput, dar mai incolo o sa vezi ca o sa primesti din ce in ce mai multe.
Acum sa revenim la fic..Ideea asta nu prea am mai intalnit-o pana acum.Am spus nu prea pentru partea cu avocatura.Sincer am inceput sa iti citesc ficul pentru ca m-a atras foarte mult titlul.Adica mi s-a parut inspirat..
Naratiunea si dialogul sunt bunicele dar mai ai ceva de lucrat la ele.Acum desrierea..Sti descrierea nu se prea imbina cu naratiunea. Nu prea m-a captat,uneori imi zbura gandul in alta parte.Despre descriere pot sa te sfatuiesc sa folosesti ceva mai neobisnuit,ca sa o faca putin mai speciala,ceea ce am citit pana acum a fost obisnuit.Dar,oricum pentru un incepator este bine.
Mentionez si ca prea multa descriere strica,mai adauga putin dialog pe alocuri,dar sa nu fie sec.Gandeste-te bine inainte sa il plasezi.
Acum sa spun si ceva de bine: Imi place cum dezvolti ideea asta cu iubirea din interes, desi nu este perfect,chiar vreau sa citesc in continuare,pentru ca asa cum este,este placut.Imi place mult.
De felicitat, pot sa te felicit pentru ca ma ti in suspans, mor de curiozitate sa aflu cine este "agresorul"..Si sa vad ce se intampla in continuare si cum vei dezvolta pe parcursul intregii povestiri.
Multa inspiratie,incearca sa devii din ce in ce mai buna,pentru ca ideile tale sunt grozave,si merita sa te straduiesti putin mai mult.Sper sa citesc,data viitoare un capitol mai lung.
Succes in continuare!
Bye!:X
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥

#5
Capitolul III- Sangele apa nu se face

Dupa ce se dezlipira din sarut, Sakura il privea pe brunet cu dispret.
-Ce vrei? intreba aceasta cu o voce rece.
-Sa fim prieteni! raspunse acesta apropiindu-se de ea.
-Doar atat, dar prietenii nu se saruta intre ei. zise ea privindu-l urat.
Dupa cateva minute de tacere in care cei doi se priveau intens in ochi, Sasuke sparse tacerea zicand:
-Adevarat, dar eu te plac si am vrut sa vad ce gust au buzele tale.
-Esti un idiot! a zis ea dupa care a trecut pe langa el luandu-si pantofii indreptandu-se spre casa.
"Se lasa greu domnisoara, dar o sa pun mana pe ea si pe averea ei cu orice pret!" gandea Sasuke privind-o pe tanara pana aceasta nu se mai vedea.
Ajunsa acasa, Sakura isi facu un sandvis si se duse in biroul sau. Acolo isi lua o carte si incepu sa citeasca. Era un roman de dragoste pe care incepuse al citi cu mult timp in urma si acum ii veni pofta sa-l continue.
Dupa aproximativ o ora, la usa incaperii se auzi in ciocanit usor. Sakura a ascuns romanul dupa care i-a spus persoanei sa intre.
-Draga mea, nu vrei sa mananci ceva? a intrebat-o doica acesteia cu un glas bland. Sakura a dat negativ din cap privindu-si doica ce ii era ca o mama. Aceasta iesi din incapere lasand-o pe rozalie singura.
Ce o mai avea fata asta? S-a realizat din punct de vedere material, dar nu si sufleteste si asta ma ingrijoreaza" Gandea doica acesteia in timp ce matura aleea care ducea catre gradina. Isi arunca ochii spre casa vecina zarind-o pe Mihuti, doica lui Sasuke care facea acelasi lucru. Aceasta o privi pe Yunny si se apropiara una de cealalta salutandu-se si facand cunostinta.
Doica Sakurei o invita pe cealalta la o cafea, iar aceasta accepta bucuroasa. Se asezara in gradina in jurul mesei si in acest timp le-a fost servita cafeaua. Au inceput sa vorbeasca cunoscandu-se una pe alta mai bine. Peste cateva ore, Mihuti pleca spre casa ei deoarece era tarziu si trebuia sa servesca cina. Ajunsa la vila, aceasta a fost intampinata de Sasuke.
-Ce ai vorbit cu femeia aceea? o intreba acest cu o voce rece.
-Lucruri de femei dragul meu! ii raspunse ea bland dupa care pleca. Intra in salon unde il gasii pe Itachi asezat la un capat al mesei si Sasuke care tocmai intrase la celalat capat. Mihuti se aseza pe unul din scaune cand deodata se aud cateva batai in usa. Itachi se ridica si deschide usa. In fata sa era Sakura si doica sa. Acestea il salutara pe brunet si fura invitate de catre acesta la cina. Cand intrara, Itachi le conduse spre salon, aici Sakura se uita in ochii lui Sasuke cu dispret.
Cum de am acceptat invitatia lui Itachi de a lua cina la ei? Doar stiam ca Sasuke este aici." gandea rozalia asezandu-se pe scaunul din dreapta lui Itachi privindu-l in continuare pe Sasuke.
"E frumoasa si bogata! O s-o fac sa se casatoreasca cu mine cu orice pret" isi spunea Sasuke in timp ce manca in liniste privind-o pe tanara din cand in cand. Dupa ce terminara de cinat, Itachi o intreba pe Sakura ce serviciu are. Aceasta raspunzandu-i scurt ca este avocata si ca are biroul la firma "Tokio" vizavi de cel al fratelui sau.
-Si familia ta unde este? intreba Sasuke
Sakura il privi o clipa trista zicand:
-Nu am familie! Acum ma scuzati, dar este tarziu si trebuie sa plec.
Isi lua la revedere de la cei prezenti si pleca cu Yummy spre casa. Ajunsa acolo, aceasta urca scarile intrand in camera ei.

La vila familiei Uchiha, Sasuke nu avea parte de momente prea placute.
-Esti un prost! Nu asa se vorbeste cu o fata. Nu-ti dai seama ca te distrugi pe tine insati pentru ca nu ti-ai vazut parintii si esti atat de rece? Imi pare rau frate, dar esti inca un copil care nu a putut sa se maturizeze deoarece nu a avut-o pe mamica aproape. Eu am trait pentru tine ca altfel ii urmam si eu si tu asa ma rasplatesti? Stii ce esti? Un mucos care nu stie ce-i viata. Sa-ti intre bine in cap: Daca nu-ti schimbi comportamentul, nu vei avea nimic pe aceasta lume. se rastea Itachi spre acesta privindu-l nervos.
Sasuke il privste dupa care zice:
-Din cauza ta am ajuns asa. Tu trebuia sa ai grija de parintii nostrii. Doar tu! Eu eram prea mic pentru a face asta. Te urasc pentru ca esti mai bun ca mine, te urasc pentru ca tu ai facut toata averea iar eu nimic, te urasc frate!
Itachi se apropie de acesta si il stranse in brate soptindu-i la ureche.
-Eu te iubesc Sasuke, te iubesc deoarece esti fratele meu, pentru ca tu mi-ai dat putere sa traiesc. De asta te iubesc, pentru ca esti cel mai bun prieten al meu. Esti fratiorul meu, dar imi esti si ca un fiu.
Sasuke se dezlipi cu greu de Itachi si pleca spre camera sa . Ajuns acolo se aseza pe patul sau cu capul in jos cateva lacrimi curgandu-i pe obraz. Desi parea un baiat dur, se pare ca avea o inima mare.

#6
Da vad ca va ingramaditi cu, comentariile. Nu toti, nu toti...pe rand!
Deci...daca nu primesc macar 2 comentarii[nu cred ca cer prea multe] promit ca nu mai pun nextu`. Pentru ca mie nu-mi convine cand vad ca am 500 de vizualizari si 2 comentarii. So...daca sunteti curioasi, faceti un "efort" si dati comm`uri.
Mmm...bye!^^

#7
Deci, ca sa iti fac pe plac o sa iti comentez ficu da credema ca era mai bine sa nu o fac.
Dar inainte:
1. Cand m-am uitat eu nu aveai 500 de vizualizari ca ai 497 si nu ii tot una:| daca la tine is egale consulta numerele.
2. Nu poti sa ii obligi pe useri sa iti comenteze ficul. Daca vor o fac daca nu, nu, e dreptul fiecaruia sa lase sau sa nu.
Revenind la fic:
  • Descrierea
    -nu prea imi place. Ai putea si mai bine si asta ma cam deranjeaza insa daca tu consideri ca e punctul maxim atunci ar trebui sa mai citesti
  • Dialogul
    -nu pot sa spun ca e sec insa nici perfect nu e. Nu prea are nimic interesant in el as putea spune destul de plictisitor. Iti alegi subiecte banale pentru ca personajele sa converseze
  • Idea
    -destul de originala. Sincer eu am mai intalnit-o insa nu stiu daca tu ai citit-o ca sa pot sa spun ca te-ai inspirat din ea

Succes in continuare si pune continuarea aia repede.
P.S. Nu ii mai ameninta pe cititori cu chestii de forma "nu pun continuarea bla bla bla..." ca e alegerea fiecaruia:)

#8
Decii..let`s see...well..ai 2 comentarii si cu al meu 3 si ai 500 de vizualizari...dar ca chestie faza cu cometariile stiu cum e sa nu iti comenteze lumea dar sa ai vizualizari,dar problema la tine e ca nu ai vizualizari deci de aici reiese ca nici comentarii nu ai!Si ce daca nu mai pui continuarea?Crezi ca supara sau impiedica pe cineva asta?Nu...

Deci sa revenim la oile noastre.
Descrierea:Deci nu sunt o experta,dar descrie nene si tu ce simte Sakura,de ce e asa rece si in cazul lui Sasuke la fel,zi ce simte de ce e asa rece...da pentru ca le-au murit parintii stiu si eu asta,dar de la o faza ca asta nu devii sloi deodata si nu mai vorbesti sau iubesti pe nimeni 100 de ani pentru ca asta o faci din reflex,iar iubirea se petrece in subconstient.

Ideea imi place.Dar a inceput sa aiba o tenta cliseica ,adica aceasi poveste veche de cand lumea si pamantul cand Sasuke se tine dupa fusta lu` Sakura iar ea fuge de el si "nu il suporta".

Cam atat am avut de zis.[sper ca nu imi sterge nimeni postul sau e considerat spam~.~ again!]

Daca te-a deranjat comentariul meu da P.M. si o sa sterg.:D




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)