Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire cu nabadai [shounen-ai]

Cearta

In baie era o caldura de nedescris.Ayumu era lipit de zidul rece,in timp ce Leon ii saruta buzele fierbinti,vrand parca sa absoarba pana si aerul pe care acesta il respira.Realizand ce se intampla,satenul il impinse pe Leo dupa care ii arunca o privire fulgeratoare.
-Sa numai faci niciodata asa ceva!Esti nebun?Suntem baieti omule!Striga acesta nervos.
-Daca te-a deranjat atat de tare,de ce iti musti buzele?De ce mai bine nu recunosti ca ti-a placut la fel de mult ca si mie.Spune roscatul afisand un zambet smecher.
-Nu esti normal!Am prietena pe care o iubesc!Lasa-ma in pace!Striga baiatul iesind vijelios din toaleta.
Ajuns la masa,Sousuke observa ca ceva este in neregula,dar nedorind sa o alarmeze pe Selena,prefera sa taca.Aveau ei timp sa vorbeasca dupa ce plecau din discoteca.In partea cealalta,mai precis la masa lui Leon,acesta inca avea zambetul satisfacut pe fata.Curios din fire,Zack il intreba zambind:
-Ce ti s-a intamplat?Esti foarte fericit.
-Il vezi pe pustiul de la masa din fata scenei?L-am sarutat cu foc.Spune acesta trecandu-si degetul peste buze.
-Omule,dar tu nu renunti niciodata.El este cel care a intrat in tine atunci cand erai in parc?
-El in carne si oase.Habar nu ai ce gust minunat au buzele lui.O combinatie de dulce amestecat cu pasiune.Nu stiu daca intelegi.
-E clar ca esti cu capul in nori.Nici macar nu te exprimi corect.E clar ca pustiul te-a dat peste cap.
-Da da,cum zici tu.Acum lasa-ma sa il privesc.Spune Leon privindu-l fix pe Ayumu.
Orele se scurgeau foarte repede.Ceasul indica deja miezul noptii.Cei patru adolescenti iesisera deja din discoteca.Primul lucru pe are l-au facut a fost sa o conduca pe Sel acasa.Era tarziu si nu vroiau ca niste golani sa ii faca ceva,pentru ca daca acest lucru s-ar fi intamplat,nu si-ar fi iertat-o niciodata,mai ales Ayu.Ajunsi in fata blocului Selenei,acesta isi lua la revedere de la Kiniaro si Sousuke,iar pe iubitul ei il saruta pasional.Dupa aproximativ o jumatate de ora,au ajuns si in fata blocului unde locuia brunetul,acesta salutandu-i in modul lor inainte sa se faca nevazut in scara neiluminata.Pe strada mai erau decat Sousuke si satenul.
-Hei,nu vrei sa vii la mine acasa in noaptea asta?Este mai aproape si astfel putem vorbii despre ceva foarte impostant.Spune rebelul bagandu-si mana in buzunarul stang al pantalonilor.
-Ok,chiar am nevoie sa ma descarc.Aproba Ayumu zambind usor.
Apartamentul baiatului cu par argintiu era precum caracterul sau:non-conformist.Peretii dormitorului erau plini de postere cu diferite trupe rock,pe pat trona o gramana imensa de haine,in timp ce pe jos erau cutii de bere si suc.singura camera mai "primitoare"era livingul,care,avea peretii albi,o canapea de aceiasi culoare asezata in fata televizorului care state-a pe o masuta neagra din sticla,iar pe acelasi perete cu usa era un dulap unde se aflau zeci de poze cu el si prietenii sai.
-Imi cer scuze pentru deranj.Vrei sa bei ceva?
-Omule,tu chiar ai nevoie de o femeie.Si da,vreau o bere.Spune Ayumu razand.
-Mda,cum zici tu.Prinde.Spune baiatul cu parul argintiu in timp ce arunca o cutie cu bere.
-Merci amice.
-Acum spune-mi,ce s-a intamplat intre tine si tipul ala in baie.Erai cam alb la fata cand ai iesit.
-Oh,ti-ai dat seama.Ce sa se intample...nebunul m-a sarutat!Striga satenul iritat.
-Ok,si vrei sa spui ca tie nu ti-a placut,nu?Intreaba Sousuke zambind usor.
-Bineinteles ca nu!Bine,poate putin,dar am iubita!
-Mare pacat.Spune rebelul punandu-i mana pe picior.
-Sousuke,ce faci?Nu imi spune ca esti pe...omule ce prieteni am!Asa ceva nu se poate!De ce eu?Cu ce am gresit?Spune Ayu lasand capul in jos.
-Hai nu te mai plange atata,ca nu s-a sfarsit lumea.Mai bine mergem sa ne culcam.Maine avem scoala.
-Bine,dar vezi ca imi inchid usa!Nu vreau sa intri meste mine.
-Da da,cum vrei tu.Noapte buna Ayumu.
Satenul state-a intins pe pat si se gandea la evenimentul din aceea zii.Era prima data cand se saruta cu un baiat.Simtea o senzatie foarte ciudata,si chiar daca ii era greu sa recunoasca,i-a placut sarutul primit de la Leon.In timp ce isi atingea buzele,inchise ochii si se gande-a cu ardoare la roscatul ce se parea,ca ii daduse complet viata peste cap.In cele din urma adormii,nestiind ce avea sa se intample in urmatoarea zii.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.

You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light

Răspunsuri în acest subiect
Iubire cu nabadai [shounen-ai] - de Lye - 28-12-2007, 10:10 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-12-2007, 01:05 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 31-12-2007, 01:26 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-01-2008, 02:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 04-01-2008, 06:27 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-01-2008, 05:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 06-01-2008, 03:58 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 07-01-2008, 02:53 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 08-01-2008, 06:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 11-01-2008, 06:12 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-01-2008, 06:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 13-01-2008, 04:21 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 14-01-2008, 05:17 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 17-01-2008, 09:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 19-01-2008, 04:30 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 22-01-2008, 03:52 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 28-01-2008, 01:02 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-01-2008, 07:46 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-02-2008, 01:14 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-02-2008, 02:57 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-02-2008, 07:03 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lorelei - 15-02-2008, 08:57 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Yaoi Queen - 17-02-2008, 02:21 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 20-02-2008, 03:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 27.059 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)