Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire cu nabadai [shounen-ai]

Primul Sarut

Dupa o minunata zii petrecuta in parc,Ayumu impreuna cu iubita si prietenul sau se intorceau acasa.Pe drum,au glumit pe seama multor lucruri,dar Selena si-a dat seama ca ceva se intampla cu iubitul ei.
-S-a intamplat ceva?Mi se pare ca esti ganditor.Intreaba aceasta dandu-i un sarut scurt.
-Sel,fii serioasa.Cum poate natafletul asta sa gandeasca?Ce gluma buna.Spune Sousuke razand cu pofta.
-Daca nu iti inchizi gura aia mare,iti jur ca ti-o inchid eu cu un singur pumn!Vine replica satenului care era destul de nervos.
-Linisteste-te agitatule.Doamne,nu stii de gluma.Spune baiatul trecandu-si mana prin par.
-Baieti,nu va mai certati!Ce spuneti daca maine mergem la discoteca?Am un chef nebun sa ma distrez.Il sunati voi pe Kiniaro?La revedere iubitule,pa rebelule.Spune blonda intrand in scara blocului,bineinteles dupa ce si-a sarutat cu foc prietenul.
Era deja foarte tarziu,dar cei doi amici se aflau inca pe strada.Erau renumiti datorita faptului ca atunci cand era vorba de o bataie,cei doi baieti,in special Ayumu,se aflau in fruntea gastii.
-Ayu,mie imi poti spune ce ti s-a intamplat astazi.Numai esti in apele tale de cand te-ai intors de la magazin.Intreaba Sousuke ingrijorat.
-Stii tipul ala despre care ti-am vorbit?Pe care era sa il daram.Mi-a captat atentia,intr-un mod special.
-Esti nebun omule?Nu imi spune ca iti place de el!Striga rebelul socat de vestea auzita.
-Stai linistit.Nu am zis ca imi place de el,doar ca m-a atras.Maine,la ora 21:00 ne intalnim in fata blocului Selenei pentru a merge la discoteca.Il suni tu pe Kiniaro,ok?
-In regula.Spune baiatul cu parul argintiu inca uimit.
-Noapte buna,amice.
-La revedre Ayu.

*

* *

Noaptea a trecut cat ai clipi.Soarele fierbinte de vara domnea deasupra orasului nipon,trimitand sageti de foc catre oameni.Pentru ca era obisnuit sa doarma pana tarziu,Ayumu se trezii cu mult dupa ora pranzului.Se uita lung la ceas,dupa care se trantii inapoi in patul mare si moale.Camera acestuia era aranjata cu bun gust,nu ilustra caracterul zvapaiat al baiatului:patul acoperit cu lenjerie albastra era asezat pe peretele din fata usii,de-o parte si de alta avand doua dulapioare confectionate dintr-un lemn inchis la culoare.Fereatsra deschisa larg era acoperita cu o perdea orange,ce se potrivea cu nuanta peretilor.Satenul se ridica usor din pat,si cu pasi marunti se indrepta spre baie.Aceasta avea peretii imbracati in faianta albastra,iar pe jos era gresie alba.Ayumu isi scoase lejer hainele cu care dormise,si intra in cada mare.Apa care curgea pe trupul sau ii provoca acestuia o placere greu de imaginat.Dupa ce baia s-a sfarsit,baiatul a umblat in dulap,luand niste haine curate,alese la nimereala.Ceasul arata deja ora 18:30.Cu pasi usori,intra in living-ul apartamentului pentru a se uita putin la televizor.Camera era frumos decorata,mobila fiind de aceiasi culoare,iar peretii si perdeaua ce acoperea fereastra aveau aceiasi naunta de albastru deschis.Ayumu nu isi dadu seama cat de repede trece timpul,si cand se dezmetici observa ca ceasul indica ora 20:00.Grabit,se indrepta spre dormitor pentru a se imbraca.La capitolul vestimentatie,statea foarte bine pentru ca toate hainele ce le avea ii vene-au de minune.Pana la urma a ales o pereche de blugi inchisi la culoare si o camasa alba pe care o tine-a deschisa la primi trei nasturi.Corpul lui bine lucrat se putea observa prin materialul vaporos al camasii.Grabit,lua cheile de la apartamnet si iesi vijelios din incapere.In fata blocului il asteptau Kiniaro si Sousuke.Amandoi erau imbracati foarte frumos,brunetul purta un tricou negru si o pereche de blungi negri in timp ce rebelul gastii purta un trico albastru,pe deasupra o bluza neagra deschisa la toti nasturii si o pereche de blugi de aceiasi nuanta cu bluza.
-Imi cer scuze de intarziere.sa mergem sa o luam pe Selena.Cred ca ne asteapta de ceva vreme.spune satenul inainte sa fuga.
Ajunsi in fata blocului unde locuia iubita satenului,cei trei baieti au asteptat cateva minute pana ce blonda sa isi faca aparitia.In momentul in care a iesit afara,toti cei trei prieteni au fost uimiti de frumusetea ei.Fata purta o fusta scurta de culoare roz,o poereche de sandale de aceiasi culoare si o bluza alba foarte decoltata ce avea ca model doi nasturi mici.
-Hei baieti.Mergem sau aveti de gand sa ma priviti toata seara?Spune aceatsa zambind usor.
-Iubito,esti incredibil de frumoasa.Dar cum ai spus si tu,sa mergem.Vine replica lui Ayumu care isi dezbraca prietena din priviri.
Ajunsi in fata discotecii,Sousuke a platit taxa de intrare pentru el si prietenii lui si au intrat.In interios era mult zgomot si agitatie.Adolescentii dansau si se distrau copios.Kiniaro gasii o masa apropiata de scena dar departe de difuzoarele mari si galagioase.
-Souske,vino cu mine sa cumparam niste sucuri.Sunt insetat dupa privelistea pe care mi-a oferit-o iubota mea.Spune ayu dandu-i un sarut apasat Selenei.
Ajunsi in fata barului,rebelul a observat ca satenul nu se mai misca.Curios sa afle ce s-a intamplat,incerca saii adreseze o intrebare,chiar daca in jurul sau era foarte mult zgomot.
-Ce sa- intamplat de data asta?
-Il vezi pe roscatul de la masa din fata?El este tipul despre care ti-am vorbit.
Nerealizand faptul ca vorbea destul de tare,a fost auzit de Leon care se afla in compania a doua fete.Acesta il privii lung si dupa care afisa un zambet pervers,ca si cum ar vrea sa faca ceva.Ayumu si amicul sau lua sticlele de suc de pe bar si se intorceau la masa lor,dar satenul nu scapa nici o ocazie sa ii arunce priviri pline de neincredere roscatului.Datorita neatentiei,Ayumu a varsat tot lichidul pe el,murdarindu-si blugii.
-La naiba!Ma duc sa imi dau cu putina apa.Revin in cateva minute.
In timp ce baiatul isi curata linistit pantalonii,auzii cum usa toaletei se trantii cu putere.Cand isi intoarse privirea observa ca in acelasi loc cu el se afla nimeni altul decat Leon Uesugi.
-Ce se intampla pustiule?Ti-a mancat pisica limba sau ce?Intreaba roscatul pe un ton sarcastic.
-Absolut nimic!Nu am nici o legatura cu tine,deci nu vad unde e problema.
-Vad ca esti unul dintre baietii aia cu tupeu.Cu mine nu iti merge.
-Ce vrei sa sp...
Dar Ayumu nu a mai putut sa isi termine propozitia,pentru ca Leon ii cuprinse buzele intr-un sarut pasional.Parea ca vrea sa absoarba toata vitalitatea din el in acel sarut.Satenul nu stia cum sa reactioneze,dar ii placea.Limba roscatului isi face-a loc printre buzele tremurande ale lui Ayumu,care,simtea pentru prima oara cum este sa tremuri de emotie,dar si de placerea pe care i-o oferea pasionalul roscat.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.

You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light

Răspunsuri în acest subiect
Iubire cu nabadai [shounen-ai] - de Lye - 28-12-2007, 10:10 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-12-2007, 01:05 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 31-12-2007, 01:26 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-01-2008, 02:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 04-01-2008, 06:27 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-01-2008, 05:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 06-01-2008, 03:58 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 07-01-2008, 02:53 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 08-01-2008, 06:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 11-01-2008, 06:12 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-01-2008, 06:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 13-01-2008, 04:21 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 14-01-2008, 05:17 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 17-01-2008, 09:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 19-01-2008, 04:30 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 22-01-2008, 03:52 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 28-01-2008, 01:02 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-01-2008, 07:46 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-02-2008, 01:14 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-02-2008, 02:57 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-02-2008, 07:03 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lorelei - 15-02-2008, 08:57 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Yaoi Queen - 17-02-2008, 02:21 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 20-02-2008, 03:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 27.059 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)