Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire blonda

Bun am ajuns si eu aici pentru ca am vazut un fic nou si vreau sa zic ca ai mari probleme , insa te poti indrepta daca tii cont de cateva sfaturi.
Dupa parerea mea, descrierea este cel mai important mod de expunere dintr-un fic, iar la tine lipseste total. Nu este de ajuns sa spui ce culoare are lenjeria patului, sau cum se imbraca personajul pentru ca aia nu se numeste descriere( sunt doar niste " informatii" pe care tu ni le dai ca sa putem vizualiza oarecum ). Asa ca incearca sa descrii de fapt sentimentele, emotiile, trairile , felul in care se simt personajele ( puteai sa zici de exemplu ca Naruto era emotionat si cu fiecare pas pe care il tara greoi pe asfaltul incins inima ii batea din ce in ce mai tare, vrand parca sa ii iasa din piept...bla bla bla....ti-am dat un exemplu doar ).
In al doilea rand..dialogul este si el foarte foarte important , iar la tine este foarte foarte sec. Incearca sa faci frazele mai lungi, mai ample ...nu doar " buna" buna" pa" pa"....pentru ca atunci cand citesti replici de genu iti vine sa iei campii.
Actiunea este foarte grabita, intr-o fractiune de secunda se scoala, manaca, se duce la scoala, se intoarce de la scoala, se culca( am dat un exemplu).Poti pune mai multa naratiune ca sa faci actiunea mai palpitanta,....sa faci cititorul sa vrea mai mult si mai mult si mai mult.
Din cate am vazut eu ....ideea este chiar originala..nu am ce sa comentez. Nu am mai intalnit in nici un fic , Naruto si Ino, ....bine gandit.( 2 blonzi;))...titlul este expresiv..imi place)
Am mai vazut o alta problema pe care am vazut ca o ai. Nu stii unde e punct , virgula, punc si virgula ...tot o invalmaseala...gramatica e varza. Incearca sa citesti si tu ficul inainte sa il postezi si fa-l sa arate bine si estetic..pentru ca este important si acest lucru.
Cam atat am avut de spus...sper din tot sufletul sa nu te deranjeze comentariul meu si nu te lasa de acest fic.....scrie in continuare ca nu duci lipsa de imaginatie...si te poti indrepta cu ceva efort depus.
Pana cand pui nextu :*:* si Spor la scris!

Daca insa te-a deranjat comm. meu da-mi PM!

Răspunsuri în acest subiect
Iubire blonda - de wolfkidgirl - 13-06-2009, 05:50 PM
RE: Iubire blonda - de ***candy bar*** - 14-06-2009, 11:44 PM
RE: Iubire blonda - de wolfkidgirl - 17-06-2009, 07:03 PM
RE: Iubire blonda - de wolfkidgirl - 17-06-2009, 10:44 PM
RE: Iubire blonda - de ***candy bar*** - 17-06-2009, 11:10 PM
RE: Iubire blonda - de wolfkidgirl - 22-06-2009, 01:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Blonda Brunetului Kali?! 1 3.978 29-10-2008, 10:38 AM
Ultimul răspuns: Hana-chan

Utilizatori care citesc acest subiect: