buna...am aterizat si eu din avion pe la ficul tau...ce pot spune...ideea pare interesanta. Greseli de tastare am observat,dar sunt micute si banuiesc ca sunt facute din cauza oboselii.Naratiune:merge linistita si nu e fugarita de nimeni,ceea ce e bine; Descrire:buna,puteai mai multa;dialog:bine plasat, nu e sec si se imbina frumos cu celelalte moduri de expunere,titlu mi-a atras atentia,deci foarte bine, e chiar interesant titlu tau. Acum sa vedem personajele...Imi place cum le modelezi si ceea ce mi-a atras atentia a fost ca ai format echipe diferite,ceea ce da originalitate. Sakura are sharinganul, interesant :-? abia astept sa le vad reactia cand o vor vedea in lupta pe sakura folosind sharingan,mai ales cea a lui sasuke :ha: :yes: sper ca vei pune o lupta cat de curand.
ce tehnica are sakura de e asa periculoasa si mai ales numai clanul uchiha o poate face "?
numai tu stii raspunsul, ok gata am terminat :pfiu: Abia astept nextu...daca doresti sa ma anunti cand pui nextu... :eto:
ce tehnica are sakura de e asa periculoasa si mai ales numai clanul uchiha o poate face "?
numai tu stii raspunsul, ok gata am terminat :pfiu: Abia astept nextu...daca doresti sa ma anunti cand pui nextu... :eto: