Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire ascunsa in ura

#11
Hey....am venit cu nextu....sa vedem ce a iesit.

Capitolul IV
Raspunsul


M-am ridicat din pat si m-am dus la fereastra, o deschid si vad batranul meu oras natal, oftez gandinduma la Sakura. Nu pot sa inteleg ce se intampla cu mine, imi amintesc prima zi la scoala, ea a fost singura care mi-a atras privirea. Dar apoi am crezut ca-i o fetita care este interesata doar de tampeni. Mereu Kiba ii salva pielea, mereu avea nevoie de ajutor, si acum ea a venit pentru a ma ajuta pe mine. Oare ce sa intamplat cu ea? Oare e moarta? Dar oare de ce a plecat cu el de buna voie? Dau cu pumnul in parete lasand urme de sange pe el, nu mai suportam camera mea. M-am schimbat si am iesit pe geam. Nu aveam nici un chef ca Karin sa vina ca o nebuna dupa mine, fata aia ii obseda, nu ma lasa nici sa respir. Pasesc pe strazile vechi ala orasului, sateni ma priveau atent, pareau pregatiti sa se apare daca va fi nevoie. Oftez adanc si ma indrept spre Ichiraku ramen, cate amintiri am in locul asta.

~Flashback~

Merg spre locul de intalnire, cred ca Naruto este deja acolo si mananca ca spartul, nici nu vreu sa ma gandesc. Ma opresc in fata localului si nu vad pe nimeni, ma hotarasc sa-i astept si le vad Sakura si Hinata care vin spre mine.
-Sasuke. Naruto apare in spatele meu si tipa ca un nebun, ma intorc si ii dau una peste cap fraierului. Cand ajung fetele Hinata se inroseste ingrazitor, eram obisnuit cu chestia asta. Sakura ii spune ca merge sa se intalneasca cu Kiba, in acel moment am simtit ca sunt gelos pe el.

~End flashback~

Ma uit la local, este neschimbat. Simt ca cineva se loveste de mine, ma intorc si vad o fetita care seamana cu Hinata, dar are parul saten inchis. Ii intind mana si o ajut sa se ridice, cand a vazut cine sunt a spus ca ma provoaca la o lupta. Am chicotit usor, fata asta ii asa de diferita de Hinata. Cred ca ea nu ar avea curajul sa provoace pe cineva.
-Hanabi. Hanabi...Sasuke! Hinata sare in bratele mele, o imbratisez si eu, dar raman socat. Era asa de schimbata, nu mai era fata aceia rusinoasa, nu se mai ascundea mereu, parea si ea mai puternica. Acum avea parul lung pana la talie si era doar cu un cap mai mica decat mine. Purta o fusta neagra si o bluza mov, movul era culoarea ei preferata.
O intreb ce mai face, ma priveste atent, nu cred ca sunt chiar asa de schimbat.
-Aaa...Bine! O caut pe Sakura. Las privirea in jos, nu stiam cam sa-i spun fetei ce sa intampla, erau cele mai bune prietene. Chiar daca era slaba, Sakura o apara mereu, chiar daca apoi statea o saptamana in spital. Oftez si ii spun fetei ce sa intamplat, ochii ei raman reci, era macinata de ganduri. Am intrebat-o ce sa intamplat si raspunsul ei ezita sa apara.
-Stiam, Sakura inca il mai iubeste pe Itachi.
Hinata si-a pus mainile la gura, a realizat ce greseala a facut cand mi-a spus asta. M-am ridicat nervos si am vrut sa plec, nu stiu de ce, dar simt ca inebunesc. Cum poate sa-l iubeasca pe Itachi?
-Trebuie sa vi cu mine pana Tsunade-sama. Hanabi, cand vin ceilalti sa veniti si voi. Vocea Hinatei era hotarata, nu accepta un refuz.
-Da Hinata-sensei. O priveam pe bruneta care ma luat de mana si am plecat cu ea. Era sensei, era curajoasa, era foarte schimbata. Totul e asa de schimbat, parca nu era Konoha, parca am ajuns intr-o lume paralela. Am ajuns repede in fata biroului si am intrat fara a bate la usa. Piroul era acelesi, blonda statea si ma privea atent, la birou mai erau doua scune, pe unul statea Neji, iar pe celelalt statea un brunet pe care nu-l cunosteam. Am aflat ca pe baiat il cheama Sai si este mbru AMBU lafel ca Neji. Femeia mi-a apus ca am o misiune, deabea am ajuns aici si deja primesc o misiune, nici macar nu am spus ca raman.
-Vreau sa o aduceti pe Sakura inapoi cu orice pret. Este foarte important ca ea se nu se supra solicite. Nu stiam despre ce este vorba, cei doi sau ridicat si au spus ca imi vor explica pe drum.
Am parasit orasul alaturi de Sai si Naji, ei mi-au expliccat ca Sakura a lucrat la in jutsu special, dar daca il va mai face o singura daca ar muri, acel jutsu distruge creierul, singurele persoane care pot folosi acel jutsu sunt cei din clanul Uchiha. Tsunade crede ca Itachi a aflat de acea tehnica si o va obliga pe Sakura sa o faca, iar daca va face asta sigur va muri. Mai bine nu imi spuneau nimic, acum imi fac griji, daca Sakura va muri... Nu, nu imi pasa, nu simt nimic pentru ea. Eram urmariti de cineva dar nu parea prea puternic asa ca nu mi-am facut griji.


Sper sa va placa...:)

#12
era frumos daca nu mai puneai ca "dar nu parea puternic" si ne lasai sa ne facem un pic..hmmm griji .Greseli am vazut doua gandinduma = gandindu-ma si piroul =biroul
un capitol destul de bun , dar inca mai ai de munca la descriere, ar trebui sa ii descrii mai mult sentimentele lui Sasuke de nedumerire .Si e c-am scurt ,sau poate asa cred ca ...o fi din cauza ca mie imi place sa citesc.Nu am ce critica in acest capitol a fost bun, si cum am mai spus nu ai greseli si asta ma bucura ( eu sunt persoana care greseste cel mai mult de pe aici )
c-am atat pentru astazi sper sa ma anunti si cand apare urmatorul capitol
P.S eu primaa (asta daca nu mi-a luat-o nimeni inainte)
Ja ne !

#13
Hey, mersi ca m-ai anauntat! Asa, deci imi place capitolul asta. Vai vai, Sas'ke a fost gelos pe Kiba? Hmm, foarte interesant. Si se pare ca si Hina s-a schimbat destul de mult. Acum ii sensei? Pai trebuie sa fi muncit ceva pentru a ajunge la rangul asta, nu? Este un capitol bun, dar ai si cateva greseli: prima ar fi descrierea, mi-ar placea sa descri mai mult sentimentele personajul ( Sasuke ). De exempl, ce a simtit cand a aflat ca Sakura s-ar putea afla in pericol cat timp este cu fratele lui. Greselile de tastare: pai... presupun ca au fost, dar sunt enumerate mai sus, deci nu mai are rost sa spun care sunt. Dar sincer eu nu le-am vazut, probabil ca le-ai corectat, dar din moment ce erau doar doua, atunci nu ii problema. Dialogul, pai nu prea am ce comenta la el. Si cred ca a mai ramas doar naratiunea, la care din nou nu am ce comenta. Deci capitolul este chiar foarte reusit.
Cam asta este tot!
P.S. nu uita sa ma anunti cand pui nextul ;)
Bye Bye
:bye:
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#14
buna...am aterizat si eu din avion pe la ficul tau...ce pot spune...ideea pare interesanta. Greseli de tastare am observat,dar sunt micute si banuiesc ca sunt facute din cauza oboselii.Naratiune:merge linistita si nu e fugarita de nimeni,ceea ce e bine; Descrire:buna,puteai mai multa;dialog:bine plasat, nu e sec si se imbina frumos cu celelalte moduri de expunere,titlu mi-a atras atentia,deci foarte bine, e chiar interesant titlu tau. Acum sa vedem personajele...Imi place cum le modelezi si ceea ce mi-a atras atentia a fost ca ai format echipe diferite,ceea ce da originalitate. Sakura are sharinganul, interesant :-? abia astept sa le vad reactia cand o vor vedea in lupta pe sakura folosind sharingan,mai ales cea a lui sasuke :ha: :yes: sper ca vei pune o lupta cat de curand.
ce tehnica are sakura de e asa periculoasa si mai ales numai clanul uchiha o poate face "?
numai tu stii raspunsul, ok gata am terminat :pfiu: Abia astept nextu...daca doresti sa ma anunti cand pui nextu... :eto:
[Imagine: h8v.gif]
 

#15
Capitolul V


Stau si il privesc pe brunet, statea acolo, privirea lui era pustie, nu mai era cu mine, era mort. O lacrima se scurge pe obrazul meu, acum realizez ca aveam atat de multe lucruri sa-i spun, atatea intrebari la care am cautat raspunsul ani de zile. Ochii mei sau umplut de lacrimi, nu le mai puteam tine in frau, era prea dureros, cum as putea trece peste, am ucis persoana pe care am iubit-o. Si acum ce voi face, ce voi face fara el, cum ma voi descurca. Parca eram un copil care nu stie ce urmeaza sa faca. Ma ridic si-mi sterg lacrimile, sunt deja sensei, trebuie sa fiu dura, trebuie sa ma intorc curand in sat, nu pot sa las echipa balta, am muncit atat de mult. Stiam ce am de facut, dar era asa ciudat. Am iesit din casa si am mers in spate, nu imi venea sa cred, acolo era sapata o groapa, se pare ca nu ma lasat sa o sap eu. Merita o inmormantare plina de lacrimi si cu multi oameni care sa spuna ca era deosebit, dar nu era asa. Dupa ce l-am inmormantat am intrat in casa, am inceput sa ma uit peste cartile din bibleoteca. Toate pareau la fel, dar ultimele nu erau carti erau jurnale. M-am uitat peste ele si cel mai vechi era de acum mai bine de 9 anii, il citesc atent si nu imi vine sa cred. Itachi era memru AMBU, iar misiunea lui era sa distraga clanul Uchiha.

"Astazi am fost chemat de Danzo, a spus ca are pentru mine o misiune secrete. O misiune care va salva satul de multe distrugeri. Cand am ajuns acolo am intrat intr-o camera speciala, in camera era Danza aluturi de batranii satului si Al Treilea Hokake. Misiunea mea era sa distrug clanul Uchiha, nu puteam face asta, nu-mi putea ucide familila, nu pot spune ca imi iubeam parinti, singura persoana la care tineam cu adevarat era Sasuke. Daca ma gandesc mai bine nu am de ales, daca clanul Uchiha va ataca satul atunci multi vor muri, clanul Hyuga va fi de partea satului, si for mai fi si alte clane. cu toata puterea clanului nu putem gastiga, sunt membru AMBU si trebuie sa-mi duc la bun sfarsit misiunea. Danzo mi-a spus ca pot lua cu mine cati membri AMBu doresc, dar trebuie sa duc la bun sfarsit misiunea. Nu aveam novoie de nici un membru AMBU, stiam ca exista o persoana care ma poate ajuta, numele ei este Madara Uchiha."

Fac ochii cat farfuriile, Madara Uchiha, nu se poate, el este unul dintre cei doi fondatori ai orasului. NU are cum sa fie inca in viata, asta este imposibil, trebuie sa aflu mai multe. Curiozitatea ma impins sa continui fara sa imi pese cate ore voi pierde citind.

"Inainte sa vorbesc cu Madara m-am hotarat sa fac ceva. Trebuia sa am un Sharingan mai puternic, asa ca mi-am ucis cel mai pun prieten, pe Shisui Uchiha, chiar daca imi parea rau trebuia sa-mi apar fratele. Asa am reusit sa activez Mankegyo Sharingan, am falsificat scrisul lui Shisui si am facut ca totul sa para o sinucidere. Intr-o seara in care Sasuke a stat mia mult la antrenamente, eu impreuna cu Madara am ucis intregul clan, nu doream ca Sasuke sa afle de la alcineva asa ca l-am asteptat acasa. Cand a ajuns i-am aratat tot ce am facut, stiam ca ii fac rau dar asta doream, doream sa ma urasca pe mine, nu doream sa afle adevarul."

Am intors atent pagina citind cu atentie data, era ziua in care ne-am intalnit in padure, acum voi afla totul.

" Azi in padure a aparut un grup de fetita, cand m-au vazut doua a fugit speriata, nu ma mira, toti cred despre mine ca sunt un monstru si ca mi-am macelarit clanul fara mila. Una dintre fete a ramas in urma, am simtit o atractie ciudata fata de ea, nu puteam simti ceva pentru o fetita, nu era normal. Nu cred ca avea mai mult de 9 ani, iar eu aveam 16, trebuia sa o speri chiar daca nu doream, cand ma atins a cazut, a simtit probabil un curent elecric care ia strabatul corpul, trebuia sa fiu mai atent. Ma bucur ca nu am ranit-o, dar daca va sta in preajma mea fa vi mereu in pericol, o aud ca-mi spune ca vrea sa vina cu mine, ca va fi cuminte si ca ma considera nevinovat, nu imi vine sa cred ca fac asta, dar...M-am intors spre ea si iam aratat acele imagini pline de sange, teribile, famili pe care le-am ucis, copii care plangea, care imi cereu sa-i crut."

Inchid jurnalul si iau cateva carti, incep sa citesc, timpul a zburat, noaptea a venit. Am aprins o lumanare si am inceput sa citesc la lumina ei, chiar daca sunt obosita nu ma pot opri inca. Am aflat atatea lucruri, se pare ca acum pot folosi toate elementele. Si daca le combin voi deveni invincibila.

Au trecut doua zile de cand eu am plecat cu Itachi, nu am dormit si nu am mancat nimic, simt ca sunt la capatul puterilor, dar trebuie sa ajung in sat. Jur ca dupa ce imi voi reveni ii voi ucide pe cei care iau distrus viata brunetului. Pornesc spre sat, picioarele mele abea se mai misca nu stiu cat voi mai rezista. Spre surprinderea mea ajung in sat si o vad pe Ino la intrare,
aceasta vine la mine si ma priveste surprinsa, cred ca arat groaznic.
-Sasuke tocmai a plecat alaturi de Sai si Neji in cautarea ta. O roscata proasta se tot tine dupa Sasuke, sper sa nu ti-l fure ca nu-i asa urata.
-Ino iti spun pentru a mia oara ca nu il plac pe Sasuke, si roscata aia proasta ii sora mea mai mica.
-E adevarat ca ai plecat cu Itachi?
Am oftat si am dat afirmativ din cap, fata a inceput sa-mi puna diverse intrebari, i-am spus ca sunt obosita si vreau sa dorm. Dar cand am spus asta fata a inceput cu alte intrebari. Oameni din sat ne priveau atent, mai bine spus ma priveau atent.
-Si ce ai facut cu Itachi? Oftez lung, nu stiam ca suntem urmariti, o privesc atent, era o buna prietena si cred ca pot sa-i spun adevarul, trebuie sa il spun cuiva.
-L-am ucis. Fata si-a pus mainile la gura, ei si Hinatei le-am spus mereu ce simteam, le-am spus ca sunt indragostita de el, spre surprinderea mea ochii blondei sau umplut de lacrimi, stiam ca plange pentru ca eu sufar.

Urmaritorul sau mai bine zis urmaritori nostri au venit in fuga la mine, adica doi dintre ei. Erau elevi mei care au spus ca se bucura sa ma vada. Kim era bruneta su ochii verzi si zambea mereu, purta o pereche de pantaloni negri si o bluza alba, in picioare avea cizmele ninja si in spate avea in rucsac. Kazuya era un baiat mereu atent, mereu dorea sa o protejeze pe Kim, avea parul saten si ochii albastri, purta o bluza portocalie si o pereche de pantaloni verzi, in picioare avea si el cizme ninja si in spate un rucsac. Masaru era cel mai ciudat, desi nu parea era extrem de puternic, era din clanul Hyuga si folosea forte bine Byacuganul, poate pentru ca era fratele mai mic a lui Neji, era imbracat cu o pereche de pantaloni trei sfert albastri si un tricou alb, avea si el cizme ninja si rucsac.
-Mergem intr-o misiune cu Kuranai Yuhi! Cu sensei-ul tau sensei! Kim era fosrte fericita, le-am spus sa fie cuminti si sa nu faca nimic nesabuit.


Imi pare rau pentru greseli dar l-am scris tarziu si nu am mai avut timp sa-l corectez, sper sa va placa.

Astept comentari cat se poate de dure...:D

#16
Eu sunt primaaa .
promit ca voi da maine un edit deoarece nu ma simt in stare sa comentez la ora asta .De citit am citit totusi pentruc a nu m-am putut abtine *Doua puncte D*
Editwaaa sunt atat de tristaaa, cum vor evolua lucrurile , ce se va intampla intre sasuke si sakura , sau se va intampla ceva ? Inca vor crede ca nu este adevarat sentimentul pe care il simt ? Nu nu vreau, vreau sa isi dea odata seama ca se iubesc , te rog :pls:
Pentru greseli , bineinteles ca te iert , ce doar esti om nu d-zeu ca sa nu faci greseli
hmm descriere daa ai si asta imi place
asa Naratiune se contopeste perfect cu descrierea dar si cu dialogul care nu este nici pe departe sec
deci hmm c-am atat pentru astazi, sa nu uiti sa ma anunti cand va aparea nextul pentru ca abia astept sa vad ce se va intampla :yes:
Ja ne!

#17
si eu a doua. Pai sa vedem..ce sa zicem decat ca imi place :X Naratiune, Descriere, Dialog nu am ce sa spun de rau, le imbini foarte bine. Biata Sakura, ea a fost prima care a aflat adevarul lui Itachi si cate altele. Roscata care se tine dupa Sasuke e Karin? Si e sora mai mica a lui Sakura:-o .Nu mi-as fi imaginat. oare Sasuke stie?abia astept sa-i vad reactia cand o vede pe sakura :yes:
Asta da surpriza. Abia astept nextu si sa vedem ce surprize ne mai rezervi, pentru ca nu ma asteptam ca karin sa fie sora lui Sakura si Saku sa aiba si o echipa, Neji are frate? :-o waw.
bravo. :bv: Deci te astept cu nextu si mersi ca mai anuntat..esti o scumpa. :* un mic anunt cand il pui ;;) :eto:
[Imagine: h8v.gif]
 

#18
iar eu treia. Pai... ca sa fiu sincera mi-a placut :xa ! La descriere de tescurci din ce in ce mai bine. Incepi sa imi dai detalii mai multe \:D/. La naratiune si dialog nu am ce sa comentez. Actiunea nu mi se pare deloc grabia. Asa deci Karin ii sora Sakurei :-o? Adica sincer nu ma asteptam sa fie chiar asa de apropiate. Pai... a fost oarecum o surpriza ( placuta? ). Si acel jurnal... a fost interesant. Se pare ca Saku a aflat mai multe despre trecutul lui Itachi, doar daca inca nu stia chestile astea. Sau poate doar o parte din ele. Deci Itachi a simtit o atractie pentru ea? Si totusi daca ar fi fost asa de ce i-a aratat acele imagini sangeroase? Pai... cam asta este comentariul meu.
Spor la scris si bafta cu imaginatia!
Bye Bye
:bye:

P.S. anunta-ma cand ai pus nextul
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#19
Capitolul VI

Noua Sakura



Alerg prin padure, se pare ca Sai si Neji incep sa se plictisesca de urmaritorul nostru. Ne oprim si Neji ii spune sa se arata, in clipa urmatoare acea persoana dispare. Simt ca ceva imi sare in spate, ma intorc si o vad pe Karin agatata de gatul meu. Incep sa tip la ea in timp ce cei doi baieti se tin de trunciurile copacilor pentru a nu cadea pe jos din cauza rasului. Roscata ma priveste si imi explica ca ii era dor de mine si ma vazut plecand din sat. Ii spun ca chir nu o cred asa ca daca nu imi spune ce are trebuie sa plece.
-Vrea sa o gasesc si eu pe Sakura, ii...Fata ea o gura mare de are dupa care spune dintr-o suflare...Ii sora mea mai mare. Se pare ca nici cei doi nu stiau asta, sau poate ca nu stiau cine era sora ei. Dupa ce nu au mai ras au luat-o la intrebari pe fata, aceasta a spus ca dupa ce parinti ei si ai Sakurei au fost ucisi de Orochimaru, ea a fost aleasa de el pentru putearea ei speciala legata de chakra. Cand eu am lucrat cu ea a aflat ca eu o cunosc pe Sakura si sa apropiat de mine. Apoi dupa ce l-am ucis pe Orachimaru a fost deacord sa se alature cauzei mele, adica razbunarea mea asupra lui Itachi.
Pormin toti patru la drum, chiar daca nu prea imi placea sa fie si Karin cu noi. Pentru a doua oara suntem urmariti de cineva, erau patru persoane, Karin spune ca doar una este puternica. Vad ca spre noi vin Kuranai Yuki un sensei din Konoha si trei copii, unu dintre ei semana al naibi de bine cu Neji cand era mic.
-Frate. Frate de cand are Neji un frate? Parca tatal lui Neji a murit. Sakura-sensei este in sat, deci nu mai aveti nici o misiune, spunei mamei ca vin peste trei zile.
Kurenai ma priveste atent si apoi imi zambeste, era o femeie in toata firea, dar ceva mia atras atentia, burta ei, era insercinata. Inchit sec apoi pornesc spre sat, Karin era foarte nerebdatoare, cred ca dorea sa vorbeasca cu Sakura, adica dupa atatia ani cred ca si eu as vrea sa vorbesc cu ea.
Dar oare ce sa-i spun? Cred ca ma uraste de moarte? Of...Sakura...Daca ai sti ce simt pentru tine. Dar oare ce simt pentru ea? Nu, nu simt nimic. Pe cine incerc sa mint, pe mine, nu are rost, o iubesc pe Sakura. Am iubit-o de cand am fost la academie, dar daca Itachi ar fi aflat ar fi ucis-o. Sakura ii in sat, dar ce sa intamplat cu Itachi si cum a scapat rozalia de el?
Maresc pasul doream sa ajung cat mai repede in Konoha, deja era noapte cand am ajuns, si nu doream sa o deranjez, Karin pe de alta parte a plecat direct spre casa ei.
Ma arunc pe pat si ma las prada somnului.
-Sakura! Ce faci aici? Dar unde suntem? Priveam in jur, clar nu is in patul meu, sau in casa mea. Eram intra-o incapere mare rotunda, tortele luminau slab incaperea, erau o multime de usi, una dintre usi sa deschis si pe ea a intra Danzo. Ce oare are de vorbit Sakura cu asta. El a fost seful fratelui meu inainte ca el sa tradeze satul.
-Tu trebuie sa fi Sakura, fata care a primit Sharinganul. Cred ca e o onoare pentru mine, nu credeam ca Itachi are inima, adica si-a macelarit clanul.
Ii priveam pe cei doi, se pare ca ei nu ma vad pe mine, si ce vrea sa spuna. Sakura are Sharinganul lui Itachi? Asta-i imposibil, asta ar insemna ca Itachi e mort, nu se poate!
-Esti un gunoi, l-ai pus pe Itachi sa-si ucida clanul apoi l-ai numit tradator. Poate ca el nu vrea, dar eu vreau sa te vad distrus, tu i-ai distrus viata lui si viata fratelui sau. Tu l-ai facut pe Sasuke sa sufere, sa doreasca razbunare, sa se inchida in el, sa fie rece.
-Si ce poate face o fetita ca tine, te rog, abeea ai Sharinganul de doua-trei zile.
Sakura a facut repede niste semne cu mainile, apoi parul ei a devenit negru, ochii ei erau rosii, in jurul ei era o chakra sangerie si din spate iau crescut niste aripi ciudate, o aripa era alba iar cealalta aripa era neagra.
-Dark angel! Dupa ce fata strigase aceste cuvinte sa produs o explozie de chakra.
-Sakura! Tip ridicanduma din pat, aveam mana intinsa in fata, a fost doar un vis, parea asa real, dar era doar un vis. Ma indin inapoi in pat si aud pasi pe scari, usa se deschide si Karin paseste in camera. Ma priveste atent dupa care imi spune ca Sakura a fost inchisa de catre Tsunade-sama, cand termina de vorbit fata iese din camera lasandu-ma singur. Oare nu a fost doar un vis? Oare Sakura la ucis pe Danzo? Dar daca a facut asta inseamna ca ea are Sharingan, ca Itachi e mort, si ca Konoha e vinovat pentru ca eu am ramas orfan. Ii spun roscatei sa mearga sa ii caute pe Jugo, Suigetsu si pe Kimimaro.
Daca Sakura a facut ce a facut pentru mine atunci nu are de ce sa stea inchisa. Va pleca cu mine si cu echipa mea din acest sat, cand ne vom intoarce il vom distruge. Jur ca toti cei care au avut legatura cu distrugerea clanului meu vor muri.


Deci sper sa nu va fi dezamagit cu acest capitol... Astept pareri...Sper ca nu am facut prea multe greseli ca nu am apucat sa-l corectez.

#20
Pe mine mai dezamagit intradevar..e prea scurt fataaaa acum o sa mor, vreau sa aflu ce se intampla in continuareee,de ce te-ai oprit cand devine si mai interesant!
Dark angel hm? interesanf, foarte interesant.Nu am ce sa spun este un fic cat se poate de original si asta-mi place !Descriere ai dar mai trebuie lucrat la ea, puteai descrie mai bine sentimentele Sakurei cand vorbea cu Danzo si la fel mai puteai descrie si ce a simtit Sasuke cand a aflat ca micuta lui floricica este in siguranta in sat. In rest e bine , dialogul nu este sec ceea ce imi place si mai mult. NaRatiunea se imbina perfect cu celelalte doua.
deci c-am atat pentru astazi ma hani. Astept urgent capitolul urmator daca nu :dead:
Succes in continuare
Je ne



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.816 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.573 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Dragostea ascunsa in razboi Erina Ozaki 40 32.414 17-04-2011, 05:22 AM
Ultimul răspuns: Zuzu XoXo
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 8.006 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 6.057 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)