Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire Adevarata !

ceeee!????? atat? doar ? :zuppy15: este prea scurt capitolul>.<
ei bine sa incep...
descrierea e placata pe la Paris!!!! cheamo mai fata inapoi!!
ai greseli.....
de exemplu titlul: "Prima zi de scoala.Noul elev de la scoala adversa."=> so...pai cuvantul scoala este repetat...

la scoala,noi griji, noi lupte , noi materii si diminetii in care trebuie sa te scoli devreme.=> auzi daca aaveai vreo 50 de chestii dastea, ce faceai? le enumerai?Asta e parerea tuturor elevilor din satul ninja.=> :)) deci aici era sa ma inec:)) sat ninja!? of te rog!! sunt mai multe saturi ninja:-w.

insa pentru Naruto=> zbang! apare si un Naruto pe aci' :)) puteai spune asa: Insa lucrurile pentru un baiat lucrurile nu erau la fel.(si asha iti continuai continuarea ; am folosit aceasta "repetare" pentru a fi mai explicita;).

sakura=> daca vrei sa insemne in japoneza cires poti scrie cu litera mica, dar in cazul de fata se scrie cu S mare pentru ca e un nume sau n-ai invatat la scoala?

numai sakura ... numai ca aceasta => repetitie>.<

naruto=> substantivele proprii se scriu cu litera mare>.<

naruto=> acest LUCRU naruto ce Thoamne e? eu stiam ca e Naruto!!

Naruto este un baiat cu parul blond,ochii albastri,cu un suflet bun si 'un pic cam ' bataus si mancacios=> asta nu e descriere....

Sakura este o fata serioasa, cu note excelente, talente uimitoare,cu parul roz ,cu ochii verzi si cu un farmec ce ii da pe spate pe baietii din scoala.=> ;)) se intelege ca "talentele uimitoare" au ochii verzi si parul roz=)):zuppy16:

Toti incep sa se plictiseasca la atata palavrageala din partea profesorilor,dirigintilor si a directoarei Tsunade Koichi=> buf a aparut si prop. asta... puteai face...cum sa zic....o mica "introducere" pentru aceasta propozitie...

Cand ajunge in sala de asteptare vede un baiat cu par negru si ochii negri,frumos si cu un sarm aparte=> nici asta nu e descriere...;;)

-Scuza-ma esti cumva elevul Uchiha Sasuke?=> "-Scuza-ma(virgula pentru ca il striga) esti cumva elevul Uchiha Sasuke?"

-Da,eu sunt.tu trebuie sa fi Sakura Haruno,sefa clasei tale.=> am invatat ca o propozitie se incepe cu litera mare dupa ce pui semnul de punctuatie:-w...si la sfarsitul propozitiei puteai pune semnul intrebarii.

cam atat:zuppy14:....o Doamne cate greseli intr-un capitol de vreau 20 de propozitii:))
deci te rog sa ai grija la numele de persoana:D, cu inceputurile de propozitie si greselile pe care le-am mai spus:D
Ja` si sper sa nu te superi pe mine dak e imi dai un pm:D

Răspunsuri în acest subiect
Iubire Adevarata ! - de ~Ebru~Rebela~ - 13-04-2009, 07:50 PM
RE: Iubire Adevarata ! - de Annya - 13-04-2009, 07:52 PM
RE: Iubire Adevarata ! - de ~Ebru~Rebela~ - 13-04-2009, 08:24 PM
RE: Iubire Adevarata ! - de Andrutza - 13-04-2009, 08:40 PM
RE: Iubire Adevarata ! - de Axxa.No.Way - 14-04-2009, 12:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire adevarata 2 .Evil. - .Black.! 4 2.979 26-07-2011, 08:53 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iubire adevarata .Evil. - .Black.! 5 3.321 23-07-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava? Mariah . 117 57.582 15-02-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Mariah .
  Adevarata mostenire: inceputul DARKLIGHT131991 17 8.819 08-12-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: DARKLIGHT131991
  O iubire adevarata(sasusaku) sasuke_sakura 8 9.189 04-02-2009, 01:06 PM
Ultimul răspuns: Flash
  O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) denisa 42 70.052 29-12-2008, 10:24 PM
Ultimul răspuns: rosegur

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)