Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire Adevarata !

a doua parte:talentele uimitoare ale elevului Sasuke Uchiha.Sakura isi descopera sentimentele fata de elevul nou.Lupta pentru Sakura dintre Naruto si Sasuke.
Au trecut deja doua saptamani de cand a inceput scoala.Elevul cel nou si-a facut o reputatie de invidiat.Insa asta nu e tot:la ore este foarte activ reusind sa raspunda la intrebari cu brio,un jucator foarte bun de fotbal,tenis si basket care le lasa pe fete in urma lui batandu-se una cu cealalta care va fi prietena lui.Numai una mai linistita sta singura si ingandurata asteptand sa se intample ceva cu ea.
-Elevi astazi vom da trei teste la care veti avea ca juriu si spectatori pe profesori:Kakashi Hatake,Asuma Sarutobi si Iruka Umino care va vor testa abilitatile pentru turneu.Desi multi dintre voi vor sa mearga la el numai unii vor putea fi destul de puternici si antrenati de catre cel mai mare maestru al artelor ninja.Vom incepe cu fetele.Cine vrea prima?
-Eu,domnule profesor.Striga o voce cristalina din umbra ciresului cu frunze albastre.
Din spatele randului de baieti Naruto striga:
-Uimeste-ne Sakura,stiu ca poti.
-Bine domnisoara Haruno, testul incepe.Esti gata?
-N-am fost niciodata mai pregatita.
Sakura a trecut cu usurinta cele trei probe ale celor trei profesori.Celalalte fete din clasa Sakurei s-au cam dat batute inainte de ultima proba.Apoi veni randul baietilor.Naruto reusit si el.
-Hei,Sakura chan ti-a placut demonstratia mea de putere?
Cu un zambet suav, Sakura ii raspunse:
-Sigur ca da Naruto,ai fost grozav.
Acum urma elevul cel nou .Si el a trecut testul cu usurinta intr-un timp record.Profesori si elevii l-au felicitat si l-u intrebat daca vrea sa mearga in turneu.Iar el a raspuns:
-Desigur.am asteptat mult timp aceasta sansa.
Spre drumul spre casa Naruto si Sakura s-au despartit la intersectia dintre strazi iar Sakura s-a intalnit pe drum cu Sasuke.au stat de vorba pana cand s-a inserat.
Sasuke a intrebat-o pe Sakura:
-De ce te feresti de mine?Am impresia ca...
-Nu vorbi prosti eu doar...sunt un pic rusinoasa.
-Nu trebuie sa-ti fie rusine. Vreau sa fiu amicul tau precum ceilalti baieti si fete din scoala.
Dar in gandul lui(Sasuke):"tare as vrea sa fim ,mai mult decat amici."
-Imi pare rau ca tu credeai ca te ocolesc.Amici?
-Amici.Prin ce parte a orasului stai?
-Pai langa templul maestrului de arte ninja.
-Vrei sa te conduc?E deja noapte,stiu ca esti un ninja priceput dar...
-Sigur, sa mergem.
La despartire Sakura ii da un sarut pe obraz lui Sasuke si isi iau la revedere Sakura fiind un pic rusinata de gestul ei, desi Sasuke pleaca multumit spre casa.
A doua zi dimineata Sasuke trece pe la Sakura acasa si se du c impruna spre scoala.pe drum se intalnesc cu naruto.
-hei amice,nu stiam ca sunteti prieteni asa de apropiati.
-naruto nu exagera,nu vreau sa te bati cu orcine merge cu mine la scoala sau cu cine ma plimb.clar?!
-nu te nelinisti sakura pot sa-l bat.
la marginea terenului scolii incep sa se bata naruto si sasuke.sakura disperata il cheama pe profesorul kakashi si ii desparte pe cei doi.
-hei naruto sa stii ca sakura nu vorbeste cu copilasii.
-aceasi parere am eu despre tine,ingamfatule.
gata baieti,intrati in clasa.va voi repartiza pe banci prin tragere la sorti.aici avem panglici de diverse culori.de exemplu cine are rosu se muta in banca cu cel ce are cealalta bucata de material rosu.incepeti.
din intamplare sakura si sasuke au nimerit in aceeai baca.naruto era foarte furios.
Va urma...

Răspunsuri în acest subiect
Iubire Adevarata ! - de ~Ebru~Rebela~ - 13-04-2009, 07:50 PM
RE: Iubire Adevarata ! - de Annya - 13-04-2009, 07:52 PM
RE: Iubire Adevarata ! - de ~Ebru~Rebela~ - 13-04-2009, 08:24 PM
RE: Iubire Adevarata ! - de Andrutza - 13-04-2009, 08:40 PM
RE: Iubire Adevarata ! - de Axxa.No.Way - 14-04-2009, 12:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire adevarata 2 .Evil. - .Black.! 4 2.979 26-07-2011, 08:53 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iubire adevarata .Evil. - .Black.! 5 3.322 23-07-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava? Mariah . 117 57.606 15-02-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Mariah .
  Adevarata mostenire: inceputul DARKLIGHT131991 17 8.819 08-12-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: DARKLIGHT131991
  O iubire adevarata(sasusaku) sasuke_sakura 8 9.190 04-02-2009, 01:06 PM
Ultimul răspuns: Flash
  O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) denisa 42 70.052 29-12-2008, 10:24 PM
Ultimul răspuns: rosegur

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)