23-04-2010, 10:34 PM
Primu` forum. <3 Vai ce vremuri. Prima dată am fost pe un forum dedicat trupei de j - rock Ayabie. Era o groază de spam p`acolo. Şi eu c`o prietenă făceam off - topic într`una. Vorbeam între noi chestii de genu` : ' Te strâng de gât dacă iar mă iei cu Yume ! ', ' Gâtul meu are deja fobie de la mâinile tale, nu`l tortura ! ' and stuff. Şi era un joc să facem o poveste cu Ayabie, adică continuam povestea. Şi eu cu prietena asta a mea, am făcut o poveste contra Ayabie şi ne`am mai şi creat personaje în poveste. Şi s`a trezit deşteapta de admină să închidă jocu`. Apoi eu m`am apucat să postez în draci, numa` spam, normal, şi mă mir că n`am primit ban. În orice caz, forumu` era un rahat.
Apoi a urmat un forum An Cafe. Acolo am primit rol de mod la secţiunea despre Bou ( a.k.a. Kazuhiro Saitou ). Şi am fost super naiz, până când userii ăştia foarte drăguţi mi`au făcut fiţe că le ştergeam post`urile lor, pline de idei şi originalitate. Şi am făcut scandal şi acolo mi`am primu` ban. Şi am fost aşa mândră. Da` eram destul de enervată că motivu` era ' înjurarea useri`lor '. Nya nu înjură. Nya e amabilă, naiz şi foarte cul, ce ştiţi voi.
Apoi a urmat zup`ul. Şi aici o să rămân pân` o să mor ( sau o să mă plictisesc, da` mai durează, nu scăpaţi de mine încă ).
Apoi a urmat un forum An Cafe. Acolo am primit rol de mod la secţiunea despre Bou ( a.k.a. Kazuhiro Saitou ). Şi am fost super naiz, până când userii ăştia foarte drăguţi mi`au făcut fiţe că le ştergeam post`urile lor, pline de idei şi originalitate. Şi am făcut scandal şi acolo mi`am primu` ban. Şi am fost aşa mândră. Da` eram destul de enervată că motivu` era ' înjurarea useri`lor '. Nya nu înjură. Nya e amabilă, naiz şi foarte cul, ce ştiţi voi.
Apoi a urmat zup`ul. Şi aici o să rămân pân` o să mor ( sau o să mă plictisesc, da` mai durează, nu scăpaţi de mine încă ).
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.