Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sakurasou no Pet na Kanojo

#1
[Imagine: 42371l.jpg]
Sorata Kanda este un student in anul al doilea la liceu care s-a mutat în caminul Sakurasou impotriva vointei sale. Intr-o zi, Mashiro Shiina, o artista destul de faimoasa, se transfera și se muta în camera de alaturi. In ciuda faptului ca este o mangaka geniala, ea nu are absolut nicio abilitate de a trai pe cont propriu, si este lipsita de simtul comun și de majoritatea abilitatilor obisnuite de trai. Fiind un baiat de treaba, Sorata este ales sa fie ingrijitorul lui Mashiro, iar astfel incepe aceasta relatie de “proprietar” si “animalut de companie” dintre cei doi.
Gen: Comedie, school-life
Status: Airing

Sincer, nu stiu de ce m-am apucat de anime, poate doar pentru grafica asta adorabila *giggles* Din cele 2 episoade pe care le-am vazut (cred ca sunt singurele aparute oricum) nu prea pot sa-mi dau seama daca se merita intr-adevar sau nu.
Este o comedie cu liceeni, nimic foarte original, dar episoadele aparute mi s-au parut geniale. Sper sa nu devina plictisitor, avand in vedere ca are 24 de episoade s-ar putea ca amuzamentul anime-ului sa se mai piarda pe drum :]]
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Akiba Kei Kanojo DeDal N. 0 2.844 19-07-2014, 11:36 AM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)