13-04-2010, 10:42 PM
Heya(*.*)
Ji...Onytsa a ajuns ji p`aci...
Sa incepem...
Deci...sa inteleg ca nu`i primul tau fic,asta inseamna ca nu te iau mai usor...
Descrierea-este absolut absenta,plecata cu sorcova...daca spui ca ai parul saten ji ochii verzi,nu inseamna ca descrii ceva...asta e descriere de clasa a 3-a...e a doua oara astazi cand spun asta[:))]...incerca sa exprimi ji tu sentimentele pe care le simte fata asta,ca doar nu`i nesimtita,cred[:))]
Naratiunea-ai,narezi la persoana I,deci este bine,caci nu multi reusesc sa faca asta...dar este cam...nuj...oriqm ai mai putea lucra la ea:D
Actiunea-am fost cam distrasa pe la inceput,ceea ce insemna ca actiunea este plictisitoare:nh:...tot ce a fost bine este ca nu a fost grabita...
Dialogul-nu faci exces ji nu este sec...asta a fost bine:bv:
Ideea-hmm...originala acum la inceput,dar vreau sa vad cum evolueza povestea...
Ai avut un inceput banal...Ca ji cum ar fi o compunere la romana de clasa a 4-a de data asta[:))]...
Am vazut ji cateva greseli de tastare:
scorti-scot poate..."?
fosta-fusta
Nuciodata-Niciodata
gheozdanul-ghiozdanul
albastri-albastrii
co-cu
blondilui-blondului
orcine-oricine
Se pare ca nu am criticat chiar aja de rau pe cat credeam[:))]...
Cam atat...
Ce sa mai zic...Astept nextu`
Ja ne` ji multa inspiratie:*
Ji...Onytsa a ajuns ji p`aci...
Sa incepem...
Deci...sa inteleg ca nu`i primul tau fic,asta inseamna ca nu te iau mai usor...
Descrierea-este absolut absenta,plecata cu sorcova...daca spui ca ai parul saten ji ochii verzi,nu inseamna ca descrii ceva...asta e descriere de clasa a 3-a...e a doua oara astazi cand spun asta[:))]...incerca sa exprimi ji tu sentimentele pe care le simte fata asta,ca doar nu`i nesimtita,cred[:))]
Naratiunea-ai,narezi la persoana I,deci este bine,caci nu multi reusesc sa faca asta...dar este cam...nuj...oriqm ai mai putea lucra la ea:D
Actiunea-am fost cam distrasa pe la inceput,ceea ce insemna ca actiunea este plictisitoare:nh:...tot ce a fost bine este ca nu a fost grabita...
Dialogul-nu faci exces ji nu este sec...asta a fost bine:bv:
Ideea-hmm...originala acum la inceput,dar vreau sa vad cum evolueza povestea...
Ai avut un inceput banal...Ca ji cum ar fi o compunere la romana de clasa a 4-a de data asta[:))]...
Am vazut ji cateva greseli de tastare:
scorti-scot poate..."?
fosta-fusta
Nuciodata-Niciodata
gheozdanul-ghiozdanul
albastri-albastrii
co-cu
blondilui-blondului
orcine-oricine
Se pare ca nu am criticat chiar aja de rau pe cat credeam[:))]...
Cam atat...
Ce sa mai zic...Astept nextu`
Ja ne` ji multa inspiratie:*