Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Inuyasha] Top 5 personaje care nu va plac

Shippo:
-cred ca e evident si de inteles ca nu are nicio importanta aici
-este un las, rasfatat si nu face altceva decat sa se ascunda dupa fusta lui Kagome.
Miyoga:
-nu cred ca aici mai am ce comenta. Nu-mi place si gata.
Toti demonii-care sunt dezgustatori si imi i-au cheful sa ma mai uit in continuare la anime: Jinenji; demonul acela paros si cu gura mare cum a zis si white angel; etc
Kagome:
-la inceput era personajul meu preferat dar cu timpul mi-am schimbat parerea
-il rasfata pe sugarul de Shippo, chiar nu isi da seama ca uneori merita bataie de la Inuyasha?
-se baga in belele doar ca sa fie in centrul atentiei (cel putin asta e impresia pe care o lasa) si nu e in stare sa se descurce singura
-de atatea ori ar fi avut sansa sa-l distruga pe Naraku cu acele sageti, dar ea a stat mereu comoda la o parte37.
-Kagome in sus, Kagome in jos, in anime totul se invarte numai in jurul ei. Cum a mai zis cineva: atunci acest anime de ce nu s-a numit "Kagome" in loc de "Inuyasha"
-Imi cer scuze fanilor si recunosc ca si Kagome merita toate laudele pentru sufletul ei pur si plin de bunatate insa de cele mai multe ori ma calca pe nervi
InuYasha:
-doar pentru ca e personajul principal, nu ma face sa-l simpatizez
-nu gandeste nimic logic si pleaca la lupte ca un animal fara creier :thumbdown:
-in unele scene e chiar dezgustator (sorry)
-e copilaros si uneori tipa ca un nebun fara vreun motiv
-singurele momente in care e mai matur sunt cele in care e om sau cand e Kikyou in apropiere (sau rareori Kagome).

Răspunsuri în acest subiect
Top 5 personaje care nu va plac - de white angel - 28-01-2008, 03:42 PM
RE: top 5 personaje care nu va plac - de Yanagisawa Hanako - 28-01-2008, 05:50 PM
RE: top 5 personaje care nu va plac - de Shizuka - 10-05-2009, 07:29 PM
RE: top 5 personaje care nu va plac - de Topaz - 24-05-2009, 02:34 AM
RE: top 5 personaje care nu va plac - de Akie - 14-10-2009, 07:54 PM
RE: top 5 personaje care nu va plac - de A'Svear - 30-12-2009, 01:46 AM
RE: top 5 personaje care nu va plac - de MaDy^^ - 22-12-2010, 11:23 AM
RE: top 5 personaje care nu va plac - de Liar - 31-01-2011, 08:16 PM
RE: top 5 personaje care nu va plac - de Matt - 13-01-2012, 07:56 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)