Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inukami

1.Ce parere aveti despre acest anime?
~ anime-ul mi s-a parut destul de dragut, cu cateva faze mai ecchi. Atractia principala a fost Yoko, o tipa destul de irascibila ce il dezbraca dintr-o miscare pe Keita, facandu-l de ras21. Grafica e chiar simpatica, la fel pot spune si de coloana sonora.
2.Care este personajul vostru preferat?
~ Yoko ar fi personajul meu preferat. Imi plac foarte mult scenele amuzante cu ea. Faptul ca e puternica si a reusit sa-si invinga tatal. Dar in acelasi timp dragalasenia ei, pentru simplul fapt ca vrea sa fie pe placul lui Keita, desi acesta o place asa cum e.^_^
3.Yoko vs Nadeshiko.
~Yoko e hiperactiva, nu poate sta locului si ii place sa-si exprime parerea. Nu ii este teama sa-si arate adevarata frumusete , cat si adevaratele sentimente. Iar Nadeshiko.. well, she's cute, but... e foarte timida, si firava, dar stie sa-i aparele pe cei la care tine si e o fata de incredere. Dar tot pe Yoko o aleg5.
4.Keita vs Kaoru.
~ Desi Keita e cel mai amuzant din tot anime-ul, personajul pozitiv si toate cele. Il prefer pe Kaoru... just because he's cute. E mult mai dragut decat oricare altul si si-a dezvaluit sentimentele fata de Nadeshiko. Ca sa nu o mai lungim Keita nu se compara cu dragutul de Kaoru105.

Răspunsuri în acest subiect
Inukami - de hikari marina - 29-06-2008, 01:31 AM
RE: Inukami - de SintaX_Dev - 22-03-2009, 01:22 AM
RE: Inukami - de Apathy - 22-03-2009, 12:13 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)