18-02-2011, 10:03 PM
Continuu sa ma antrenez cu sabia mea. Aceasta sabie are o poveste lunga. A apartinut tatalui meu, insa o anume persoana misterioasa, mi-a daruit-o la moartea sa.
Aud un fosnet usor si ma intorc numaidecat. Raman placut surprins s-o vad pe Miranda dupa un pom. Cred ca nu este de mult timp acolo, altfel as fi simtit-o.
- Hei, s-a intamplat ceva? O intreb eu privind-o.
O vad ca se agita putin, in incercarea de a gasi probabil un raspuns.
- Ahm...Pai... Doar eram ingrijorata, am vazut ca ai disparut brusc si in plus, n-am ce face la ceilalti, imi spuse ea in final, lasandu-si privirea in pamant. Inspira adanc, dupa care-mi spune hotarat:
- Uite, imi pare rau ca ma bag, dar vreau sa stiu mai multe despre tine! Adica... Daca vrei doar.
Wow, asta chiar ca m-a surprins. Oare am curajul sa-i spun adevarul...?
Occ- Miranda^_^
Aud un fosnet usor si ma intorc numaidecat. Raman placut surprins s-o vad pe Miranda dupa un pom. Cred ca nu este de mult timp acolo, altfel as fi simtit-o.
- Hei, s-a intamplat ceva? O intreb eu privind-o.
O vad ca se agita putin, in incercarea de a gasi probabil un raspuns.
- Ahm...Pai... Doar eram ingrijorata, am vazut ca ai disparut brusc si in plus, n-am ce face la ceilalti, imi spuse ea in final, lasandu-si privirea in pamant. Inspira adanc, dupa care-mi spune hotarat:
- Uite, imi pare rau ca ma bag, dar vreau sa stiu mai multe despre tine! Adica... Daca vrei doar.
Wow, asta chiar ca m-a surprins. Oare am curajul sa-i spun adevarul...?
Occ- Miranda^_^