31-01-2011, 10:39 PM
-Ce misto!Mai vreau odata! In acel moment cazusem printr-o gaura sau ceva de genu neagra,si aterizasem intr-un fel de living unde era asezata o masa pe care se aflau niste tacamuri si 2 sticle de vin.
-Oare vrea sa ne imbatam? si incep eu sa rad.Iar chiar in acel moment vampirul si cu pustiul ala, care vrea numai liniste, apar pe o usa din lemn masiv.
-Ce credeti ca o sa facem?Intreaba Myn suparata.
-O sa mancati daca doriti si o sa va servim cu unul dintre cele mai bune vinuri.
-Tare!Nici macar nu am 18 ani si voi imi dati vin...Chii!Primiti cumva cu cazare?
-Saya nu mai fa glume de astea!Interveni Maya.
-Bine,bine!
-O sa mancati si apoi plecati acasa! Azi nu am chef de baestruci.Inteles?
-Atunci de ce ne servesti cu chestiile astea fitoase?
-Asa vrea prietenul meu si nu vrem sa parem neospitalieri!
-Ma rog...Let's eat!
-Ce curajoasa esti frumuoaso!
-Scuzama ca te trezesc la realitate dar nu imi plac vampiri si nici macar nu stiu cum te cheama!
-Alois Born este numele meu...
Occ: ~MusicxD~
-Oare vrea sa ne imbatam? si incep eu sa rad.Iar chiar in acel moment vampirul si cu pustiul ala, care vrea numai liniste, apar pe o usa din lemn masiv.
-Ce credeti ca o sa facem?Intreaba Myn suparata.
-O sa mancati daca doriti si o sa va servim cu unul dintre cele mai bune vinuri.
-Tare!Nici macar nu am 18 ani si voi imi dati vin...Chii!Primiti cumva cu cazare?
-Saya nu mai fa glume de astea!Interveni Maya.
-Bine,bine!
-O sa mancati si apoi plecati acasa! Azi nu am chef de baestruci.Inteles?
-Atunci de ce ne servesti cu chestiile astea fitoase?
-Asa vrea prietenul meu si nu vrem sa parem neospitalieri!
-Ma rog...Let's eat!
-Ce curajoasa esti frumuoaso!
-Scuzama ca te trezesc la realitate dar nu imi plac vampiri si nici macar nu stiu cum te cheama!
-Alois Born este numele meu...
Occ: ~MusicxD~