01-11-2010, 04:59 PM
Ficul tau e extraordinar.Imi place mult.Ador personalitatea Beatricei.Inca nu am incredere in Alex,adica acum cateva ore isi batea joc de ea,in trecut i-a spus ca sta cu ea doar pt ca e "fata tatei",iar acum marturiseste ca o iubeste,o saruta ....si ceea ce m-a uimit este faptul ca ea l-a acceptat.Brusca schimbare a Beatricei m-a uimit.Nu ma asteptam sa se transforme din fata retrasa,intr-una comunicativa doar pt ca ea si el formeaza un cuplu si nu ma asteptam sa fie acceptata de colegi.Loredana pare o fata de treaba.Am o intrebare:cum a murit mama Beatricei?
Imi place descrierea vremii,sentimentelor lui Bea si privirilor aruncate intre cei doi protagonisti.Dialogul este putin,dar are sens.Naratiunea este buna.Dupa greseli gramaticale nu m-am uitat,dar sper sa nu fie.Cu siguranta nu este primul tau fic.Te numeri printre cei mai buni autori de ficuri de pe zup.
Acum singura greseala care m-a deranjat.(putin):ai cam grabit lucrurile.Mi-ar fi placut daca ai fi inceput ficul cu refuzul lui Alex(atunci cand i-a marturisit sentimentele ei).
Iti urez succes si grabeste-te cu continuarea.
Imi place descrierea vremii,sentimentelor lui Bea si privirilor aruncate intre cei doi protagonisti.Dialogul este putin,dar are sens.Naratiunea este buna.Dupa greseli gramaticale nu m-am uitat,dar sper sa nu fie.Cu siguranta nu este primul tau fic.Te numeri printre cei mai buni autori de ficuri de pe zup.
Acum singura greseala care m-a deranjat.(putin):ai cam grabit lucrurile.Mi-ar fi placut daca ai fi inceput ficul cu refuzul lui Alex(atunci cand i-a marturisit sentimentele ei).
Iti urez succes si grabeste-te cu continuarea.