13-01-2011, 12:21 PM
Habar n'am, cred ca l'as trata indiferent
Ce ai face daca ai fi Naruto si Guy ti-ar zice ca e gay si ca te iubeste?
Intrebare...
|
13-01-2011, 12:21 PM
Habar n'am, cred ca l'as trata indiferent
13-01-2011, 12:24 PM
Iuhhhh i-as da doua palme sa se trezeasca ... Cred cu tarie ca Naruto e inca normal
![]() Next : Daca mama ta l-ar aduce pe Konohamaru acasa si ti-ar zice sa ia grija de el , ai face-o ? Spune si cum detaliat ![]() Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
![]() I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
![]() Is something about change !!!
13-01-2011, 07:12 PM
Nu. n'am chef sa-mi petrec timpul avand grija de un copil mic
Cf daca Naruto s'ar dezbraca in fata ta?
13-01-2011, 09:51 PM
Iuuuuuuuuu ce ihhh bleah
![]() ![]() Next : Daca ar fi sa faci parte din una dintre echipele Konohai in care ai vrea sa fi ? Argumenteaza-ti raspunsul . Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
![]() I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
14-01-2011, 01:06 AM
In Team 7
![]() ![]() Sa zicem ca ai avea un virus pe nume....Gaara ![]() ![]()
14-01-2011, 09:58 AM
Nici gand
![]() ![]() Next : Daca ai fi in echipa lui Orocimaru si el te-ar trimite sa il omori pe Deidera , ce ai face ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
![]() I love :
14-01-2011, 01:03 PM
L'as omori pe Oro :X Ca tot nu il sufar eu :X
Sa zicem ca ar fi o ,,febra" [moda] cu Sasori si o gramada de fete ar fi obsedate de el si ar vorbi nuumai de el. Ai fi printre ele? ![]()
14-01-2011, 09:46 PM
Um nu ... da daca ar fi o moda cu Gaara as fi prima
![]() Next : Daca ai putea sa iti faci o trupa cu personajele din Naruto ... si toate se pricep la ce post vrei tuh sa ii pui , pe cine ai alege si pe ce post ? [ Sper ca se intelege ![]() Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
![]() I love :
14-01-2011, 10:48 PM
Sasuke la prima chitara si la voce
![]() ![]() ![]() ![]() Daca ai avea posibilitatea sa intri in anime ptr un minut, ce i'ai zice lui Sasuke? ![]()
15-01-2011, 02:39 PM
Ce e un rasfatat , egocentrist , necugetat si un mare idiot ... Ca nu vede ca are totul si primeste orice vrea pe tava fara sa miste macar un deget , ca lumea isi vinde sufletul ca sa ii fie lui bine de parca ar fi buricul pamantului ... ca nu merita dragostea nimanui nici macar a Sakurei si ca merita tot ce a primit si va primi ! Cred ca nu voi apuca sa ii spun tot intr-un minut pentru ca probabil dupa primele trei adjective va incerca sa ma omoare dar oricum voi avea timp destul sa ii spun vre-o doua despre comportamentul lui ...
![]() ![]() Next : Care sunt cele mai mari calitati si defecte ale lui Asuma ? [ vreau decat 3 ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
![]() I love :
![]() Is something about change !!! |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
3 Vizitator(i) |