28-11-2008, 06:18 AM
E o intrebare cam grea,gandind din doua perspective.
1)As putea sa aleg varianta cu reintoarcerea la prieteni.Insa asta ar insemna sa uit de adevaratul meu scop si sa renunt la razbunarea care mi-a eclipsat intreaga viata.Si oricum...Konoha deja ma considera un tradator...si nu cred ca m-ar primii cu bratele deschise.
2)Varianta cea mai "normala".Am stat mult cu Orochimaru...si nu vad de ce as pleca dintr-o data...doar ca mi se pune mie pata sa ma reintorc la prietenii mei.Nu ar fi usor sa dau cu piciorul acelor ani in care nu mi-am dorit decat sa devin mai puternic pentru a-l ucide pe Itatchi.
Asa ca aleg varianta 2.
Q:Sa presupunem ca esti Naruto si ca te afli intr-un loc indepartat de Konoha.Insa afli ca acesta este sub asediu si e pe punctul sa fie distrus.Insa Pein te captureaza si iti pune trei optiuni:
1)Il salvezi pe Sasuke si lasi satul sa fie distrus.
2)Salvezi satul si moare Sasuke.
3)Ii salvezi pe amandoi...dar mori tu.
Ce alegi?
1)As putea sa aleg varianta cu reintoarcerea la prieteni.Insa asta ar insemna sa uit de adevaratul meu scop si sa renunt la razbunarea care mi-a eclipsat intreaga viata.Si oricum...Konoha deja ma considera un tradator...si nu cred ca m-ar primii cu bratele deschise.
2)Varianta cea mai "normala".Am stat mult cu Orochimaru...si nu vad de ce as pleca dintr-o data...doar ca mi se pune mie pata sa ma reintorc la prietenii mei.Nu ar fi usor sa dau cu piciorul acelor ani in care nu mi-am dorit decat sa devin mai puternic pentru a-l ucide pe Itatchi.
Asa ca aleg varianta 2.
Q:Sa presupunem ca esti Naruto si ca te afli intr-un loc indepartat de Konoha.Insa afli ca acesta este sub asediu si e pe punctul sa fie distrus.Insa Pein te captureaza si iti pune trei optiuni:
1)Il salvezi pe Sasuke si lasi satul sa fie distrus.
2)Salvezi satul si moare Sasuke.
3)Ii salvezi pe amandoi...dar mori tu.
Ce alegi?
![[Imagine: comanda1semnatura.png]](http://i261.photobucket.com/albums/ii67/GlamazoanA/comanda1semnatura.png)
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light