Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intamplari neplacute

1. Luni, am intrat la clasa de matematică şi stăteam pe un blat de lemn înalt, iar podeaua şi blatul se aflau cam la câţiva centimentrii distanţă. [ blatul ăla e ca o scenă defapt dar mică ] şi eu stăteam cu delefonul în mână şi îi tastam un mesaj lui Crăci [ Adeluşa ] şi când a venit profa am vrut să mă duc la locul meu cu spatele fără să îmi dau seama că eram pe blat şi am căzut pe spate şi m-am lovit la încheietura mâinii unde mi-a intrat brăţara [ noroc că nu o aveam pe aia cu ţepi ] şi binenţeles locul s-a învineţit un pic şi durea, dar mi-a trecut. Eram destul de aproape de calorifer deci puteam să îmi sparg şi capul.

2. M-am certat rău de tot cu fosta mea prietenă / colegă de bancă so nici până în ziua de azi după o lună nu ne mai vorbim, eu ei defapt şi mă rog asta s-a întâmplat acum ceva săptămâni.

3. Clasa mea e la parter şi asta îmi dă posibilitatea să sar cumva pe geam şi zidul mai are şi o mică porţiune unde poţi sta / sau mă rog aşa e modelul, dar în fine poţi pune piciorul şi să te ridici pe pervazul ferestrei. Stăteam cu telefonul în mână şi tastam un mesaj şi era să cad cu capul de asfalt bine că am scăpat telefonul şi am putut ateriza în mâini.

-

Răspunsuri în acest subiect
RE: Intamplari neplacute - de Wanna - 19-12-2010, 10:09 PM
RE: Intamplari neplacute - de SnowFlake. - 22-12-2010, 09:09 PM
RE: Intamplari neplacute - de Kidzor - 30-12-2010, 10:09 PM
RE: Intamplari neplacute - de Zuzu XoXo - 12-03-2011, 06:51 PM
RE: Intamplari neplacute - de Flash - 16-03-2011, 10:18 PM
RE: Intamplari neplacute - de Cookiesor - 17-03-2011, 11:25 AM
RE: Intamplari neplacute - de `Shadow. - 13-05-2011, 04:26 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)