05-09-2010, 12:41 PM
Bun .. de multe ori cand stau in fata calculatorului si sunt singura acasa am impresia ca sunt privita .. sau ca aud pasi venind spre mine .. si stiu ca sunt pasi pentru si cand intra mama in camera simt .. chiar si daca vine cineva asa .. sa ma spioneze .. imi dau seama si ma intorc .. sa revenim : iar cand ma intorc .. Time Out ! Nimic .. nici macar o umbra .. nu sunt genu` care sa se sperie .. dar asa .. nu imi place senzatia :]] .. si de multe ori mai simt cateodata inca o prezenta in camera cand sunt singura .. mi`am adus aminte de o intamplare .. Era vara atunci si stateam in casa [ ce sa faci cand afara is vreo 80 de grade ? ] .. asezata pe covor pe burta cu un caiet in fata si cu ochii in televizor .. stiu ca s-a auzit ceva .. ce nu prea mi`a placut .. imi intorc privirea spre usa ce da in urmatoarea camera [ da chiar spre geam ] .. si am vazut cum perdeaua s`a miscat rapid si s`a mai auzit un zgomot ... nu am luat in seama zgomotul crezand ca este de afara .. dar acea miscare m`a ingrozit .. plus ca nu batea nici vantu` .. .. cand i`am zis mamei a inlocuit perdeaua cu jaluzele :]] .. poate asa nu se va mai vedea nimic :]] ..