04-09-2008, 09:19 PM
Deci e foarte uhm nasol sa stai si sa astepti sa astepti asa ca o sa va zic eu [dar sa nu ma injurati T_T]
uhmmm....Games Master ,ar fi mai frumos sa armoniezi putin mai mult culorile or somth,efecte nu asa de "iesite in evidenta" xD etc ma intelegi nu? simple bruhsuri sau daca vrei cu efecte fa-l calumea [vorbeeam eu ]
mai exerseaza putin ^^..uhm
Resipins [damn i hate to say it^$@&%$]
iLove..fara alte bla bla bla uri
Admisa :]
Sadness Serenity imi place foarte mult primul ...de fapt imi palce si al 4-lea etc si restul sunt dragute dar astea doua ma incanta [cea cu rad imi aminteste de scoala]..uhm la ultima mi se pare ca ai pus prea multi ochi wha sunt foarte buna la comentat,n-am ce spune...in orice caz
Admisa
uhmmm....Games Master ,ar fi mai frumos sa armoniezi putin mai mult culorile or somth,efecte nu asa de "iesite in evidenta" xD etc ma intelegi nu? simple bruhsuri sau daca vrei cu efecte fa-l calumea [vorbeeam eu ]
mai exerseaza putin ^^..uhm
Resipins [damn i hate to say it^$@&%$]
iLove..fara alte bla bla bla uri
Admisa :]
Sadness Serenity imi place foarte mult primul ...de fapt imi palce si al 4-lea etc si restul sunt dragute dar astea doua ma incanta [cea cu rad imi aminteste de scoala]..uhm la ultima mi se pare ca ai pus prea multi ochi wha sunt foarte buna la comentat,n-am ce spune...in orice caz
Admisa
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see