OK ,acceptat si tu xD
Parca vad cum tot eu voi lua 3 comenzi in acelasi timp... Sper ca nu va fi asa,da?
edit: Sa nu accepti numai rendere , da? >.< Adica sa nu faci ca data trecuta : cand ai vazut ca nimeni nu-ti dadea comenzi pt seturi din rendere te-ai enervat si ai inchis/sters threadul
Yulobo ,mai exerseaza si ai sa te imbunatatesti INcearca mai multe efecte si sa mai lasi din brushuri. Singurele care par mai bune sunt 3 si 4 .De ex ,la 2 nu intelegi nimic. Primul e prea simplu ,la fel si celalalte ^^; Sorry ,mai incearca deci...
Karynutza ,ale tale sunt ceva mai bune ,dar ai putea incerca ceva mai colorat? Adica sa nu folosesti aceleasi culori peste tot. Mai posteaza 3 seturi in care sa folosesti si alte combinatii cromatice [watch me use big words xD] .
M-am referit ca nu am vazut in cele postate de tine decat nuante de maro si doar ce merge cu el ^^; De asta am cerut mai multe seturi ,sa ma asigur ca nu esti limitata doar la alea ,si ca poti diversifica Felicitari ,intri!
Ehh ... I don't know ...
To try or not to try ...
:-SS
Si mai aveti un sig, cel pe care-l port acum.
Iar ca avatar, il aveti pe cel pe care-l port acum - cel mai recent. Si cel la care-am lucrat cel mai mult, tough.
Bordere ... nu prea pun pentru ca uneori ma enerveaza - sau uit .