06-07-2010, 09:22 PM
Ok, ati fost trecuti toti in grup.
Chestionar: Sunteti de acord cu aceasta sectiune? |
|||
Da | 137 | 95.80% | |
Nu | 6 | 4.20% | |
Total | 143 vot(uri) | 100% |
* Opțiunea ta. | [Arată Rezultatele] |
Inscrieri pentru "Sectiunea Secreta"
|
07-07-2010, 03:55 PM
Well....am o problema,adica eu m-am inscris in grup,dar nu apar.
Multumesc anticipat :d Ja ne! ![]()
11-07-2010, 09:29 PM
Aş vrea să mă înscriu şi eu în această secţtiune.Adică, de ce nu? E o idee bună să poţi ajuta alţi oameni care au nevoie de ajutor.Oricând este bine-venit un sfat şi uneori chiar te poate ajuta mult.
Sper să fiu acceptată. Bye ![]() Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc şi se iau. - Mihail Drumeş ![]() Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei. Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? - Mihail Drumeş Claustrofobie
11-07-2010, 11:24 PM
Mi se pare foarte interesanta sectiunea si as dori sa ma inscriu si eu, asta daca se poate.
Am citit cea spus ady_x si cum ca nimeni nu prea posteaza pe acolo si cred ca trebuie sa facem cumva ca sectiunea "sa prinda viata". Sper sa fiu acceptata, deoarece mereu mi-a placut sa dau sfaturi si sa-mi fac prieteni noi. Bye ![]() Tnx nibbles:X
11-07-2010, 11:32 PM
Hei! As vrea sa ma inscriu si eu daca se poate
![]() ![]() ![]() Sper sa fieu acceptata ![]() Bye!
12-07-2010, 12:06 AM
Gata, ati fost trecute toate in grup.
P.S. Sadic_Soul, de fapt, se posteaza pe acolo destul de mult ![]()
12-07-2010, 01:13 AM
Aş vrea şi eu să mă înscriu la secţiune, dacă se poate, desigur : D . Secţiunea e interesantă şi foarte utilă. Adică, e bine să ajuţi oamenii, pentru că nu se ştie când vei avea şi tu nevoie de ajutor ^^ . Şi în plus, fiecare persoană are nevoie de un sfat bun de la un prieten. Iar mie îmi place să dau sfaturi. Deci, sper să fiu acceptată :]
![]() ![]() ![]() ![]() You’ve Fallen For Me.
12-07-2010, 12:51 PM
Cand am vazut acest topic pentru oara am zis ca n-o sa ma inscriu aici. Astazi am vazut din nou topicul si m-am uitat prin el,si m-am sa ma inscris si eu ,ca cine stie ? poate voi putea ajuta pe cineva cu in sfat, desi nu este nevoie te inscrii aici ca sa dai un sfat de care are nevoie cineva de pe zup (sau da ?).
Daca mai este posibilitatea sa intru in grup m-as bucura..........daca nu ,nu sa fie . ![]()
12-07-2010, 12:55 PM
Mee to , lets see what is this all about .. cum a zis si musa* nu credeam ca o sa ma inscriu aici dar sa vedem despre ce este toate chestia asta .
Si daca intru e bine daca nu iar e bine . .I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try. .I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you. |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Ultima sansa [pentru Zup si pentru mine] | 10 | 9.568 |
31-03-2014, 03:31 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |