Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingamfarea persista

HeLLo
Pai cu ce sa incep...Primul lucru care m-a facut sa citesc acest fic a fost titlul. OK, sa nu te astepti sa spun ca titlul extrem de fascinant and so on m-a adus aici, ci faptul ca este scris gresit. Recunosc, la inceput nu am fost sigura dar mi-am facut drum pana la dictionar si chiar e gresit.
inganfarea - ingamfarea
Revenind la ultimul capitol, trebuie sa spun ca are greseli de tastare. Unele sunt scuzabile, altele nu. Si exprimarea este cam slaba, avand in vedere ca se creeaza repetitii and so on.
Dialogul este mult prea mult. 70% din capitol e dialog. Dar macar de ar fi o conversatie interesanta...E stilul acela de schimb de replici taioase dintr Ino si Sakura, si tot felul de chestii din astea.
Descriere nu-i. Nu ai povestit sentimente, chestii care sa ne aduca in pielea persoanjelor si asa mai departe. Iar descrierea obiectelor, personajelor e alcatuita din enumeratii de adjective si prezentari de CV. Alt punct care ar trebui revizuit.
Ideea, nu mi se pare prea originala. Adica e aceeasi chestie pana acum. Sakura la scoala, se cearta cu Ino, Sasuke e bad boy si se ia de Sakura...In fine, sper sa vii cu ceva original in continuare :]
Cam atat am avut eu de spus. Spor la scris si multa multa imaginatie
Zbye :3
KyuMin.

Răspunsuri în acest subiect
Ingamfarea persista - de Kira-chan - 23-05-2010, 07:44 PM
RE: Inganfarea persista - de Kira-chan - 23-05-2010, 11:28 PM
RE: Inganfarea persista - de Anya - 24-05-2010, 12:23 AM
RE: Inganfarea persista - de A'Svear - 24-05-2010, 11:35 AM
RE: Ingamfarea persista - de Kira-chan - 26-05-2010, 04:46 PM
RE: Ingamfarea persista - de Kira-chan - 29-05-2010, 05:04 PM
RE: Ingamfarea persista - de Kira-chan - 29-05-2010, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...