Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Incert.

#1
Este primul fic pe care il postez si este doar prologul. Vor urma si capitolele, dar o i-au incet. Sper sa va placa si stiu ca este destul de scurt, dar promit ca mai lucrez la asta. Cat despre greseli, daca am iertati-ma. Chiar nu le-am vazut si am citit de n ori inainte. Acestea fiind spuse, lectura placuta.

Varsta minima: 16
Gen: Romance
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: Vor fii cateva scene mai obscene, dar nu hentai deci sper ca limita de varsta e buna.
Tipul de comentariu solicitat: Avansata

Prolog.
Singurul barbat care conta cu adevarat pentru mine era el. Il iubeam cu toata fiinta mea si puteam spune, plina de mandrie si incredere, ca era numai si numai al meu. Ma proteja mereu, imi oferea iubire neconditionata, era langa mine in fiecare clipa, iar eu nu stiam cum sa-i multumesc pentru tot, puteam doar sa-l iubesc la fel de mult cum o facea si el.
Si imi era imposibil sa n-o fac. Eram absolut dependenta de el, acesta fiind modul exagerat de a spune cat de atasata eram de eroul meu cu par de foc. As fii murit daca i s-ar fii intamplat ceva, sentiment ce stiam ca este reciproc.
Eu eram micuta lui printesa cu ochii verzi, Ollie, singura fata cu care era conectat in fiecare zi, ora sau minut. Il puteam suna oricand, ma puteam baza pe el si aveam incredere ca nu ma va dezamagi si ca nu va lasa pe nimeni sa ma raeasca in vreun fel. Pana acum nu se intamplase.
Nu ne certasem niciodata in toti cei saisprezece ani ai mei, aproape saptesprezece. Era unicul meu frate mai mare si tot el era cel care a avut grija de mine de cand parintii nostrii au plecat in strainatate pentru as dezvolta afacerile. Locuiam numai cu el intr-o casa din centrul orasului si de care trebuia sa avem grija incepand de la curatenie pana la datoriile ce vin atunci cand trebuie sa-ti porti singur de grija. Dar nu ne deranja, ne descurcam foarte bine. Parintii ne trimiteau saptamanal o suma consistenta de bani si cateva felicitari din Dubai.
Incercase sa dezvolte latura mea dura si indiferenta de multe ori, pacat ca nu reusise prea bine. Da. Eram Eu - Cea - Dura de fata cu persoanele prefacute ce nu stateau cu mine decat pentru situatia mea materiala si pentru ca impreuna cu Ace, fratele meu, eram cei mai populari din liceu. Aveam amandoi note excelente, ne intelegeam bine cu aproape toata lumea, nu aveam probleme cu profesorii si eram invitati la toate petrecerile date de ceilalti colegi populari, superficiali, oportunisti si prefacuti. In fata lor jucam teatru de cea mai buna calitate. Zambete false, pupici, imbratisari, rasete, tot tacamul. Imi era chiar simplu sa fac asta nepasandu-mi deloc de ei.

Si mai era cineva, o alta persoana ce conta enorm pentru mine, al doilea cel mai important barbat din viata mea. Cel mai bun prieten al meu, ca un al doilea frate. Ne cunoastem de mici si am trecut prin foarte multe impreuna.
El fusese langa mine cand Ace plecase in excursie cu proiectul acela organizat de directoarea liceului cu o vestita scoala americana, tot el ma sprijinise cand am suferit prima oara in dragoste, fusese langa mine in fiecare clipa cand plangeam si strigam cu toata puterea cat de nenorocit putuse sa fie ca ma facuse sa sufar in ultimul hal. Si am plans cum nu mai plansesem pana atunci, cu lacrimi mari si fierbinti, cu suspine, chiar ma durea ca persoana in care avusesem incredere aproape deplina ma inselase cu cea mai buna prietena a mea. Dar el a fost langa mine, ca de fiecare data. Era o persoana minunata, era sincer, bland, intotdeauna protector si grjuliu. Un om de onoare. Ii iubeam comportamentul, il iubeam pe el si ma bucuram sa-l am langa mine.
Ace si Seth. Ei erau persoanele ce contau cu adevarat pentru mine, ingerii mei pazitori si cei care ma ajutau sa trec prin viata.

Si bineinteles, mai era Joe. Iubitul meu, facea parte din elita liceului. Eram cu el de 8 luni si il iubeam nespus. Nu imi puteam imagina diminetile fara mesajul lui zilnic cu " Te iubesc, micuta mea floare de crin. <3 " . Aceste cuvinte imi faceau inima sa bata mai tare de fiecare data cand le citeam si zambeam involuntar ore intregi dupa aceea.
Ma obisnuisem cu el, cu atengerile lui, cu prezenta sa impunatoare, cu caracterul puternic, cu saruturile pasionale. Aveam incredere in el si nu-mi imaginam viata fara el, il iubeam.

Oh ! Si sa nu uitam de zapacita de Maya, sora mea de suflet. Eram vecine si ne vedeam zilnic la liceu fiind deasemenea in aceiasi clasa. Eram la fel de " populare " . Nu intreceam in proiecte si activiti extra scolare inca de la gradinita si ne amuza asta, ne facea placere sa stim ca suntem utile. Faceam multe una pentru cealalta si eram mereu acolo cand avea nevoie de mine si ea la fel. Puteam conta pe ea cand venea vorba de lucruri strict femeiesti pe care imi era oarecum rusine sa i le spun lui Seth sau Joe, pana si lui Ace.
Insa cand vine vorba de ea intervine o problema. Iubitul ei Chris. El este cel datorita caruia ma inteleg bine cu Aproape ! toata lumea. Nu ii facusem nimic niciodata si cu toate astea, omul acela pur si simplu nu ma suporta. Si avand in vedere tona de ore pe care o petreceam cu Maya eram nevoita mai mereu sa-i suport privira taioasa si replicile acide atunci cand ieseam in oras. As fi vrut sa ma integrez si in lumea lui ciudata, rautacioasa si mohorata, dar pur si simplu nu-mi deschidea portile pentru a intra. As fi putut spune ca imi era frica de el, fiind totusi baiat. Putea oricand sa abuzeze de puterea pe care o avea si sa-mi trosneasca un dos de palma pe care sa-l tin minte toata viata in una din crizele lui de isterie. Desigur, pe motiv ca Maya sta prea mult cu mine si nu ii acorda destula atentie.
Insa pana acum nu o facuse si speram nici sa n-o faca.

Ei erau viata mea personala, persoanele cu care imi petreceam majoritatea timpului, cu care imi placea sa stau si , ciar daca este putin ciudat, la care tineam. Da. Tineam intr-un fel si la Chris, dar nu in mod special. Iar restul faceau parte din viata mea sociala, in fata carora me prefaceam de cela mai multe ori.

Si aceasta eram eu. Olivia Jonson.

Ce se poate intampla ?! ^.^
Love me baby !
Love youuuuu ! >.<
Incert ! >.<

Blogul pisicii.

#2
Heiiii !! As vrea sa spun ca titlul este foaaaaarte genial ! Prologul este absolut foarte dragut si ai reusit sa pui toata povestea fara sa te complici foarte mult sau sa dai enspe mii de detalii si a fost ok din punctul meu de vedere. Ideea povestii mi se pare foarte interesanta si cred ca urmatoarele capitole or sa fie si mai intense. Abea astept sa citesc si urmatoarele capitole ! <3. Personajele.. hmm, inafara faptului ca ma numar printre ele, restul sunt ok dar inca nu le-am vazut sa interactioneze intre ele. Cam ataaaat. Te iubiiii ! <3

#3
Bună.

În primul rând, cum am spus şi pe mess, începutul pare promiţător. Ai foarte multe personaje, iar asta poate fi bine (dacă vrei să prezinti viata tuturor în acelaşi timp, deşi cred că trebuie putină experienţă sau multă atentie şi dedicatie pentru asta) sau aiurea, dacă te încurci în ele şi pe unele le uiti pe parcurs sau nu le faci personaje principale.
Viata tipei este, până acum, perfectă. Ştiu că e doar prologul şi toate cele, dar mi-ar place ca de acum încolo să fie suspans, să aştept cu nerabdare continuarea. Asta se rezolvă uşor, cu o propozitie misterioasă şi neterminată la sfârşitul fiecarui capitol.
Îmi place cum ai împartit în paragrafe, e uşor de citit. Limbajul e simplu, ceea ce înseamnă că povestea trebuie să fie mult mai captivantă. Titlul e super ok, banuiesc că vom afla pe parcurs de ce l-ai ales.
În ceea ce priveşte gramatica, se spune "aş fi putut", "aş fi vrut" cu un singur "i". Am vazut de vreo trei ori cu doi. În rest a fost ok.
Şi încă un lucru putin exagerat : eu ador diacriticile. Iar pentru o poveste sunt aproape esentiale, o face să fie super mega atragatoare pentru că putine persoane le folosesc.

Cam atât am avut de spus. Succes.
~ Mirela.
[Imagine: 73m8sj.png]


#4
Ok, sunt a treia. Titlul m-a atras şi uite-mă aici *smile*. Mi-a placut cum ai descris, a fost captivant şi interesant. Acum greşeli şi apoi voi continua cu mai multe laude:
~ una dintre ele este cea pe care a enumerat-o Mirela
~ "raeasca" - raneasca
~ "Nu intreceam" - ne intreceam (asta ai vrut să spui, nu?)
~ "me prefaceam" - ma prefaceam (nu?)
Nu cred că mai erau, dar să fii atentă de acum încolo.
Unul dintre personaje este Seth. Ah, ador numele acesta, la fel ca şi pe Olivia. Sunt foarte frumoase ambele! Şi celelalte sunt, doar că acestea mi se par deosebite. Nu prea ai dat detalii, ci ai spus doar îm mare despre personaje, despre care, cred, că vor fi cele principale. Acesta este doar prologul, deci nu îmi pot da seama de multe dintr-a acesta, so, să aduci cât mai repede urmatorul capitol şi succes la scris.

#5
Ia treci mataluta si pe la reguli. Ce zici? Se poate?
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29101
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29102

Citeste si conformeaza-te acestor cerinte deosebit de simple. Multumesc.
Asta e prima avertizare. De la a doua incetez sa mai rog frumos.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#6
Uite-ma cu primul capitol. Sper sa va placa, eu am incercat sa tin cont de sfaturile voastre.
Lectura placuta.




Partea intai.

Oare cat era ceasul ? Probabil destul de mult deoarece Soarele imi mangaia chipul albicios cu cativa pistrui maronii pe nas si obraji. Eram cufundata cu totul in salteau moale si asternuturile liliachii cu miros de lavanda, nu-mi venea sa ma mai dau jos de acolo vreodata.
Totusi m-am ridicat in sezut intinzandu-ma si mi-am deschis ochii de un albastru abisal, senin. Lumina puternica a Soarelui m-a orbit la propriu inca din primele secunde, urma sa fie o zi calduroasa, buna de iesit afara.
Buna idee ! M-am intins spre noptiera din lemn de stejar de langa pat , am luat mobilul si am cautat un anumit numar. Il gasisem rapid fiind singurul Seth din agenda. Era frumos afara, numai bine sa iesim in parc cu rolele sau bike-ul. Am vrut sa apas butonul verde, dar parca mai bine ii faceam o vizita. De ca sa nu ma misc cand el statea la doar cateva case de mine ? Doua mai exact.

Zis si facut ! Am facut bine - cunoscutul meu dus rapid de zece minute. Am iesit in prosop si cu paru-mi rosu si lung pana la fese cazandu-mi ud pe spate, pielea imi mirosea a vanilie. Inca zece minute mi-a luat sa-mi usuc parul, apoi m-am imbracat cu o pereche de jeansi scurti, albastru deschis, un tricou oversize turcoaz cu o inimioara neagra pe spate si bineinteles, pe dedesupt, lenjerie.
M-am intors in baie si m-am spalat pe dinti, uitasem. Dupa ce am coborat rapid scarile la parter, in holul de la intrare si m-am privit in oglinda. Era bine. M-am incaltat cu o pereche de tenesi negrii, am incuiat cheia si am plecat.

Asteptam cu nerabdare sa-mi vad prietenul, cel mai bun prieten. Calcam apasat, hotarat, voiam sa ajung mai repede.

Am batut de doua ori la usa. Inca o data si nimic. L-am sunat si nu raspundea asa ca, convinsa ca nu se va supara deoarece o mai facusem si inainte, am intrat. Nu era la bucatarie, nici in sufragerie. Cel mai probabil inca dormea, asa facea in vacante, dormea pana tarziu. Am urcat scarile pana in fata dormitorului sau. Pe usa maronie scria cu litere mari, verzi : " Back off ! " Am chicotit usor si am bagat capul in camera, intr-adevar dormea.
Am mai facut cativa pasi pana ce am ajuns langa patul sau. Dormea asa de frumos. Lumina ii pica angelic pe chipul alb, iar parul blond natural era absolut magnific. Era imbracat doar cu o pereche de boxeri albi, asezat pe burta, cu cearceaful facut ghem langa el, in timp ce Lophi dormea torcand pe spatele sau. M-am inrosit, nestiind de ce si el s-a foit putin. Am mers pana in fata lui si m-am asezat pe vine.
- Mmmm... ingana miscandu-si mana si dand-o la o parte din fata chipului.
Mi-am pus palma mica peste degetele lui lungi de pianist si l-am sarutat usor pe obraz. Mi-a strans incet mana si m-a tras inapoi spre el, motaia inca. S-a intors pe o parte si cealalta mana si-a pus-o pe gatul meu tragandu-ma mai aproape de el. Imi marisem considerabil ochii. Ce naiba facea ? Si uite-mi raspunsul. Si-a unit buzele cu ale mele intru-un sarut apasat si paraca nu mai voia sa-mi dea drumul.

Inima a inceput sa-mi bata de n ori mai repede, eram mai rosie decat un rac. Ma blocasem pur si simplu, nu stiam ce sa fac. Ar fii trebuit sa reactionez cumva, sa-l plesnesc, orice, dar nu puteam !
-Neata ! spuse trantindu-se inapoi in pat si dandu-mi drumu'.
-Seth... am soptit incercand sa-mi revin din soc.
A deschis brusc ochii ridicandu-se in capul oaselor.
- Olivia ! Eu... Umm... Eu... Ce faci aici ?! spuse scarpinandu-se in cap.
Obrajii sai prinsera o usoara nuanta de roz. Dar nu se compara cu roseata mea.
-Um... Am venit sa-ti fac o vizita... Si sa te chem afara.
Am zambit.
-Da, sigur ! Mergem ! spuse vizibil incurcat de situatie.
S-a ridicat din pat si mi-a intins mana. Un fior ciudat mi-a strabatut corpul atunci cand ne-am atins, inima a inceput sa-mi bata din nou. Ce se intampla cu mine? Cu noi? M-am ridicat si eu si mi-am acoperit fata cu palmele imediat ce m-am vazut in picioare. Ma simteam stanjenita. Nu-l mai vazusem niciodata aproape dezvracat.
-Olivia, ce este ?
-Nu stiu ! am strigat.
Stand cu el, asa, la el in camera, doar noi... Simteam un sentiment ciudat ca si cum l-as fi inselat pe Joe, chiar daca era cel mai bun prieten al meu. Si daca asta si faceam ?

Lacrimile au inceput sa-mi intepe ochii. Plangeam. Uram sa plang in fata altor persoane, cu toate ca Seth ma cunostea atat de bine incat sa stie ca nu sunt fata dura de la liceu.
" Nu ! Nu ! Te rog nu plange ! " imi repetam in gand. Dar degeaba, deja o faceam.
-Iarta-ma... Nu stiu ce facem... imi spuse si ma lua in brate.
Mainile lui lungi ma inconjurau cu totul. Era cald, tresarisem.
Ce se poate intampla ?! ^.^
Love me baby !
Love youuuuu ! >.<
Incert ! >.<

Blogul pisicii.

#7
Multumesc mult ca m-ai anuntat. Frumos capitol, dar mi s-a parut cam scurt. Adica nu este scurt, dar l-am terminat imediat de citit si asta, probabil, din cauza ca ai un fel de a scrie frumos, lin si nu te adancesti in amanunte ce nu isi au rostul. Actiunea mi s-a parut cam grabita, incearca sa descrii mai mult sentimentele personajelor. Tipul, Seth (ce nume frumos ai ales *hug*), este destul de interesant si mi se pare ca este indragostit de Olivia. Descrierea facuta cand acesta dormea este foarte frumoasa - mi-a facut inima sa imi bata mai tare, nu stiu de ce, si te felicit pentru asta *smile*. Am vazut cateva greselute:
"paraca" - "parca"
"dezvracat" - "dezbracat"
"salteau" - "salteaua"
Am vazut ca ai scris cuvantul "soare" cu majuscula, dar nu era neaparata nevoie. Cam atat am avut de "raportat" si in rest mi-a placut foarte mult si chiar sunt curioasa de ce se va intampla in continuare. Nu stiu cum este Joe, dar Seth tine mult la roscata si nu m-as mira daca ar ramane impreuna pana la sfarsitul ficului. Iti urez succes la tastat, sper ca vei veni cu next-ul curand si sa ma anunti cand il vei pune.

#8

Ierta-ti-mi intarzierea colosala ! Am avut foarte multa treaba, dar uita-ti nextul. Nu am avut timp sa-l corectez deci vor fii greseli. Lectura placuta si de cum cred ca voi posta in fiecare saptamana cate ceva. >:D< Lectura placuta !


Partea a doua.

Stateam amandoi pe marginea patului, tacuti, stanjeniti de cele intamplate. Inca ma gandeam la un motiv concret pt care nu am reactionat in niciun fel atunci cand m-a sarutat, dar nu puteam gasi unul.
Blondul s-a ridicat, indreptandu-se spre baie, insa s-a oprit. I-am privit fiecare miscare, ficare muschi contractandu-se, fiind rosie in obraji. Era inca in boxeri si arata bine, fermecator. Prin geam, razele Soarelui ii faceau parul sa para auriu si ochii cu mult mai stralucitori decat era normal, eram atenta la fiecare detaliu, ceea ce nu se mai intamplase. Chipul angelic cu piele alba, fara imperfectiuni, doar cu cativa pistrui adorabili pe nas si obraji, parul lung, asezat putin neglijent, ochii mari de catel, albastrii, corpul bine cladit, atletic si bine conturat, inaltandu-i-se mandru cu mult peste cei 160 de cm ai mei, zambetul strengaresc si mai mereu cu subinteles... Brusc Seth era ca un nou univers pentru mine, fascinant si pe care trebuia sa-l descopar neaparat.
S-a intors fulgerator spre mine si, cu un genunchi intre picioarele mele, o mana de a sa tinandu-mi incheieturile deasupra capului, iar cu cealalta sprijinindu-se de pat, s-a asezat peste mine culcandu-ma pe spate.
Distanta dintre buzele noastre era milimetrica, ii simteam respiratia si suvitele moi atingandu-mi chipul. Inima imi batea mai tare cu fiecare secunda in care el era deasupra mea, gata sa ma sarute.
Asteaptam sa o faca, l-as fi lasat, voiam sa o faca, tanjeam dupa buzele lui din nou.
- Fa-o, Seth...
Si... o facuse, imi cuprinse buzele intr-un sarut dulce, timid la inceput ce s-a transformat in unul pasional si adanc, plin de sentimente. Ma facuse sa vibrez cu un sarut, un simplu sarut. Tremuram sub el, iar inina imi batea mai repede cu fiecare secunda in plus.
Voiam sa-l cunosc mai bine si incepusem cu dreptul, cunoscandu-i gura, modul de a saruta, si o facea bine.
Dupa doua minute ce mi se parusera doua ore am rupt sarutul, desi mai voiam din nou, si din nou, si din nou...
- Olivia, iarta-ma... Nu stiu ce m-a apucat. Pur si simplu... Lasa-o balta.
S-a ridicat si a tasnit spre baie, tranind usa de perete si apoi inchizand-o cu aceiasi forta. Am ramas intinsa, putin socata. Ma imtisem bine, prea bine. Inauntrul meu inflorea un nou sentiment fata de Seth, cu mult peste cel de prietenie. Un sentiment revigorant, nou, interesant ce nu-l mai simtisem fata de nimeni pana acum si ce ma facea sa ma simt protejata, ca si cum nimeni si nimic nu m-ar mai fii putut atinge.
Si atunci sentinta ma lovit in fata mai puternic decat vantul aspru de iarna. Il placeam pe Seth mai mult ca niciodata, ca pe un iubit, ca pe o persoana ce voiam sa o am aproape in fiecare secunda a vietii mele. Voiam sa fiu cu el, sa il simt, sa ii simt buzele, gustul, mirosul. Sa il vad in fiecare zi ca astazi.
Ridicandu-ma usor, m-am indreptat cu pasi repezi spre usa baii. " Voi bate, va iesii, ii voi spune ceea ce simt pentru el si totul va fi bine. " gandeam, incurajandu-ma singura. Am ridicat pumnul, gata sa bat, dar ceva m-a oprea. Joe, era la mijloc. Ma iubea, eram de atata timp impreuna si nu il puteam insela, nu merita.
Trebuia sa o terminam inainte de toate, chiar daca insemna dovada maxima de egoism din partea mea.
Am scos mobilul din buzunarul pantalonilor apelandu-l. Tonul se auzii de trei ori dupa care am auzit un " Alo. " adormit. Deabea se trezise.
- Da, Ollie ? spuse cascand.
- Joe, voiam doar sa-ti spun ca...
- Olivia, s-a intamplat ceva ?
-Nu, eu doar tin la tine, Joe. Acum, culca-te la loc.
- Oooh, si eu tin la tine, iubito. Mult. Te sun cand ma dezmeticesc.
-Ok.
Apoi inchise. Nu puteam sa o fac ! Lacrimile isi faceau paritia din nou... Aceleasi brate calde, acelasi el pe care voiam sa il am langa bine din ce in ce mai mult.
Ce se poate intampla ?! ^.^
Love me baby !
Love youuuuu ! >.<
Incert ! >.<

Blogul pisicii.

#9
Ai pus next-ul in sfarsit. Multumesc ca m-ai anuntat.
Mi-a placut acest capitol, chiar ai descris frumos. In opinia mea parca ti-ai dezvoltat modul de a descrie, acum punand mai mult detalii. Ai avut greseli de scriere, dar ai spus tu singura faptul ca nu ai corectat textul. Iti voi enumera doar cateva pe care le-ai repetat si inainte:
- nu mai repeta doi de "i" la sfarsitul unor cuvinte ca nu este corect in unele cazuri
- am vazut ca ai scris un "pt" pe-acolo, stii si singura ca nu-i corect, nu?
Pe mine m-au cam deranjat, dar cu un simplu edit se rezolva imediat. Dialog ai avut putin, simplu spre sfarsit, dar nu ma mai leg de el deoarece astept next-ul pentru a vedea cum se dezvolta acesta.
Seth a sarutat-o din nou pe Olivia. Oh, si ce frumos a fost. Oli a vrut sa se desparta de Joe, dar nu a avut curajul necesar. Probabil ca il iubeste si pe acesta mult si ii respecta sentimentele. Chiar m-ai facut curioasa daca va ramane cu Seth sau Joe. La cum cunosc eu genul acesta de povesti probabil ca Seth va fi alesul inimii pana la sfarsit, dar nu sunt atat de sigura. Astept urmatorul capitol si iti urez spor la tastat ^^.

Ps.: Scuza-mi greselile, dar chiar nu am timp acum sa le corectez.

#10
Partea a treia.

Nu puteam sa o fac, oricat de mult credeam ca tin la Seth, nu puteam. Eram de atat de mult timp inpreuna, era prima mea relatie de lunga durata, prima mea iubire, nu puteam renunta asa de usor. Si ma simteam ingrozitor de vinovata. Pe de o parte incepeam sa-l iubesc pe Seth mai mult cu fiecare secunda in care il priveam, ma privea, ma atingea si il simteam aproape, iar pe de alta parte cu Joe ma obisnuisem, ma iubea si nu ii puteam face asa ceva, tineam la sentimentele lui. Nu uteam fii atat de egoista tocmai cu el. Fusese langa mine la multe pase proaste d-ale mele, ma incurajase si chiar ma iubea...
Am continuat sa plang in bratele lui Seth, care incerca incontinuu sa ma linisteasca spunandu-i ca nu e nimic, ca a fost un amarat de sarut.
- Nu, pentru mine nu a fost doar atat, Seth... Incep sa ma indragostec de tine.
Ramase mut de uimire si il intelegeam. Dintr-o data incepusem sa nu-l mai vad cel mai bun prieten al meu baiat si atat, dintr-o data inima imi batea mai repede cand il vedeam, respiratia mi se accelera, iar obrajii mi se inroseau cand ma atingea cu degetele lui calde si lungi.
Ma sarutase, si de aici se schimbase totul. Din cauza " unui amarat de sarut " conceptia mi se schimbase total. Ii simtisem limba umeda acolo inauntru pentru prima oara de cand ne cunoasteam si imi dadea fiori pe sira spinarii numai cand ma gandeam la acele momente. Imi revenea in minte din nou si din nou scenele in care ne sarutasem, deci pentru mine categoric nu era un simplu sarut.
- Seth, pentru tine a insemnt doar atat ?
- Nu, Olivia ! Pentru mine a fost cel mai minunat lucru pe care am reusit sa-l fac in viata. Nici nu ai tu idee de cand astept macar sa-ti ating macar buzele, daramite un sarut in tota regula.
Si parca inima mi se marise de cel putin tei ori, batea asa de repede ca mai avea putin si imi sfasia pieptul sa sara in bratele blondului. Erau doar niste cuvinte, dar simteam cat suflet si cata sinceritate erau puse in ele, iar mintea mea le repeta la nesfarsit nereusind sa le mai puna in ordinea corecta si astfel iesind " minunat ", " sarut ", " buze ", dar eu stiam ce inseamna si nu aveam nevoie de mai mult.
Mi-am tecut mainile de dupa gatul lui si mi-am sprijinit capul in scobitura gatului sau, iar bratele sale mi-au inconjurat talia. Ma ridicat si s-a invartit cu mine, in cele din urma aungand din nou in pat. Era din nou peste mine, cu mainile in ale mele sarutandu-mi si muscandu-mi gatul cu pofta, iar eu speram doar sa nu-mi lase semne. Ma simteam prea bine sa-i spun sa se opreasca, corpul imi vibra de placere de fiecare data cand limba sa imi atingea pielea, sau fugitiv buzele amagindu-ma pentru un viitor sarut plin de pasiune. Ma privit, iar ochii sai albastrii ardeau de dorinta, probabil si ai mei la fel. Il voiam la fel de mult cum ma doarea si el, dar nu era corect.
" Oh, la naiba si cu asta ! " am gandit cand mana sa rece mi-a atins spatele fierbinte pe sub bluza care ajunsese foarte rapid dupa, pe podea. Nu mai gandeam limpede datorita placerii si a dorintei nebune de a-l stii numai si numai al meu. Greseam cu ceva ? Nici nu mai voiam sa gandesc limpede, era prea placut sa simt cu adrenalina poate imi pulsa prin to corpul la absurdul gand ca Joe ar putea in orice clipa sa intre in camera blondului prinzandu-ne. " Nu are ce cauta aici deci la naiba din nou ! " mi-am spus in timp ce faceam schimb de roluri, eu fiind deasupra.
Arataseam asa de mica si firava dedesuptul lui, abia vazandu-ma, dar acum stateam pe jumatate dezbracata pe abdomenul sau, aplecata in fata si sarutandu-l infierbantata. Limbile noastre se duelau intr-o lupta pe care, in nevoie mea de a domina macar in pat daca in mod normal eram ce timida, o castigasem. Si eram tare mandra de mine, devenisem fata cea rebela, si imi placea.
I-am atins usor pielea gatului, trasand cu limba o linie de la baza gatului pana la lobul urechii, iar el a tresarit. Am simtit cum fructul lui se intareste sub mine si am inceput sa ma misc. Imi miscam bazinul in fata si in spate, iar blondinul meu se impingea in mine tinandu-ma de solduri. Incepuseram sa respiram sacadat, acoperiti de un strat subtire de transpiratie din cauza " actiunii " de care aveam parte.
Imi desfacuse sutienul fara sa-mi dau seama, scotandu-l, iar acum stateam rosie lipita de pieptul sau, sarutandu-l si continuand sa ma misc la fel doar ca mai repede. Mai aveam putin si il imploram sa fie el primul care ma va face femeie.
Ca niste pisici speriate ne-am oprit tresarind cand o bataie in usa a rasunat in toata camera. L-am privit adanc in ochii, iar el a ridicat din umeri, la fel ca si mine, nu avea idee cine putea fii.
Am sarit amandoi din pat, eu dupa sutien si bluza, iar el dupa niste haine din dulap si a deschis usa la a patra bataie, dupa ce ne imracasem. Eram amandoi transpirati, patul devordonat cu cearceaful aruncat pe podea si pisica peste el, sifonati si obositi, speram totusi ca acel cineva sa nu-si dea seama.
- Ace ! ? Ce cauti tu aici ?
Am expamat la vederea fratelui meu in pragul usii cum statea privindu-ne ciudat. " Te rog sa nu-ti dai sema ! Te rog sa nu-ti dai seama ! " era tot ce puteam gandii in momentul de fata.
- Am venit in vizita la Seth, vorbisem de ieri, dar tu ? Nu trebuia sa fii acasa ?
I-am aruncat o privire taioasa blondului ca nu-mi spusese de venirea fratelui meu, iar acesta a lasat ochii in podea in semn de scuze.
-Ba da, dar nu l-am mai vazut de mult pe Seth si am trecut pe aici sa mai vorbim.
- Aha. Olivia, poti sa vii putin sa discutam afara pana face el curat pe aici ? Seth, uite ce dezordine, asa te-am invatat ? spuse Ace razand in timp ce isi dadea la o poarte o suvita roscata de pe frunte.
- Si... sigur.
De ce eu ! ?
Am mers cu el pana la bucatarie unde m-am rezemat de peretele rece.
-Deci ? am spus hotarata ca sa nu-i dau de banuit despre ceea ce se intamplase.
Se apropie de mine si isi puse ambele maini deasupra capului meu obligandu-ma sa-l privesc.
- Ce ai facut ? ma intrebat serios, prea serios.
-Nimic, ce as fii putut sa fac ?
- Olivia, esti transprata toata, la fel si el. Plus ca ai slitul desfacut la pantalni.
Am marit ochii inrosindu-ma instant si toata hoatararea mea a disparut. Cand naiba facuse si asta ?
-Nu am facut nimic ! Jur.
- Sigur ? Nu iti fac nimic, ce Dumnezeu ? Poti sa ai incredere.
-Ace ! Nu am fa-cut ni-mic ! La ce naiba te uiti ?
Am privit si eu in aceiasi directie cu el si am ramas uimita cum o blonda siliconata, imbracata strident si exagerat machiata il imbratisa se Seth ce tocmai iesea din camera.

Si am plecat. Fara sa imi pese ce va crede fratele meu, sau daca Seth va venii dupa mine, am plecat, dar doream sa vina. Sa vina dupa mine si sa imi explice de ce naiba facuse ce facuse. De ce aproape o facusem si el era cu alta acum, probabil o panarama.
Lacrimi ? Nu, eram prea dezamagita pana si pentru ele. Aproape ma daruisem unui nemernic.
Ce se poate intampla ?! ^.^
Love me baby !
Love youuuuu ! >.<
Incert ! >.<

Blogul pisicii.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)