Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Incercarea de a fi fericit

pai.... pun acum continuarea si pun mai mte capitole k sa ajung in scurt timp la zi :D deki enjoy! :P

5.Intampinarea unei probleme

Noaptea a trcut, iar cei doi s-au trezit multumiti. Aika s-a trezit primul si a facut micul dejun pentru Saku, i-a pregatit baia si a plecat la scoala. In drum spre scoala s-a intalnit cu Ruki.
“ Hei Aika ce faci? Um…ce-ai patit? Vad ca ai cearcane cam mari…”
“ Sa zicem doar ca am avut o mica discutie cu Saku si n-am prea putut dormi.”
“ Aha…”
Drumul spre cladirea inalta imprejmuita de un gard inalt de lemn cu o poarta foarte mare, a fost linistit, chiar foarte tacut fata de obicei. Cei doi nu si-au spus nimic pana au ajuns in clasa. Ruki ar fi vrut sa-i spuna multe, sa-i povesteasca de noua ei pasiune, sa-i zica de noul cantaret ce a devenit peste noapte foarte faimos si de care se pare ca s-a indragostit, dar n-a vrut sa-l bata la cap cu obsesiile ei, asa ca au ramas amandoi cufundati fiecare in gandurile lui, pana ce i-au trezit din visare colegii lor.
In clasa se poate vedea deja monotonia, fiecare vazandu-si de treaba lui. Unii viseaza, altii sunt doar captati de bunacunile ce se plimba pe afara, altii dorm si foarte putini care rad si glumesc.
Urmeaza 7 ore de plictiseala in care profesorii vorbesc, iar elevii “asculta”. Nu le da nimeni importanta profesorilor, cel putin nu in prima zi de scoala si nu de la prima ora. Baiaul se aseaza in banca si priveste pierdut cerul. Ochii lui se umezesc dintr-o data si se transforma intr-un verde care abia poate fi privit. Misawi, un coleg de clasa, l-a vazut din greseala plangand si s-a induiosat putin. S-a apropiat de el, si-a infruntat temerile si l-a luat in brate. Aika credea ca este Ruki si l-a strans foarte tare in brate. Erau foarte aproape sa se sarute, dar Aika s-a trezit la realitate si l-a impins putin pe Misawi.
“ Ce-i cu tine omule? “
“ Hei…calmeaza-te! Am vrut sa te consolez. Plangeai si…” dar inainte de a-si termina fraza este intrerupt de Aika.
“ Ok am inteles! Scuze ca te-am repezit asa, dar nu sunt obisnuit sa mi se dea atentie.”
“ De asta te-ai inrosit? Desi ma mir…”
“ De ce te miri? “
“ Pai fiind un scriitor celebru nu ma asteptam sa te intimidezi asa de repede. Totusi cred ca ai de-a face cu presa si fanii cel putin o data pe saptamana. “
“ Da, dar nu conteaza asta. Tu cum te numesti? “
“ Um…scuze, sunt Misawi. Imi pare bine de cunostinta! “
“ Eu sunt…”
“ Stiu cine esti Aika. Mereu adun informatii despre cei de care imi plac! “
Baiatul ii zambeste putin ironic, ii face cu ochiul si pleaca. Aika s-a inrosit si a ramas fara cuvinte. “ Oare ce-a vrut sa zica? Cum adica cei care ii plac? Sper ca nu…O nu! Daca vrea acelasi lucru ca Senji?! Nu! Atunci trebuie sa ma feresc de el! Da! Asta voi face! “
Din nefericire insa, Misawi este in clasa cu Aika, in toate orele l-a fixat cu privirea, iar in pauze nu l-a scapat deloc din ochi. Liceanul a inceput deja sa devina agitat si se pierde cu firea.
“ Ce-i cu el? Altceva nu are de facut? Daca sta cu ochii pe mine eu cum as putea sa evit sa ma intalnesc cu el cand plec Acasa? Doamne! Ce e cu mine? Am devenit agitat si nu e bine! Nu, Aika trebuie sa respiri adanc si sa-ti imaginezi ca nu s-a intamplat nimic. Da! Voi gasi eu o solutie! “
Orele plictisitoare, dar si obositoare au trecut si in sfarsit liceeni se pot bucura de timpul liber, acum fiind weekend. Toti baietii, dar si fetele pasesc apasat si grabit spre iesire. Odata iesiti pe poarta scolii copii pot respira aerul “curat”, “nepoluat” de atatea probleme, exerctii, ecuatii si esee.
Liceanul nostru este foarte agitat, este cu ochii in patru, cu privirea ba in stanga, ba in dreapta. Dupa tortura prin care a trecut, a ajuns in sfarsit Acasa si respire usurat cand intra pe usa.

6. “Sau ar trebui sa-ti spun inimioara?”

“ Aika! Aika! Te-ai intors acasa!
“ Doamne ce m-ai speriat! Fetito ia-o mai usor! Ce-i cu fericirea asta? “
“ Tocmai l-am ascultat pe cel mai tare cantaret din toate timpurile si vreau sa-i cumpar Cd-ul ca sa pot sa-mi delectez auzul cu muzica lui si sa pot sa-i contemplu poza de pe Cd! Deci…um..imi dai banii? “
“ Incet Saku. Despre cine vobesti? “
“ Cum adica despre cine vorbesc? Vrei sa spui ca…? Oare de ce ma mir? Tu nu stii nimic legat de muzica. “
“ Mda… Si pana la urma cine-i acest <Baiat-Minune>? “
“ Nu-i mai spune asa! Este minunat! Cel mai simpatico si dragut baiat! Vorbesc despre Senji Uriyaki! “
“ Senji Uriyaki? De ce mi se pare atat de cunoscut? Hmm… «Sau ar trebui sa-ti spun inimoara?» Nu! Nu se poate! E…perversul acela! De cand este un cantaret celebru?! “
“ Aika! Te simti bine? “
“ Poftim? Da…da ma simt bine nut e ingrijora! Poftim banii! “
“ Mersi Aika, esti cel mai tare, dar nu asa de tare ca Senji! Ma intorc indata! “
Usa se inchide in urma lui Saku, iar Aika a ramas nemiscat o ora. Cand s-a intors Saku baiatul era in aceeasi pozitie de cand a plecat, dar era prea entuziasmata de noul Cd incat nici nu si-a dat seama de acest lucru. Cand Cd-ul a inceput sa cante, baiatul s-a trezit din transa putin speriat. S-a dus in camera lui si s-a incuiat, chiar daca stia ca Saku era prea ocupata si ca nu-l va deranja. Mintea ii era tulburata de mii de ganduri. Abia a uitat de el si de scrisoarea lui, iar acum se pare ca s-a intors.
“ Cum este posibil? Nu inteleg! Nu destul il am pe cap pe Misawi, nu destul stau stresat din cauza lui? Senji de ce mi-ai trimis scrisoarea aceea, nu ti-am gresit cu nimic! Oare vorbeai serios, sau a fost doar sa ma pui la incercare? “
Nelinistea se citea pe fata lui, ochii erau mari si plini de umbre, sufletul tau s-a zbuciumat din nou, se pare ca nu va avea niciodata liniste!
“ Senji trebuie sa dispari din viata mea! Si asta cat mai repede… Chiar daca nu pot sa ard sau sa arunc scrisoarea de la tine, asta nu ma impiedica s-o ascund undeva ca sa pot uita de ea! Si cred ca stiu locul potrivit… “
Tanarul se indreapta catre birou, descuie sertarul, ia scrisoarea si se indreapta catre pat, apoi ridica salteaua si impinge scrisoarea cat mai deprtae de “lumina”, in caz ca surorii lui ii mai vine “stralucita” idée de a face curat si de a schimba asternuturile.
“ Ultima oara cand a facut asta, casa era de nerecunoscut. Cica sa aspire! Sper sa n-o mai apuce ideile astea ca nu vreau sa mai explodeze aspiratorul! Multumesc Doamne ca n-a patit nimic, dar de ce trebuie sa fie asa de proasta cateodata? Sper ca s-a linistit dupa ultima experienta! “
Dupa ce “a scapat” de-o piatra de pe inima, se intoarce in living, unde Saku se afla intr-o stare de euforie, visand la frumosul ei Senji …
“ Saku inteleg ca iti place cum canta, dar chiar sa ajungi in starea asta? Ce are tipul asta asa deosebit? «Daca ar afla de scrisoare cred ca m-ar ucide… Sper sa nu afle niciodata!» “
“ Uita-te si singur! Eu am plecat la culcare! Noapte buna! Sa nu mai stai treaz din cauza Printului Fermecat bine? “ si inainte sa plece ii arunca Cd-ul.
« Poftim? Ce-a vrut sa spuna cu asta?» “ Hei Saku asteapta! “
“ Ce e Aika? Sunt obosita asa ca spune repede! “
“ Um…ce-ai vrut sa spui mai inainte? “
“ Ha? Aa! Cu printul? “
Aika ii confirma dupa care roseste foarte putin, dar destul ca sa observe Saku.
“ Linisteste-te Aika! Glumeam. Nu asa imi spui tu mereu inainte de a-mi face somnul de frumusete? “
“ Aha…Mersi. Noapte buna printeso! “
Intrega noapte s-a uitat la poza de pe Cd. Era Senji bineinteles! Fata usor luminata cu obrajii putin rozalii, ochii albastrii, expresivi, profunzi si chiar senzuali, parul alb si scurt, buzele putin umezite pentru a-l face pe cel care il priveste sa roseasca putin si poate chiar sa-si doreasca sa-i simta buzele aproape, sa-i exploreze fiecare coltisor al gurii, sa-i simta respiratia proaspata in par. Cu un ochi inchis ca si cum i-ar face celuilalt un semn si un zambet in coltul gurii putin sadic, ii intimideaza pe “spectatori”. E ca si cum aceasta poza a facut-o special pentru Aika.
Acesta roseste putin. Toate acele detalii il intimideaza si-l fac sa devina impacientat putin. “ Deja incep sa ma intreb cum ar fi daca ar fi cu adevarat in fata mea si i-as vedea ochii aceia, in care ma pierd si acum, si este doar o poza. Oare as avea curaj sa vorbesc cu el? M-as inrosi? M-as bloca? ……. Doamne ce e cu mine? N-ar trebui sa ma gandesc la asa ceva!! Mai bine … da! Mai bine as dormi, poate nu ma voi mai gandi la el! “
Din pacate nu a avut dreptate. Toate noaptea l-a visat, si nu era doar Senji in vis, ci erau amandoi si erau in ipostaze compromitatoare, au petrecut o noapte impreuna si amandoi erau fericiti…. Aika se trezeste brusc din vis si incepe sa gafaie, este transpirat si tumultuous.

7.O zi obisnuita

Se uita pe geam, afara ploua. Parca cerul ar plange cu el sau pentru el… Ceva se va intampla, ceva rau poate. Cerul plange, el plange si pamantul la fel. Ochii lui sunt plini de amaraciune si tristete la fel ca ochii lui Aika. Picaturile de ploaie cad pe frunzele copacilor, iar apoi aluneca pe pamant. Acum toti s-au oprit din plans si in sfarsit oamenii ies pe strada, unii sa respire aerul curat si sa se bucure de o zi frumoasa in continuare, altii se grabesc sa ajunga la servici. Strada este umeda, abosoarbe insetata ultimele picaturi de apa, orasul a fost “spalat” de pacatele ce le avea, pomii au inflorit, flori sunt peste tot, iar aerul este curat si inmiresmat, asa ca ar fi momentul potrivit pentru o plimbare.
Aika se imbraca si pleaca grabit din casa. “ Poate asa voi putea sa ma linistesc si sa scap de aceste ganduri. “ Cerul este senin, nici macat un nor nu este, doar soarele stralucitor a iesit ca sa-i mangaie pe cei ce au nevoie. Fluturii au iesit si ei la o mica “plimbare” si se joaca neincetat. Nu ii dau atentie lui Aika care ii priveste si pare fascinate de micul lor joc.
“ Ce bine ar fi sa fiu si eu un fluture… Cat de fericiti par. Sau mai bine, as vrea sa fu din nou un copil, dar sa am parte de o familie… Cred ca esti foarte fericit cand te simti in siguranta in bratele calduroase ale mamei, si iti ofera toata dragostea de care ai nevoie… Eu din pacate n-am avut parte de ea si nici nu mai am cum… “ Se uita pe ceas dupa ce fluturii au disparut din fata lui, intinzandu-si aripile catre alte locuri. “ Ah…se face tarziu, trebuie sa ma intorc, nu i-am spus nimic lui Saku si probabil isi face griji. “
Se intoarce acasa, dar tot ce gaseste este un bilet:

“ Aika eu a trebuit sa plec, sunt la o prietena. Cred ca vin mai diseara. Pana atunci esti singur asa ca ai grija ce faci! Si sa ai mare grija si de casa!
Te iubesc!
Saku “

“ Grozav! Am ramas singur… «Te iubesc!» ?? Cred c-a luat-o razna! In fine. “
Afiseaza un zambet in coltul gurii, apoi merge in bucatarie ca sa-si pregateasca pranzul. Deodata se aude soneria. “ Sa fie oare Saku? Dar de ce nu intra pur si simplu? “ Se indreapta catre usa, dar nu stie ca-l asteapta ceva cu totul altfel ….

restu` mai pun si alta data :P

Răspunsuri în acest subiect
Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 05-04-2008, 04:02 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Dark Shadow - 08-04-2008, 11:35 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 09-04-2008, 04:08 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Dark Shadow - 13-04-2008, 11:42 AM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 16-04-2008, 02:37 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Sol - 16-04-2008, 07:06 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 17-04-2008, 07:12 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Sol - 17-04-2008, 08:18 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 20-04-2008, 02:13 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Dark Shadow - 04-05-2008, 07:38 PM