08-06-2012, 08:06 PM
Oaky..
Se sparg 10 oua intr-un vas mare. Apoi se adauga faina, cacao pentru blat. Pentru crema se adauga 200g de fructe pe alese se adauga zahar,colorant si 300g unghii proaspat taiate. Dupa terminarea compozitiei pentru blat, se pune la cuptor. Crema se pune la frigider.
--- Dupa 2 ore ---
Crema este scoasa de la frigider si blatul este luat de pe masa unde s-a racit. Blatul se taie in 3 si se adauga crema. Intre feliile de blat se pun cate 8 petale de margareta si deasupra 10 petale, formand un cerc. In mijlocul cercului de adauga 3 linjuri mari de nisip fin de pe plaja abea "pescuit" din statiunea Mamaia, ambalat si cumparat din magazinul "Nisip proaspat si fin de plaja". Tortul are 10 portii si poate fi servit fara probleme la o zi de nastere sau pur si simplu in familie. Va urez pfta buna!
*Acest tort a fost realizat cu magica,uimitoarea si nemaipomenita tigaie Dry Cooker*
Urmatorul: fasole, usturoi, 300g picioruse de broasca, pene de gasca, pui si 7 linguri de sirop de artar.
Se sparg 10 oua intr-un vas mare. Apoi se adauga faina, cacao pentru blat. Pentru crema se adauga 200g de fructe pe alese se adauga zahar,colorant si 300g unghii proaspat taiate. Dupa terminarea compozitiei pentru blat, se pune la cuptor. Crema se pune la frigider.
--- Dupa 2 ore ---
Crema este scoasa de la frigider si blatul este luat de pe masa unde s-a racit. Blatul se taie in 3 si se adauga crema. Intre feliile de blat se pun cate 8 petale de margareta si deasupra 10 petale, formand un cerc. In mijlocul cercului de adauga 3 linjuri mari de nisip fin de pe plaja abea "pescuit" din statiunea Mamaia, ambalat si cumparat din magazinul "Nisip proaspat si fin de plaja". Tortul are 10 portii si poate fi servit fara probleme la o zi de nastere sau pur si simplu in familie. Va urez pfta buna!
*Acest tort a fost realizat cu magica,uimitoarea si nemaipomenita tigaie Dry Cooker*
Urmatorul: fasole, usturoi, 300g picioruse de broasca, pene de gasca, pui si 7 linguri de sirop de artar.