26-09-2014, 10:28 AM
Mood: sleepy.
Status: -
Mananc: abia ce mi-am terminat tigara, desi mai mult ca sigur asta nu se pune. momentan nimic, astept sa ma cheme bunica la masa.
Beau: cafea.
Sunt imbracat in: pijamale + o bluza mai groaza peste pentru ca mi-e teribil de frig.
Ascult: my cats meowing.
Privesc: la dezastrul din camera. should clean up soon.
Status messenger: -
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: lista de cumparaturi si ultimul mesaj pe care mi l-a trimis aseara fostul coleg de munca.
Ma gandesc la: cate mai am de facut azi... relatives to visit, stuff to buy, finish packing. o bucurie.
Dating: i would rather not for the time being.
Doresc: sa inceapa facultatea mai repede si sa reusesc sa fac tot ce mi-am propus in anul acesta universitar. @Majin, i will not let you down. de data asta te ascult. xD
Iubesc pe: multa lume. :3
Nervos pe: nimeni si nimic. sunt zen.
Urasc pe: tocmai am spus ca sunt zen, corect?
Imi lipseste: nu imi lipseste, dar imi vor lipsi cat de curat momentele petrecute la lucru si oamenii pe care i-am intalnit in barul vitetii.
Abia astept sa: ma pun frumusel pe treaba.
Status: -
Mananc: abia ce mi-am terminat tigara, desi mai mult ca sigur asta nu se pune. momentan nimic, astept sa ma cheme bunica la masa.
Beau: cafea.
Sunt imbracat in: pijamale + o bluza mai groaza peste pentru ca mi-e teribil de frig.
Ascult: my cats meowing.
Privesc: la dezastrul din camera. should clean up soon.
Status messenger: -
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: lista de cumparaturi si ultimul mesaj pe care mi l-a trimis aseara fostul coleg de munca.
Ma gandesc la: cate mai am de facut azi... relatives to visit, stuff to buy, finish packing. o bucurie.
Dating: i would rather not for the time being.
Doresc: sa inceapa facultatea mai repede si sa reusesc sa fac tot ce mi-am propus in anul acesta universitar. @Majin, i will not let you down. de data asta te ascult. xD
Iubesc pe: multa lume. :3
Nervos pe: nimeni si nimic. sunt zen.
Urasc pe: tocmai am spus ca sunt zen, corect?
Imi lipseste: nu imi lipseste, dar imi vor lipsi cat de curat momentele petrecute la lucru si oamenii pe care i-am intalnit in barul vitetii.
Abia astept sa: ma pun frumusel pe treaba.