04-11-2013, 11:02 PM
Mood: Maxim de adormita din nou. Si stresata de SK-ul de maine, ca de obicei.
Status: UGH, nu pot sa fiu adormita iar, tre' sa invat structura aia afurisita >.<
Mananc: Nimic, curand ceva dulce si plin de colesterol
Beau: Nimic, dar curand laptiiiic.
Sunt imbracata in: Haine de casa calduroase de nearatat in societate sau in afara familiei si prietenilor buni *blush*
Ascult: My chill 8tracks playlist.
Privesc: Monitorul, dezastrul etern din camera mea, foile cu formulele pentru Textreferenz.
Status messenger: Invisible.
Vorbesc pe messenger cu: My baby.
Citesc: Pe langa cartile demult abandonate, nimic not school-related *sobs*
Ma gandesc la: Ce bine va fi maine dup-amiaza, ce bine si relaxant. Si cum as dormi acuum... si cum un episod nou aparut din ceva m-ar ajuta la relaxare dar jur ca nu stiu ce sa aleg si tind spre CM hmmm.
Dating: Same as always.
Doresc: Un somnic bun si odihnitor. Si sa retin odata formulele alea, mai ales cele de la graficeee ugh >.<
Iubesc pe: Her and some other people and last weekend and the following weekend and my beloved sleep.
Nervoasa pe: Nu cred ca am energia necesara...
Urasc pe: SK. It's not a person, but if it were, I'd be a truly evil one.
Imi lipseste: Somnul ala bun de vara and an embrace from a special someone.
Abia astept sa: Merg acasa weekendul asta, desi numai imi va mai adauga la oboseala cronica.
Status: UGH, nu pot sa fiu adormita iar, tre' sa invat structura aia afurisita >.<
Mananc: Nimic, curand ceva dulce si plin de colesterol
Beau: Nimic, dar curand laptiiiic.
Sunt imbracata in: Haine de casa calduroase de nearatat in societate sau in afara familiei si prietenilor buni *blush*
Ascult: My chill 8tracks playlist.
Privesc: Monitorul, dezastrul etern din camera mea, foile cu formulele pentru Textreferenz.
Status messenger: Invisible.
Vorbesc pe messenger cu: My baby.
Citesc: Pe langa cartile demult abandonate, nimic not school-related *sobs*
Ma gandesc la: Ce bine va fi maine dup-amiaza, ce bine si relaxant. Si cum as dormi acuum... si cum un episod nou aparut din ceva m-ar ajuta la relaxare dar jur ca nu stiu ce sa aleg si tind spre CM hmmm.
Dating: Same as always.
Doresc: Un somnic bun si odihnitor. Si sa retin odata formulele alea, mai ales cele de la graficeee ugh >.<
Iubesc pe: Her and some other people and last weekend and the following weekend and my beloved sleep.
Nervoasa pe: Nu cred ca am energia necesara...
Urasc pe: SK. It's not a person, but if it were, I'd be a truly evil one.
Imi lipseste: Somnul ala bun de vara and an embrace from a special someone.
Abia astept sa: Merg acasa weekendul asta, desi numai imi va mai adauga la oboseala cronica.
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"