12-03-2012, 08:57 PM
Mood: obosita;
Status: "IT'S WET!";
Locaţie: acasa;
Mănânc: nimic, n-am mancat in astea sase ore decat cativa biscuiti;
Beau: nimic;
Sunt îmbrăcată în: colanti, pantaloni supraelastici, maieu, tricou;
Ascult: nimic, imi e lene sa deschid winamp-ul;
Privesc: peretele;
Status messenger: She: OMG! IT'S WET! Me: *laughs*
Vorbesc pe messenger cu: DOAR cu Dya, doar cu ea -oh, iubirea mea!;
Citesc: pai mai nimic... am terminat si manga-ul si alte manga-uri... dar ma apuc sa recitesc o manga romance ("recitesc" - uitat peste ea);
Mă gândesc la: acum cativa ani cum ma tineam cu Dya de mana in parcul Plumbuita si eram pe o masa din piatra care se clatina si eram "SUNTEM STAPANII *tine-te bine sa nu cazi* LUMII!" si tipul ciudat care incepuse sa vorbeasca de OZN-uri si care ne urmarea de sus...;
Dating: cu scoala maine si Dya, inevitabila de dulcea si sentimentala si iubitoarea de Dya;
Doresc: sa pot sa ma plimb mai mult seara (peisajele sunt incredibile! si e asa un albastru...);
Iubesc pe: Dya, tata, Marius (a vazut manga "Cute evil" si a zis ca fiecare citeste ce vrea);
Nervoasă pe: du-te;
Urăsc pe: du-te si tu;
ÃŽmi lipseÅŸte: etescart;
Abia aştept să: nu stiu, dar vreau ("doresc" *laughs*) sa aprindem lumanari la biserica.
Status: "IT'S WET!";
Locaţie: acasa;
Mănânc: nimic, n-am mancat in astea sase ore decat cativa biscuiti;
Beau: nimic;
Sunt îmbrăcată în: colanti, pantaloni supraelastici, maieu, tricou;
Ascult: nimic, imi e lene sa deschid winamp-ul;
Privesc: peretele;
Status messenger: She: OMG! IT'S WET! Me: *laughs*
Vorbesc pe messenger cu: DOAR cu Dya, doar cu ea -oh, iubirea mea!;
Citesc: pai mai nimic... am terminat si manga-ul si alte manga-uri... dar ma apuc sa recitesc o manga romance ("recitesc" - uitat peste ea);
Mă gândesc la: acum cativa ani cum ma tineam cu Dya de mana in parcul Plumbuita si eram pe o masa din piatra care se clatina si eram "SUNTEM STAPANII *tine-te bine sa nu cazi* LUMII!" si tipul ciudat care incepuse sa vorbeasca de OZN-uri si care ne urmarea de sus...;
Dating: cu scoala maine si Dya, inevitabila de dulcea si sentimentala si iubitoarea de Dya;
Doresc: sa pot sa ma plimb mai mult seara (peisajele sunt incredibile! si e asa un albastru...);
Iubesc pe: Dya, tata, Marius (a vazut manga "Cute evil" si a zis ca fiecare citeste ce vrea);
Nervoasă pe: du-te;
Urăsc pe: du-te si tu;
ÃŽmi lipseÅŸte: etescart;
Abia aştept să: nu stiu, dar vreau ("doresc" *laughs*) sa aprindem lumanari la biserica.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2