Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Important: In caz ca va lipsesc posturi sau nu exista thread-uri

#1
Din cate am inteles, exista persoane carora le-au disparut din posturi si mai sunt si thread-uri care au disparut asa ca trebuie sa mentionez urmatorul lucru: am toate posturile facute pe acest site (cu tot cu topicuri) pana pe data de 25 iunie (anul acesta). Deci cu exceptia a ceea ce s-a postat in intervalul 26-1 iulie), nu s-a pierdut nimic.
Problema a aparut in schimb la restaurarea lor. Nu am timp sa explic acum procesul, oricum ar fi prea complicat, dar ideea de baza ar fi ca dureaza foarte mult. Nu e un simplu copy-paste. Cu toate operatiile de rigoare, sa restaurez cam 2500, maxim 5000, de posturi dureaza jumatate de ora. Poate chiar mai mult. Ori in back-up sunt peste 60.000 de posturi. In plus, operatiile acestea imi solicita si mie calculatorul, dar si serverul, si exista sansa sa se incarce site-ul mai greu, motiv pentru care nu pot sa le fac chiar oricand.
Oricum, din cele 60 si ceva de mii, s-au pierdut vreo 10.000 cand le-am restaurat. Daca e cineva curios, ii sugerez sa deschida un fisier text de 60 de mega cu un editor (risca sa i se blocheze calculatorul, nu e vorba de un film de 600 de mega pe care il deschizi usor cu media player-ul ci de un fisier cu cateva zeci de mii de linii de cod si milioane de caractere), din care fisier trebuia sa copiez bucati de aproximativ 2500-5000 de randuri, sa am grija sa sterg ce am copiat si sa nu copiez de doua ori.... In fine, sunt posturi care sunt in calculatoru meu, dar nu am mai stat sa le adaug acum, pentru ca ar insemna sa reiau tot procesul.
Iar eu n-am timp acum. Luni am examenul de licenta, dupa care s-ar putea sa fie nevoie sa plec cateva zile. Pur si simplu totul s-a intamplat la un moment nepotrivit.
Dupa ce dau examenul si ma intorc acasa, o sa am grija sa reapara si acele posturi. Am zis insa ca pana am timp sa fac totul complet, sa dau drumul forumului, ca deh, 50.000 de postri sunt la locul lor iar cele lipsa pot fi puse si ele la loc fara sa fie nevoie sa inchid iar forumul.

Pana atunci, scuze pentru situatia creata si va rog sa aveti putina rabdare. Nu stiu cat de des mai pot intra pe forum, dar daca mai apare vreo urgenta, apelati la Marina. Are numarul meu si o sa ma anunte ea.

#2
Bine, bine, am inteles, dar eu ce fac pana la urma? La primul meu fic (the one with vampires), din doua pagini de posturi, mi-a mai ramas un singur post, si nici ala nu e al meu (si implicit e schimbat si autorul thread-ului). Si de la profil mi-au disparut respectivele posturi.
Daca se poate, sa vrea sa faceti ceva ca sa revina la normal, sau daca nu, sa stergeti thread-ul si sa fac altul din nou (dar ar fi pacat de comentariile primite).
Multumesc mult.
~~* Visele sunt singura cale de a scapa de realitate *~~


My fic: Pretul unui "NU!" (SK & YYH)
Din intuneric, din nou la lumina (jurnalul unui vampir)


[Imagine: 36ea808.png]
Kira, my evil alter-ego

#3
Ceva în genul am păţit şi eu cu Bleach, mult mai grav însă, am pierdut în jur de 30.000 de posturi iar singurul back-up pe care îl aveam era dinainte să trecem la o nouă versiune care nu avea codul compatibil cu cea a ultimului back-up astfel că ar fi fost mult prea mult pentru mine să modific toate cele 30 k posturi şi să le restaurez, dar în cele din urmă site-ul şi-a revenit chiar mai bine.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Unlock thread plz? Sako-chan 3 3.402 26-02-2012, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Important! Citit inainte de a posta Flaw 0 6.240 05-03-2010, 02:00 AM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)