06-12-2009, 07:39 PM
Yupyyy......capitol nou...cat lam asteptat :X ...Mi-a placut la nebunie....sarmanul Jay...cat sufera :(...Daca ar sti ca si Amby il iubeste....Nu a reactionat prea bine....dar asta face sa fie totul mai palpitant.Sper ca nu a patit nimic grav in accident...:(:...
Am gasit si greselute....dar sunt un pic cam ametita...nu cred ca le mai gasesc pe toate( stii tu Teh :(: )dar cateva tot le mentionez:
"dezorinetat"-dezorientat
"furtat"-furat
"Iubea pe care o simteam pentru Amber[...]"-Iubirea pe care o simteam pentru Amber
"am trantit toate sile"- am trantit toate usile
"inebunea"-innebunea
"amber"-Amber
"Washintong"-washington
Parca m-ai erau...dar nu ma mai simt in stare sa le caut :(....sper ca pui capitolul in seara asta Teh ...ca nu ma pot concentra saptamana asta la teze daca nu il pui :((:
BYe &Kissu :*
Am gasit si greselute....dar sunt un pic cam ametita...nu cred ca le mai gasesc pe toate( stii tu Teh :(: )dar cateva tot le mentionez:
"dezorinetat"-dezorientat
"furtat"-furat
"Iubea pe care o simteam pentru Amber[...]"-Iubirea pe care o simteam pentru Amber
"am trantit toate sile"- am trantit toate usile
"inebunea"-innebunea
"amber"-Amber
"Washintong"-washington
Parca m-ai erau...dar nu ma mai simt in stare sa le caut :(....sper ca pui capitolul in seara asta Teh ...ca nu ma pot concentra saptamana asta la teze daca nu il pui :((:
BYe &Kissu :*