Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Illusion’s Highway [yaoi]

Ahhhh..deci ah! In sfarsit, dupa atata timp in care m-ai tinut in suspans, te-ai hotarat sa il postezi.
Iar eu, dupa mult timp in care am stat degeaba, voi lasa un comm.Sper ca apreciezi :))
Sa incep cu inceputul..N-am absolut nici cea mai vaga idee despre ce se va intampla de acum incolo.Probabil crezi ca nici n-as avea cum, tinand cont ca este abia primul capitol, insa sunt cazuri in care totul este atat de previzibil incat devine enervat (eh, se exclud cazurile in care chiar sunt curioasa, si cu toate astea sunt tinuta in suspans :-w).Asa ca nu pot spune nimic concret inca.Dar sunt sigura ca va fi pe gustul meu :D
Inceputul si sfarsitul au fost atat de profunde, incat a trebuit sa citesc de 2-3 ori ca sa inteleg pe deplin (se vede faptul ca functionez cam greu..).Si ca tot veni vorba, partea asta mi se pare absolut geniala:
Citat:« Si daca ceea ce vrei nu este ceea ce iti doresti cu adevarat? Vei merge mai departe? »
« Da… »
« De ce ? »
« Pentru ca nu mai stiu cum sa ma intorc… »
Ahhh nici nu sti cat de mult imi place 8>
Greseli nu ai, si ma asteptam la asta.Adica ar fi absurd la cat de atenta esti cand vine vorba de asa ceva.Si pana la urma ai dreptate...o poveste buna, dar plina de greseli, este totusi ceva mediocru.Deci, felicitarile mele.
Este un fic bun si asta se poate observa foarte usor (fi atenta ca nu te laud..sunt cat se poate de obiectiva in aceasta afirmatie).
Acum apuca-te mai repede de noul capitol :))
te astept cu nextu :)
bye
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

Răspunsuri în acest subiect
Illusion’s Highway [yaoi] - de myuu - 19-10-2009, 11:54 PM
RE: Illusion’s Highway [yaoi] - de nolazy - 20-10-2009, 02:46 PM
RE: Illusion’s Highway [yaoi] - de myuu - 05-11-2009, 11:46 PM
RE: Illusion’s Highway [yaoi] - de nolazy - 06-11-2009, 04:09 PM
RE: Illusion’s Highway [yaoi] - de Hetalia - 06-11-2009, 10:26 PM
RE: Illusion’s Highway [yaoi] - de myuu - 26-11-2009, 01:17 AM
RE: Illusion’s Highway [yaoi] - de nolazy - 07-12-2009, 11:00 PM
RE: Illusion’s Highway [yaoi] - de myuu - 15-12-2009, 10:34 PM
RE: Illusion’s Highway [yaoi] - de nolazy - 16-12-2009, 08:18 PM
RE: Illusion’s Highway [yaoi] - de myuu - 29-12-2009, 01:19 AM