17-04-2013, 09:55 PM
(Ultima modificare: 17-04-2013, 09:56 PM {2} de yaoi maniac.)
@"Solomon Grundy" , ai uitat sa pui intrebarile.
O sa raspund la cele puse de Azazel.
Crezi in raptilieni?
Nu prea am motive pentru care sa cred in ei. Daca exista, bravo lor, dar ar trebui macar sa ii vad o data in fata ochiilor ca sa cred in ei.
Iiluminati sunt de vina pentru problemele tale?
M-am mai interesat de iluminati si inainte, dar nu cred ca ei sunt cauza intamplarilor de acum (or conduce ei lumea, dar nu stiu daca 99% din problemele noastre se datoreaza lor -economice and such), iar pentru propiile mele probleme chiar nu sunt ei cauza.
Te-ai lasa vreodata pe mana unui templier?
Presupun. Cat timp nu o sa vrea sa imi vanda sufletul, nu m-ar deranja.
1. Te-ai descurca sa mentii un forum in liniste si pace?
2. Cata rabdare ai? (in orice: cu batranii, copii, temele, cumparaturile etc.)
O sa raspund la cele puse de Azazel.
Crezi in raptilieni?
Nu prea am motive pentru care sa cred in ei. Daca exista, bravo lor, dar ar trebui macar sa ii vad o data in fata ochiilor ca sa cred in ei.
Iiluminati sunt de vina pentru problemele tale?
M-am mai interesat de iluminati si inainte, dar nu cred ca ei sunt cauza intamplarilor de acum (or conduce ei lumea, dar nu stiu daca 99% din problemele noastre se datoreaza lor -economice and such), iar pentru propiile mele probleme chiar nu sunt ei cauza.
Te-ai lasa vreodata pe mana unui templier?
Presupun. Cat timp nu o sa vrea sa imi vanda sufletul, nu m-ar deranja.
1. Te-ai descurca sa mentii un forum in liniste si pace?
2. Cata rabdare ai? (in orice: cu batranii, copii, temele, cumparaturile etc.)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2